توزیع پنج هزار نهال رایگان بین شهروندان خوروبیابانکی
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری خوروبیابانک گفت: به مناسبت گرامیداشت هفته منابع طبیعی پنج هزار اصله نهال رایگان بین شهروندان طبیعت دوست این شهرستان توزیع می شود.
![توزیع پنج هزار نهال رایگان بین شهروندان خوروبیابانکی](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/GIggdLKxnhVr/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehwIPk1CrIxPD/%D8%A7%D8%B5%D9%81%D9%87%D8%A7%D9%86-+%D9%86%D9%87%D8%A7%D9%84.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، آخوند افزود: نهال های رایگان از گونه های کاج، سرو، توت، سنجد، زبان گنجشک، زیتون تلخ و اوکالیپتوس می باشد
وی با بیان اینکه پارسال حدود ۵۰ هکتار از عرصه های منابع طبیعی شهرستان نهال کاری شده است گفت: این امر در راستای تثبیت شن های روان در محور خور به فرخی با کاشت نهال هایی از گونه بیابانی تاغ و قره داغ اجرا شده است.
آخوند افزود: این شهرستان دارای ۵۰۰ هزار هکتار بیابان، ۶۰۰ هزار هکتار مرتع و ۶۰ هزار هکتار جنگل است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری خوروبیابانک تصریح کرد: حفظ منابع طبیعی وظیفه همگان است و باید در حفظ درختان و طبیعت تلاش کنیم.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر