English

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر:

چرخه معیوب رفت و برگشت معتادین به مراکز ماده ۱۶ باید برطرف شود

ذوالفقاری، ​نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد با موادمخدر تصریح کرد: چرخه معیوب رفت و برگشت معتادان به مراکز ماده ۱۶ باید برطرف شود.

چرخه معیوب رفت و برگشت معتادین به مراکز ماده ۱۶ باید برطرف شود
به گزارش خبرگزاری موج

، حسین ذوالفقاری در نخستین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان قم در سال ۱۴۰۴ ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مبارزه با موادمخدر و با تأکید بر پرداختن به آسیب‌های اجتماعی، اظهار کرد: آسیب‌های اجتماعی معلول عوامل متعددی است و اگر این آسیب‌ها کنترل نشود منجر به ایجاد آسیب‌های دیگری خواهد شد.

نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر افزود: جمع‌آوری معتادان متجاهر در سال ۱۴۰۳ سهم قابل توجهی در کاهش آمار سرقت داشته است.

وی با تأکید بر اینکه نباید تنها به اقدامات موجود بسنده کرد، گفت: ایران جزو پیشروترین کشورها در حوزه مقابله و کاهش آسیب موادمخدر است لذا باید راه طی شده را مورد توجه قرار دهیم و با جدیت کار را دنبال کنیم.

ذوالفقاری بیان کرد: با ایجاد مراکزی تحت عنوان «دهکده امید و زندگی» به دنبال این هستیم که چرخه معیوب رفت و برگشت معتادان به مراکز ماده ۱۶ برطرف شود، در این رابطه باید نقشه تیپی به لحاظ فیزیکی طراحی کنیم تا این سرمایه‌گذاری صورت گرفته و ماندگار شود.

نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر ادامه داد: در مراکز مذکور بحث اشتغال حائز اهمیت است و در این مسیر جایگاه خیران نیز باید مشخص شود.

وی یادآور شد: امیدواریم با پیشبرد بحث نانوداروها شاهد تحول و انقلابی در حوزه درمان معتادان در کشور باشیم.

ذوالفقاری با تأکید بر اقدامات متعدد انجام شده در حوزه پیشگیری از اعتیاد، ظرفیت موجود در این حوزه را عظیم دانست و عنوان کرد: یکی از محورهای اساسی در بحث مقابله با موادمخدر، ایجاد بازدارندگی است، در این رابطه با دوستان در قوه‌قضائیه به دنبال افزایش بازدارندگی هستیم.

نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر با بیان اینکه قرن ۲۱، قرن کاهش هزینه و افزایش کارایی است، گفت: در بحث مبارزه با موادمخدر از ابتکاراتی که بتواند اثربخشی بالا و هزینه کم داشته باشد استقبال می‌کنیم.

وی، مرکز ماده ۱۶ کرامت استان قم را یکی از مراکز الگو در بحث نگهداری، درمان و بازتوانی معتادان در کشور دانست و گفت: ریاست محترم‌جمهور نگاه کاملاً کارشناسانه به موضوع مقابله با اعتیاد و مبارزه با موادمخدر دارند و از ما نیز خواستند تا طرح تحول را سریع‌تر آماده کرده و نزد ایشان ارائه دهیم. 

اکبر بهنام‌جو؛ استاندار قم نیز در این جلسه با تأکید بر بهره‌گیری از ظرفیت عظیم مردمی در استان قم در امر پیشگیری از اعتیاد، گفت: به دنبال این هستیم در این زمینه محوریت کامل‌تری به مساجد بدهیم و در فاز نخست در ۲۰۰ مسجد اقدامات مشاوره خانواده را انجام خواهیم داد.

وی بیان کرد: باید مردم را در زمینه پیشگیری از اعتیاد آموزش دهیم و کار پیشگیری باید از محلات آغاز شود تا آسیب‌ها کاهش پیدا کند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه