افزایش ۶۰ درصدی سرمایه گذاری صنعتی در مازندران در دولت یازدهم
معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری اداره کل صنعت، معدن و تجارت مازندران با اشاره به رشد ۶۰ درصدی سرمایه گذاری صنعتی دولت یازدهم در استان گفت : در این مدت ۲۳ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری در مازندران صورت گرفته است.
به گزارش خبرگزاری موج،جهانگیر بائی لاشکی گفت : با این میزان سرمایه گذاری ۸۳۴ واحد تولیدی جدید در مازندران پروانه بهره برداری از اداره صنعت، معدن و تجارت دریافت و آغاز به فعالیت کردند.
وی تصریح کرد: در این مدت نیز با حمایت از واحدهای تولیدی مازندران ۴۱ هزار و ۸۳۹ فرصت شغلی در حوزه صنعت، معدن و تجارت ایجاد شد.
بائی لاشکی بهره برداری از ۶ طرح بزرگ صنعتی با سرمایه گذاری بیش از ۱۰هزار میلیارد ریال همچون صنایع سیمان کیاسر، البرز ایرانیان، مجتمع کاغذ تبریز، صنایع تولیدی پلی استایرن انبساطی سهند، طرح های توسعه شرکت فرآورده های لبنی کاله وزغالشویی البرز مرکزی را از مهمترین سرمایه گذاری در مازندران بر شمرد.
وی با اشاره به افزایش ۱۴۱ درصدی ارزش هر تن صادرات در دولت یازدهم افزود: در این مدت ارزش هر تن صادرات از شاخص ۱۹۶ دلار به ۴۷۴ دلار نسبت به سال ۹۲ در مازندران رسید.
معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری اداره کل صنعت، معدن و تجارت مازندران به افزایش بیش از ۶۰ درصدی صادرات مازندران در دولت یازدهم اشاره کرد و گفت: کالاها و خدمات به ارزش بیش از یک میلیارد و ۵۳۰ میلیون دلار نیز در این مدت از استان به خارج صادر شد.
وی از تملک یک هزار و ۵۰ هکتار زمین جهت توسعه شهرکهای صنعتی استان و افزایش ۶۰ درصدی سرانه زمین صنعتی مازندران نیز در دولت یازدهم خبر داد.
بائی لاشکی اظهار داشت: در دولت تدبیر و امید فاز عملیاتی پهنه اکتشافی به مساحت بیش از پنج هزار و ۳۰۰ کیلومتر مربع (قریب یک چهارم مساحت استان) با مشارکت شرکت سرمایه گذاری غدیر برای نخستین بار در مازندران آغاز شد.
وی احداث تصفیه خانه صنعتی در شهرک های صنعتی استان و کسب رتبه برتر در کشور از لحاظ تعداد تصفیه خانه، احداث اولین شهرک صنفی برنج در کشور و چندین شهرک صنفی در دست احداث و استقرار پنجره واحد سرمایه گذاری صنعت ،معدن وتجارت استان را از سایر اقدامات دولت یازدهم در مازندران عنوان کرد.
مازندران با بیش از سه هزار و ۴۰۰واحد تولیدی و صنعتی و۸۰ هزار نفر شاغل در این واحدها، رتبه نهم کشور را به لحاظ تعداد واحد تولیدی به خود اختصاص داده است که بیشترین آنها در بخش صنعت کانی غیر فلزی با ۱۲۱۷ فقره و صنعت غذایی با ۵۳۲ فقره فعالیت دارند.
عضویت در کانال تلگرامی خبرگزاری موج
ارسال نظر