سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل:
ارتقاء رضایتمندی مردم، مهمترین انتظار از مدیران دانشگاه است
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بر لزوم ارتقاء رضایتمندی مردم بعنوان مهمترین انتظار وی از مدیران دانشگاه تاکید کرد.
، دکتر بهزاد داورنیا، سرپرست دانشگاه در آیین تکریم و معارفه سرپرست معاونت های آموزش، بهداشت و فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ضمن قدردانی از زحمات معاونین سابق گفت: در نظام دینی ما مسئولیت به عنوان امانت و ماموریت عنوان شده که فرد در طول مدت تصدی آن در جهت انجام خدمت به مردم عهده دار می شود.
وی اظهارداشت: امیدوارم نتایج کار بنده و همکارانی که در این دوره در تیم مدیریتی دانشگاه خواهند بود به نحوی باشد که مورد انتظار سیستم سلامت و آموزش در استان است و اقدامات انجام شده منتج به نتیجه به نفع مردم و استان شود.
سرپرست دانشگاه ضمن قدردانی از بازدید سرزده استاندار اردبیل از بیمارستان های اردبیل گفت: در این بازدیدها که از سه بیمارستان امام خمینی (ره)، علوی و فاطمی انجام شد استاندار محترم در جریان مسائل و مشکلات موجود قرار گرفتند.
وی با اشاره به شرایط سخت و پیچیده فعالیت در دانشگاه با تنوع نیازها، حجم ماموریت ها، رسالت ها و چشم اندازهای ملی و استانی در حوزه سلامت ابراز داشت: مهمترین انتظاری که از همه معاونین و مدیران دانشگاه در کوتاه مدت دارم این است که در شرایط فعلی بتوانیم رضایتمندی مردم و گیرندگان خدمت و مخاطبان را در مراکز بهداشتی و درمانی و آموزشی ارتقاء دهیم.
وی تصریح کرد: احترام، تکریم و عزت اساتید و اعضای هیئت علمی و ارتباط مداوم و مستمر با دانشکده ها و گروه های آموزشی و پژوهشی باید در سرلوحه فعالیت های معاون جدید آموزشی باشد.
دکتر داورنیا بیان داشت: از مهمترین انتظارات از معاونت فرهنگی و دانشجویی، ارتباط صمیمی و مداوم با همه دانشجویان و تشکل ها و انجمن های دانشجویی در کنار ارتباط و تعامل با سایر معاونت ها است.
وی با اشاره به وضعیت نگران کننده نرخ رشد جمعیت در کشور و استان گفت: در اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور، وزیر بهداشت بر برنامه ریزی های موثر و سازنده جهت افزایش و جوانی جمعیت تاکید داشتند و بنابراین در حوزه بهداشت باید بیشتر روی این موضوع کار کرد.
داورنیا اظهارداشت: نرخ رشد جمعیت در مقایسه با مرگ و میر در کشور در وضعیت مطلوبی نیست و جمعیت به سمت سالمندی و عوارض ناشی از این پدیده پیش می رود، بطوریکه براساس برآوردها، در سال ۱۴۸۰، نرخ رشد جمعیت برای ایران ۴۰ میلیون نفر است، در حالیکه این میزان در کشورهای همسایه از جمله افغانستان و پاکستان، بیشتر از ۳ الی ۴ برابر نرخ رشد در ایران می باشد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از مدیران دانشگاه خواست با کاهش فاصله اندیشه و تفکر و ایده تا عملیاتی کردن آن براساس چشم اندازها و سندهای سیاست گذاری شده، باعث تسهیل در رسیدن به اهداف تعیین شده و در نتیجه تامین رضایت مردم و کارکنان دانشگاه شده و در ارتقاء خدمت رسانی به مردم از همدیگر پیشی بگیرند.
ارسال نظر