English

مدیرکل امور عشایر استان اردبیل خبر داد:

تسهیل روند کوچ عشایر با آماده‌سازی بیش از ۱۰۰ هزار قرص نان

مدیرکل امور عشایر استان اردبیل، گفت: برای ایام کوچ عشایر و تسهیل روند کوچ بالغ بر ۱۰۰ هزار قرص نان تدارک دیده شده و در اختیار جامعه عشایر قرار می‌گیرد.

تسهیل روند کوچ عشایر با آماده‌سازی بیش از 100 هزار قرص نان

، علی پیرجاهد ظهر امروز در نشست مشورتی برگزاری کوچ عشایر در اردیبهشت‌ماه در اردبیل، اظهار داشت: برنامه کوچ عشایر به ییلاقات تدارک دیده شده و ساماندهی تابلوها برای انجام مطلوب و راحت این رویداد بزرگ در دستور کار قرار دارد.

وی با بیان اینکه مشکلی در راستای کوچ عشایر در اردبیل از قشلاقات به ییلاقات وجود ندارد، تصریح کرد: شورای مشورتی عشایر در برنامه‌ریزی دقیق و جلسات متعدد این برنامه‌ها را به پیش خواهد برد تا بتوانیم بدون هیچ محدودیتی روند کوچ را با سلامت و امنیت به پایان برسانیم.

مدیرکل امور عشایر استان اردبیل از برگزاری جشنواره کوچ عشایر خبر داد و گفت: ۴۵ آلاچیق نماد ۴۵ طایفه و ۴۶ غرفه نماد ۴۶ سال عمر پربرکت انقلاب با هماهنگی میراث فرهنگی برای برگزاری این جشنواره تدارک دیده شده و مانند سال‌های گذشته جشنواره کوچ عشایر را با حضور عشایر مناطق مختلف استان و کشور برگزار خواهیم کرد.

پیرجاهد با بیان اینکه در این غرفه‌ها توانمندی‌های عشایر به نمایش گذاشته خواهد شد، افزود: با پایان چینش غرفه‌ها، با هماهنگی میراث فرهنگی جشنواره آغاز و از حضور عشایر کشور و استان در این جشنواره استقبال می‌کنیم.

وی با بیان اینکه فیلم‌های مستندساز، رسانه، صدا و سیما و غیره نیز ما را در برگزاری هر چه بهتر این جشنواره یاری خواهند کرد، یادآور شد: جشنواره کوچ عشایر یک جشنواره با هویت فرهنگی و ملی است که همه ساله در منطقه ییلاقی جعفرآباد برگزار می‌شود.

مدیرکل امور عشایر استان اردبیل با اشاره به اینکه میراث فرهنگی، استانداری و امور عشایر با همکاری ادارات مرتبط این جشنواره را برگزار خواهند کرد، ادامه داد: برنامه‌های کوچ عشایر نیز در اردبیل طراحی و تدوین شده و قرار است با همکاری پنج نانوایی جدیدالاحداث عشایری بالغ بر ۱۰۰ هزار قرص نان تهیه و در ایام کوچ در اختیار عشایر قرار گیرد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه