English

۳۷ مورد تجهیزات شهربازی غیراستاندارد در استان اردبیل پلمب شد

مدیر کل استاندارد استان اردبیل گفتک در سال گذشته ۳۷ مورد تجهیزات شهربازی غیراستاندارد در استان اردبیل به دلیل نبود مجوز بهره برداری معتبر به صورت موقت پلمب شد.

 37 مورد تجهیزات شهربازی غیراستاندارد در استان اردبیل پلمب شد
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

 به نقل از روابط عمومی اداره کل استاندارد استان اردبیل، حسین پور؛ مدیر کل استاندارد استان با اشاره به اهمیت استانداردسازی تجهیزات شهربازی و زمین بازی از نظر ایمنی و باتوجه به اجباری بودن استاندارد های ملی مربوط، از پلمب موقت ۳۷ مورد تجهیزات شهربازی در سال ۱۴۰۳ به دلیل نبود مجوز بهره برداری معتبر خبرداد و افزود: تجهیزات شهربازی و زمین های بازی مشمول مقررات استاندارد اجباری هستند و  تجهیزات شهربازی در طول سال و براساس برنامه زمان بندی شده توسط شرکت های بازرسی فنی تایید صلاحیت شده سازمان ملی استاندارد ایران با هدف حفظ سلامتی مردم و افزایش ضریب ایمنی مورد بازرسی قرار می گیرند.

دبیر شورای استاندارد استان در ادامه ضمن تشکر از پیگیری های دادستان محترم دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان در خصوص لزوم استاندارد سازی و نظارت بر فعالیت های این تجهیزات، از شهرداران محترم شهرستان‌های استان و مالکان شهرهای بازی خواست تا از بهره برداری تجهیزات مزبور بدون اخذ گواهی نامه ایمنی استاندارد اکیدا اجتناب کنند تا شاهد اتفاقات تلخ و حوادث ناگوار برای مردم نباشیم.

وی  همچنین از عموم هم استانی‌ها درخواست کرد به هنگام استفاده از این تجهیزات، به دارا بودن گواهی نامه ایمنی معتبر توجه کرده و در صورت عدم مشاهده آن، موضوع را از طریق تلفن گویای ۱۵۱۷ به این اداره کل اطلاع رسانی نمایند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه