معاون استاندار کرمانشاه:
ایجاد اشتغال در نواحی مرزی سیاست اصلی دولت تدبیر و امید
رضا رحیمی گفت: توسعه باغات مثمر باارزشافزوده مناسب در شهرستانهای مرزی استان زمینه و بستر ماندگاری و تثبیت جمعیت این مناطق را فراهم میکند.
![ایجاد اشتغال در نواحی مرزی سیاست اصلی دولت تدبیر و امید](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/EtpyMqb1NUDp/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehzc60YRj1Lke/%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%88%D9%86+%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1+%DA%A9%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%A7%D9%87.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج کرمانشاه؛ مهندس رضا رحیمی اظهار کرد: ایجاد رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال در نواحی مرزی کشور یکی از سیاستهای اصلی دولت تدبیر و امید است و اجرای طرح عظیم گرمسیری در همین راستا دنبال میشود.
معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه افزود: مدیریت ارشد استان طی این مدت تمامیتوان خود را به کار گرفته است تا با بهرهگیری از منابع عظیم آبی حاصل از اجرای طرح گرمسیری و سدهای در حال ساخت در شهرستانهای مرزی استان، معیشت و اقتصاد این مناطق را بهبود بخشیده و زمینه اشتغال جوانان را فراهم کند.
این مدیر ارشد اقتصادی افزود: علاوه بر طرح عظیم گرمسیری چندین سد بزرگ در شهرستانهای مرزی استان در مراحل پایانی ساخت هستند که مجموعه سامانه گرمسیری با آنها تکمیل میشود.
وی ادامه داد: علاوه بر منابع آبی حاصل از ساخت سدها، استان کرمانشاه دارای بارشهای سالانه بسیار خوب است که باید به بهترین شکل از این نعمت الهی در جهت بهبود رفاه مردم و توسعه منطقه بهره گرفت.
مهندس رضا رحیمی تصریح کرد: منابع آبی نقش بسیار مهمی در توسعه حوزههای مختلف بهویژه بخش اقتصادی برخوردار است و باید بهگونهای برنامهریزی کرد که تا بهرهگیری از دستگاههای آبیاری جدید و کشت محصولات باارزشافزوده بالا بیشترین بهرهوری را از این منابع به دست آورد.
معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه با تأکید بر این نکته که دامداری و توسعه باغات میتواند جمعیت را در مناطق مرزی نگه دارد در ادامه خاطرنشان کرد: تنها با کشتهای فصلی مانند گندم نمیتوان انگیزهها و جذابیتهای لازم برای ماندگاری دائمی جمعیت را در این مناطق فراهم کرد.
وی خاطرنشان کرد: فراموش نکنیم تمدن بشری و شهرنشینی در طول تاریخ با باغداری شکلگرفته و همراه بوده است.
این مدیر ارشد اقتصادی استان توسعه باغداری را یکی از برنامههای اصلی در حوزه کشاورزی معرفی کرد و گفت: محصولات باغی دارای ارزشافزوده بسیاری هستند و باید بهگونهای برنامهریزی شود که بخش اعظم این آب تخصیصیافته برای بخش کشاورزی به توسعه باغات اختصاص یابد.
این مدیر ارشد اقتصادی استان عنوان کرد: در بسیاری از کوهپایههای شهرستانهای مرزی استان میتوان با توجه به اقلیم منطقه به کشت درختانی مانند سیب، گردو، بادام، مرکبات، پسته و انگور پرداخت.
وی افزود: در این میان درختانی مانند پسته و انگور تنها به دو یا سه آب در سال نیازمند هستند و درعینحال دارای ارزشافزوده بسیاری هستند.
معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری اظهار داشت: برخی باغداران در شهرستان دالاهو از هر هکتار بادام دیم تا ۱۵ میلیون تومان درآمد داشتهاند که این رقم بسیار چشمگیر است.
مهندس رضا رحیمی خاطرنشان کرد: اگر کشاورزان به درآمدهای بالای حوزه باغداری واقف شوند بیگمان انگیزه بسیاری برای توسعه این بخش خواهند داشت.
وی ادامه داد: برای توسعه باغات نیازمند یک کار مداوم و گسترده فرهنگی هستیم تا کشاورزان به سمت این باغات گرایش پیدا کند.
این مدیر ارشد اقتصادی استان تصریح کرد: در ادامه باید برای ایجاد سردخانههای میوهجات، صنایع تبدیلی و توسعه صادرات این محصولات برنامهریزی کرد.
رحیمی اظهار کرد: حوزه کشاورزی بهزودی برنامه جامع توسعه باغات در زمینهای زیردست سدهای مناطق مرزی را تدوین و اجرایی میکند.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر