در راستای توسعه عدالت آموزشی؛
پیشدبستانی در مناطق کمتر برخوردار کشور گسترش مییابد
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: اولویت اول در سازمان ملی تعلیم و تربیت، پوشش گسترده پیش دبستانی در مناطق کمتر توسعه یافته است تا به این طریق عدالت آموزشی در کشور گسترده شود.
، رضوان حکیمزاده در همایش تقدیر از گروههای علمی آموزشی و تربیتی آموزش ابتدایی در استان قم گفت: بهبود شرایط تعلیم و تربیت فقط با افزایش تسلط معلمان نسبت به کتاب درسی و یا برقراری کارگاههای گوناگون نبوده بلکه ایجاد یک محیط یادگیری مثبت در کلاس درس و نگاه فراگیر به افزایش کارایی مدرسه است.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه جامعه و آینده ایران نیاز به همه استعدادها و توانمندیها دارد و نباید با ایجاد شرایط و احوال گوناگون، آنها را متمایز کرد، افزود: فعالیت معلمان از زمانی که وارد کلاس درس میشوند آغاز میشود و آن محیطی که به واسطه مدیر، معاونین و معلمان در مدرسه ایجاد میشود نقش بسیار مهمی در نگاه دانشآموزان به مدرسه و معلم دارد.
وی تصریح کرد: تجربه نشان داده است که برای اجرای درست فعالیتهای علمی و تربیتی باید نظرات معلمان، مدیران و اولیای دانشآموزان را شنیده و به کار گرفت تا به این طریق فاصله بین تصمیمسازی و اجرا را کاهش داد.
سرپرست سازمان ملی تعلیم و تربیت با اشاره به فقر یادگیری در حوزه سواد پایه در دانشآموزان ابتدایی، تصریح کرد: اولویت اول در سازمان ملی تعلیم و تربیت پوشش گسترده پیش دبستانی در مناطق کمتر توسعه یافته است تا به این طریق عدالت آموزشی در کشور گسترده شده و کودکان ما به صورت یکسان در معرض فضاهای آموزشی و یادگیری قرار بگیرند.
وی با اشاره به حمایت از حقوق کودکان اظهار کرد: هر جایی که با کودکان سر و کار دارند و برای آنان فعالیت میکنند باید از سازمان ملی تعلیم و تربیت مجوز لازم را داشته باشند چرا که هدف از ایجاد این سازمان در کشور به وجود آوردن نگاهی تخصصی در آموزش به کودکان است.
ارسال نظر