English

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل تاکید کرد:

ضرورت تسهیل سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل مشکل اساسی حوزه کشاورزی استان اردبیل را بحث سرمایه‌گذاری عنوان کرد و افزود: مشکلات فراوانی پیش پای سرمایه‌گذاران در اردبیل قرار دارد و ضروری است که مسئولین مربوطه با داشتن روحیه ریسک پذیری، در راستای تسهیل سرمایه گذاری اقدامات موثری انجام دهند.

ضرورت تسهیل سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی
به گزارش خبرنگار اردبیل خبرگزاری موج

، نوبخت اژدری در همایش تجلیل از برگزیدگان استانی و ملی کشاورزی استان اردبیل در سی و هشتمین دوره معرفی و تجلیل از برگزیدگان ملی بخش کشاورزی کشور با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر مسئله امنیت غذایی به عنوان مسئله اول کشور اظهار کرد:  ۱۲۴ هزار کشاورز در  بخش کشاورزی این استان فعالیت دارند که در بحث تامین امنیت غذایی نقش بسزایی دارند. 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: تامین امنیت کشور به تامین امنیت غذایی وابسته بوده و این نشانگر اهمیت تلاش جهادگران  این سازمان است و انتظار می رود تمامی دستگاههای اجرایی، امنیتی و قضایی یاریگر ما در این مسئولیت خطیر باشند،  همچنین اهمیت این سازمان مورد توجه قوه مقننه  در راستای تامین معاش کارکنان بخش جهاد کشاورزی قرار بگیرد. 

وی با بیان اینکه توجه بنیانگذار انقلاب اسلامی  به مسئله کشاورزی به عنوان پشتیبان یک ملت بر کسی پوشیده نیست اذعان کرد:  اساسا  یکی از محورهای توسعه و پیشرفت کشور ، کشاورزی و فعالیت های مربوط به این حوزه است. 

اژدری افزود: در طول ۴۶ سال گذشته تحریم اقتصادی ناجوانمردانه به کشورمان تحمیل شده،  بنابراین تامین امنیت غذایی از اهمیت بالایی برخوردار بوده و سازمان جهاد کشاورزی به عنوان متولی در بحث مدیریت بهره وری آب، تغییر کاربری، تولید و تامین امنیت غذایی و کنترل بازار در طول این سالها تلاش مضاعف داشته است. 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل مشکل اساسی حوزه کشاورزی استان اردبیل را بحث سرمایه گذاری عنوان کرد و افزود: مشکلات فراوانی پیش پای سرمایه‌گذاران در اردبیل قرار دارد و ضروری است که مسئولین مربوطه با داشتن روحیه ریسک پذیری،  در راستای تسهیل سرمایه گذاری اقدامات موثری انجام دهند.

وی گفت: خام فروشی یک از معضلاتی است که تولیدات کشاورزی استان اردبیل را با مشکلات عدیده مواجه می‌کند و وجود صنایع تبدیلی _ تکمیلی  و سرمایه گذاری در این بخش باید در اولویت قرار بگیرد.

اژدری یادآور شد: اگر در ۴۶ سال گذشته ایجاد صنایع تبدیلی مرد توجه قرارمی‌گرفت و همه ساله در این زمینه سرمایه گذاری داشتیم،  امروز با بسیاری از مشکلاتی که گریبان کشاورزان را گرفته مواجه نبودیم. 

وی ادامه داد:  استان اردبیل با داشتن ظرفیت یک میلیون و یکصد هزار تن سیب زمینی نیازمند حمایت جدی در بخش کشاورزی  و بخصوص ایجاد صنایع  تبدیلی و تکمیلی است  چرا که در حال حاضر تنها ۸۰۰ هزارتن از این مقدار را می توانیم تولید کنیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل با بیان اینکه تولیدات بخش کشاورزی اردبیل در مقایسه با قبل از انقلاب اسلامی  ۵ برابر افزایش داشته است، مطرح کرد: تبیین سیاست‌های جهاد کشاورزی و دستاوردهای انقلاب اسلامی در ۴۶ سال گذشته برای جوانان این سرزمین ضرورت دارد. 

وی تصریح کرد: به برکت خون شهدا  در حال حاضر تولید محصولات زراعی به ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار تن ، محصولات باغی به ۴۲۰ هزارتن، محصولات گلخانه ای به ۳۰ هزار تن،  دامپروری به ۳۴۰ هزار تن و در حوزه شیلات  تولید به ۱۳ هزار تن رسیده است.

اژدری به اهمیت  بالای تولید گندم  در بخش کشاورزی اشاره کرد و افزود: در سال ۱۳۵۶ میزان تولید گندم در اردبیل تنها  ۲۴۰ هزار تن بوده اما با تلاش کشاورزان جهادگر  در سال جاری  ۵۷۷ هزار تن گندم تولید و تحویل مردم کشور شده است.

در ادامه همایش حجت الاسلام اسد علیزاده؛ نماینه ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل، به ظرفیت بالای کشاورزی در استان اردبیل اشاره و بر لزوم حمایت از کشاورزی و در اولویت قرار دادن این بخش  از طرف مسئولین تاکید کرد.

وی بیان کرد: بخش کشاورزی مکمل بحث گردشگری است چرا که برای داشتن گردشگری موفق باید  تامین مواد غذایی صورت بگیرد ضمن اینکه گردشگری کشاورزی نیز خود شاخه‌ای از گردشگری است که در جذب گردشگران می‌تواند موثر باشد و مجموعه کشت و صنعت مغان چنین ظرفیتی را دارد. 

حجت الاسلام علیزاده با تاکید بر اولویت بخشی به بخش کشاورزی گفت:  باید با روحیه جهادی علیرغم وجود کمبودها، به مسیر تولید در حوزه کشاورزی ادامه داد و  ایجاد زمینه برای رسیدن محصولات کشاورزی به بازار در این راستا از اهمیت ویژه ای برخوردار است که ضرورت توجه مسئولین را می‌طلبد.

گفتنی است در پایان این مراسم از تولیدکنندگان برتر ملی و استانی بخش کشاورزی استان اردبیل در حوزه‌های متعدد تولید گندم، جهش تولید در دیمزارها، گاوداری و دامداری، مرغداری، خوراک دام، تولیدکنندگان نمونه حوزه عشایر و... با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل به عمل آمد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه