رییس اتاق بازرگانی اصفهان :
اصفهان و اتریش میتوانند در زمینه گردشگری و حملونقل همکاری نزدیکی داشته باشند
رییس اتاق بازرگانی اصفهان گفت: اصفهان و وین میتوانند در زمینه گردشگری و حملونقل همکاری نزدیکی داشته باشند.
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان ، سید عبدالوهاب سهلآبادی در نشست بررسی فرصتهای سرمایهگذاری و تجاری اصفهان و وین اتریش با اشاره به اینکه پس از برجام بیش از ۱۲۰ هیات سیاسی و خارجی به استان اصفهان سفرکردهاند، گفت: سفر این هیات تا به اصفهان دستاوردهای خوبی را در زمینه توسعه همکاریهای اقتصادی و بازرگانی بین طرفین به وجود آورده است و امیدواریم سفر هیات تجاری وین نیز چنین دستاوردی را در پی داشته باشد.
وی افزود: کشور ما مترقیترین قوانین سرمایهگذاری خارجی رادار است و تا ۱۰۰ درصد سهم مشارکت برای خارجیها در نظر گرفته است.
وی از رییس اتاق وین و همراهان وی خواست پیام صلح و دوستی مردم ایران بهویژه فعالان اقتصادی استان اصفهان را به هموطنان خود در اتریش ابلاغ کند.
سهلآبادی با اشاره به اینکه ایران امنترین کشور دنیاست، افزود: همکاری مردم و دولت زمینه امنیت پایدار در ایران و حضور سرمایهگذاران خارجی و توسعه همکاریهای اقتصادی با کشورهای جهان را فراهم کرده است.
رییس اتاق بازرگانی اصفهان با اشاره به فعالیت ۸ هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی در استان اصفهان گفت:فولاد،پالایش نفت ،نساجی و مصالح ساختمانی ازجمله مهمترین بخشهای صنعتی استان است .
وی گردشگری را یک از زمینههای مناسب برای سرمایهگذاری خارجی برشمرد و گفت:با توجه به قانون موجود سرمایهگذاری خارجی ایران زمینه جذب سرمایهگذاران اتریشی برای فعالیت در استان اصفهان فراهم است .
«والتر روک » رییس اتاق بازرگانی وین با استقبال از توسعه روابط و همکاری این اتاق با اتاق بازرگانی اصفهان افزود: وین دارای شرایط و موقعیتهای فراوانی برای سرمایهگذاری است.
وی افزود:وین دارای موقعیت اقتصادی، جغرافیایی و سیستم حملونقل کارآمد و مناسبی است که شرایط خوبی را برای جذب سرمایهگذاری خارجی در آن به وجود آورده است.
وی ادامه داد: وین تاکنون بالغبر ۹۳۰ میلیارد یورو جذب سرمایهگذاری خارجی داشته است و حدود ۳۰۰ شرکت خارجی در آن فعالاند.
رییس اتاق بازرگانی وین پایه و اساس موفقیت وین در جذب سرمایهگذاران خارجی و نقش موثر در رشد ناخالص ملی را، سرمایهگذاری وین در تحقیق و توسعه بیان کرد و گفت:سرمایهگذاری در بخش زیرساختها بهویژه حملونقل و فناوریهای جدید عامل موفقیت وین در جذب سرمایهگذاران خارجی بوده است .
وی افزود: سابقه همکاری ایران و اتریش به بیش از ۱۵۰ سال میرسد و اتریش ۱۰۳ سال پیش در ایران سفارت تاسیس کرده است.
گفتنی است حجم تجارت دوجانبه ایران و اتریش در پایان سال ۲۰۱۶ به ۳۷۷ میلیون یورو افزایش یافت.
ارسال نظر