English

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان ایلام خبر داد؛

واریز اعتبار کالابرگ به دهک های چهار تا هفت درآمدی

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان ایلام از واریز اعتبار کالابرگ به دهک‌های ۴ تا ۷ درآمدی خبر داد.

واریز اعتبار کالابرگ به دهک های چهار تا هفت درآمدی
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، نورالدین الیاسی مدیر کل تعاون، کار ورفاه اجتماعی استان ایلام از واریز مرحله دوم اعتبار کالابرگ الکترونیکی به حساب کد ملی سرپرست خانوارهای دهک درآمدی چهار تا هفت درآمدی به میزان هر نفر ۳۵۰ هزار تومان از صبح روز چهارشنبه ۲۷ فروردین ماه خبر داد.

وی گفت: در این مرحله ۸۱۴۹۹ خانوار ایلامی مشمول دریافت اعتبار کالار برگ الکترنیکی هستند و تا پایان خرداد سال جاری مجاز به خرید ۱۱ قلم کالای اساسی با هر نشان تجاری از فروشگاههای زنجیره ای، خرد محلی وتعاونی های مصرف در نقاط مختلف شهری و روستایی می باشند.

الیاسی اعلام کرد: بیش از ۳۴۰۰ فروشگاه در استان ایلام در این طرح به شبکه فارا متصل هستند و به مشمولان ارائه خدمت می دهند. 

وی خاطر نشان کرد: فروشندگان حق ندارند کالایی را به اجبار به خریداران تحمیل کنند و مردم می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را از طریق سامانه تلفنی ۱۲۴ اطلاع دهند. 

دبیر کمیته استانی کالابرگ الکترونیکی همچنین اعلام کرد : خانوار مشمولان از دو روش شماره گیری کد دستوری #۱۴۶۳*۵۰۰* و نیز استفاده از برنامه کاربری " شما " به آدرس shoma.sfara.ir از میزان و مانده اعتبار خود مطلع شوند و برای اطلاع از وضعیت دهک درآمدی خود به " سایت حمایت " مراجعه کنند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه