English

در ششمین جلسه کمیته فلزات گران‌بها و سنگ‌های قیمتی اتاق بازرگانی اصفهان مطرح شد:

فشارهای مالیاتی مهم‌ترین عامل تعطیلی واحدهای صنفی و تولیدی طلا است

مسؤول کمیته فلزات گران‌بها و سنگ‌های قیمتی اتاق بازرگانی اصفهان گفت: نحوه اجرای مالیات بر ارزش‌افزوده، نبود کارخانه تصفیه طلا، وارد نشدن شمش طلای استاندارد و عوارض گمرکی برای طلا ازجمله مسایل مهم پیش روی صنعت طلا و جواهرات استان اصفهان است .

فشارهای مالیاتی مهم‌ترین عامل تعطیلی واحدهای صنفی و تولیدی طلا است

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، حبیب الهی در ششمین جلسه کمیته فلزت گران‌بها و سنگ‌های قیمتی اتاق بازرگانی اصفهان تصریح کرد: اصفهان با داشتن ۵ هزار واحد صنفی و تولیدی طلا نقش مهمی در تامین نیازهای داخلی و صادرات این محصول به بازارهای بین‌المللی دارد.

وی در بخشی از سخنان خود به نقش مالیات بر ارزش‌افزوده در تعطیلی واحدهای تولیدی طلا و فلزات گران‌بها اشاره کرد و گفت: هرروز شاهد تعطیلی واحدهای تولیدی و صنفی در بخش طلا هستیم  زیرا قانون مالیات بر ارزش‌افزوده به‌صورت صحیح در این بخش  اجرا نمی‌شود.

عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان فلزات گرانبها استان اصفهان  تصریح کرد: تولیدکنندگان طلا خواستار پرداخت مالیات بر ارزش‌افزوده بر اجرت ساخت‌اند ولی نحوه محاسبه کل قیمت طلا را مشمول این مالیات می‌سازد.

حبیب الهی تاکید کرد: تولیدکنندگان طلا بدون هیچ وابستگی به دولت و با اتکا بر توانمندی‌های خود توانسته‌اند در بازار داخل و بین‌المللی موفقیت‌های قبال توجهی را کسب کنند. 

در ادامه این جلسه عضو کمیته و رییس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان فلزات گرانبهای استان اصفهان نیز در سخنانی با انتقاد از محاسبه مالیات برای صادرکننده طلا گفت:باوجودی اینکه دولت صادرکنندگان را از مالیات معاف کرده است برای صادرکنندگان طلای سالهای ۹۰ و ۹۱  مالیات‌هایی محاسبه‌شده است که تولیدکنندگان آن‌یک گرم تولیدات خود را در بازارهای داخلی  به فروش نرساند.

محسن طلایی مینایی تاکید کرد: فشار مالیاتی بر صنف طلا در استان اصفهان بسیار فراتر از سایر استان‌هاست و لازم است مسئولین استان نسبت به این  مهم توجه ویژه ایی داشته باشند.

وی از تعطیلی روزانه واحدهای صنفی و تولید طلا در اصفهان خبر داد و گفت: فشارهای مالیاتی  مهم‌ترین عامل تعطیلی این واحدهای صنفی و تولیدی  شده است و به دنبال آن سهم صادراتی طلای استان به‌شدت کاهش‌یافته است.

وی خواستار صدور مجوز از سوی بانک مرکزی به اتحادیه و انجمن‌های تخصصی طلا  برای  واردات  شمش شد و گفت:واردات شمش خالص طلا می‌تواند تولیدات طلا و جواهرات را باکیفیت سازد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه