English

مدیرکل منابع طبیعی هرمزگان:

یک‌هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی ملی در هرمزگان رفع تصرف شد

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان از رفع تصرف یک‌هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی ملی در سال‌های ۹۴ و ۹۵ خبرداد و گفت: ۶۰۰ هکتار از این اراضی در سال جاری بوده است.

یک‌هزار و 500 هکتار از اراضی ملی در هرمزگان رفع تصرف شد

به گزارش خبرگزاری موج، امید ذاکری بعدازظهر امروز در نشست خبری به مناسبت ۱۵ اسفند با اشاره به فعالیت‌های آبخیزداری اظهارداشت: در حال حاضر ۴۵۰ میلیون متر مکعب آب توسط ۷ هزار و ۴۰۰ سازه آبخیزداری استحصال می‌شود.

وی بیان‌داشت: ۷۰ درصد گنبدهای نمکی کشور در هرمزگان قرار دارند که برای ذخیره آب‌های سطحی پیش از شور شدن در سازه‌های آبخیزداری پیشنهاد شده ۷۰ میلیارد تومان در برنامه ششم توسعه برای اجرای طرح های آبخیز داری در بالادست این گنبدها جهت کنترال روان آب ها اختصاص یابد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان با اشاره به نقش مهم این سازه‌ها در کاهش پیامدهای خشکسالی ادامه داد: سازه‌های یادشده در جلوگیری از بروز سیلاب وکاهش اثرات خشکسالی‌های ۱۷ ساله مفید است.

ذاکری ضمن تشریح برنامه های اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان در هفته درختکاری از توزیع ۱۱۱ هزار اصله نهال برای درختکاری در این هفته بین مردم استان خبرداد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان از رفع تصرف یک‌هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی ملی در سال‌های ۹۴ و ۹۵ با همکاری دستگاه قضایی و سایر ارگان‌های مسئول خبرداد و گفت: ۶۰۰ هکتار از این اراضی در سال جاری بوده است.

وی تصریح‌کرد: ساماندهی ۱۵ هزار همیار طبیعت دانش آموزی یکی از برنامه‌های اداره‌کل منابع طبیعی در سال‌جاری بود که تا کنون ۹۰۰۰ هزار دانش آموز در قالب این طرح ساماندهی شده و کارت شناسایی همیار دانش‌آموزی نیز صادر شده است که این روند تا پایان سال تحصیلی ادامه دارد.

ذاکری با تاکید بر تلاش در جهت جلب مشارکت‌های مردمی گفت: عملیات اجرایی احیای اراضی بیابانی با استفاده ار روان‌آب‌های سطحی در ۲۳۳ هکتار در دو شهرستان سیریک با وسعت ۱۸۰ هکتار و ۳۹ هکتار نیز در بندرلنگه با مشارکت مردمی آغاز شده است.

مدیرکل منابع طبیعی هرمزگان از احداث بادشکن غیرزنده با ۵.۳ کیلومتر با هدف مقابله با ریزگردها، ۹۰ هکتار نهال‌کاری، مراقبت از نهال‌کاری در ۱۱۲ هکتار، حفاظت از ۸۰۰ هزار هکتار از اراضی هرمزگان را از جمله فعالیت‌های این اداره‌کل در سال جاری برشمرد.

وی از راه‌اندازی بانک اطلاعاتی جامع زمین با هدف شفاف‌سازی و قانونمند شدن اراضی ملی خبرداد و گفت: تمامی دستگاه‌های نظارتی می‌توانند با رصد لایه‌های اطلاعاتی، اشرافیت کامل بر وضعیت اراضی داشته باشند، تا کنون ۳۶۰۰ فقره اطلاعات در این بانک اطلاعات ثبت شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه