رئیس کل دادگستری استان اردبیل تاکید کرد:
استفاده از ظرفیت جامعه روحانیون در ایجاد صلح و سازش
رئیس کل دادگستری استان اردبیل براستفاده از ظرفیت جامعه روحانیون در ایجاد صلح و سازش و رفع اختلافات تاکید کرد.
، حجت الاسلام والمسلمین کثیرلو؛ رئیس کل دادگستری استان درهمایش نقش طلاب و روحانیون در ترویج فرهنگ صلح و سازش، ضمن گرامیداشت اعیاد شعبانیه، سالروز میلاد باسعادت حضرت امام حسین (ع) روز پاسدار، ولادت حضرت ابوالفضل العباس(ع) روز جانباز و نیز ایام الله دهه مبارک فجر اظهار کرد: ترویج و گسترش صلح و سازش و نیز توجه و اهتمام ویژه به مقوله پیشگیری از مهمترین موضوعات عنوان شده در سند تحول قضایی است و بر همین مبنا نیز دستگاه قضایی استان همواره سعی کرده است اقدامات و عملکرد سازنده و مطلوب در این عرصه داشته باشد.
رئیس شورای قضایی اذعان داشت: مسلماً یکی از قشر های مورد وثوق و اعتماد مردم، علما و جامعه روحانیت هستند که وجود چنین جوی در جامعه اسلامی فرصت بسیار خوبی برای حل و فصل اختلافات است که در موضوعات مختلف از جمله اختلافات خانوادگی با ورود به موقع روحانیت با مصالحه مختومه می گردد.
حجت الاسلام کثیرلو در ادامه از حل اختلاف استان که موفق به کسب رتبه چهارم کشوری در ایجاد صلح و سازش شده و نیز از روحانیونی که تحت عناوینی همچون ستاد صیر ، صلح یاران با دستگاه قضایی استان همکاری می کنند قدردانی نمود و افزود: در سایه این اقدامات جهادی بیش از ۴۷ درصد پرونده های ارجاعی به شورای حل اختلاف با صلح و سازش مختومه شدهاند.
گفتنی است از حاشیه های جذاب این همایش جلسه پرسش و پاسخ مسئولین عالی قضایی استان و روحانیون حاضر در همایش و معرفی "سامانه سجام" توسط معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان در این همایش بود.
لازم به ذکر است سجام یا همان (سامانه جامع ارتباط مردمی قوه قضائیه) با آدرس sajam.scpd.ir امکانی جهت ثبت نام، سازماندهی، آموزش و ارتباط اعضا، دیده بانان و مدیران ستاد مردمی پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با استفاده از بستر فضای مجازی در سراسر کشور است.
ارسال نظر