English

تبدیل شدن فرودگاه بین المللی زاهدان به هاب اقتصادی منطقه

‌مدیرکل فرودگاه‌های سیستان و بلوچستان گفت: برنامه ‎ ریزی و حرکت به سوی تبدیل کردن این فرودگاه به هاب منطقه و خدمت‌رسانی به هواپیماهای عبوری را باعث ثروت ‎‌آفرینی برای ایران دانست.

تبدیل شدن فرودگاه بین المللی زاهدان به هاب اقتصادی منطقه

به گزارش خبرگزاری موج حسن اعرابی ‎ مقدم افزود: بیش از 100 پرواز عبوری در شبانه‌روز از آسمان زاهدان در مسیر دوطرفه اروپا به کشورهای شرقی و جنوب شرقی آسیا صورت می‌گیرد، هم چنین موقعیت مناسب و راهبردی این فرودگاه و داشتن سطوح پروازی مطلوب و سیستم‌های ناوبری استاندارد و بروز‌، موقعیت منحصر به فردی را در این منطقه به فرودگاه زاهدان بخشیده است که می‌توان با برنامه‌ریزی دقیق و اصولی آن را به مرکز خدمت‌رسانی هواپیماهای عبوری و هاب منطقه تبدیل کرد.

وی با اشاره به این موضوع که برای استفاده از تمامی ظرفیت‌ها باید زیرساخت‌های لازم در فرودگاه ‌های استان را تقویت کرد، گفت: ساخت باند دوم فرودگاه بین‌المللی زاهدان از جمله زیرساخت‌های بزرگی است که با رویکرد اقتصاد مقاومتی و با بیش از ۹۰ درصد توان بومی استانی و کشوری ساخته شده است و می‌تواند به کاهش ترافیک و زمان عبور و مرور پروازهای ورودی و خروجی به کشور، میزبانی هواپیماهای عبوری و افزایش پروازهای داخلی و خارجی و در نتیجه افزایش درآمد کمک بسزایی کند.

اعرابی مقدم در مورد ایجاد یک زیرساخت ضروری دیگر گفت: مطالعات ساخت ترمینال جدید فرودگاه بین‌المللی زاهدان و ساختمان تکنیکال‌ بلاک آن به مساحت هفت هزار مترمربع انجام و در نقشه نیز جانمایی شده است. با ساخت این ترمینال فضای لازم برای خدمت‌رسانی مختلف مانند سرویس‌های تغذیه و استراحت فراهم می‌شود و می‌تواند درآمدهای غیرهوانوردی فرودگاه را افزایش دهد.

مدیرکل فرودگاه‌های سیستان و بلوچستان در رابطه با ایجاد مزیت برای خدمت‌رسانی به هواپیماهای عبوری گفت: ما در مرز ورودی و خروجی کشور هستیم و اگر بتوانیم امکانات مناسب مانند سوختگیری را برای خدمت‌ رسانی به پروازهای عبوری فراهم کنیم، این باعث امر ثروت‌آفرینی می‌شود، اما باید بتوانیم با هماهنگی شرکت نفت قیمت سوخت را کاهش دهیم تا با ایجاد رقابت با کشورهای همسایه، شرکت‌های هوایپمایی را به سوختگیری از این فرودگاه ترغیب کنیم.

اعرابی‌مقدم تربیت نیروی انسانی کارآمد و توانا که باعث افزایش بهره ‎ وری و کیفیت خدمات شود را یکی از راه‌های دیگر ثروت‌ آفرینی و پیشبرد اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: در رابطه با تحقق اقتصاد مقاومتی کارهای خوبی در فرودگاه زاهدان انجام شده که می‌توان به بهینه‌ ‌سازی مصرف انرژی در بخش‌های مختلف از قبیل استفاده از روشنایی بسیار کم مصرف در سالن‌ها، پارکینگ هواپیماها و بلوار ورودی فرودگاه اشاره کرد و با توجه به موقعیت اقلیمی زاهدان استفاده از انرژی خورشیدی از برنامه‌های آینده ‌خواهد بود.

وی اشتغال ‎ زایی حاصل از تبدیل این فرودگاه به هاب منطقه را نیز از دیگر عوامل حرکت به سمت اقتصاد مقاومتی و ورود ارز به کشور عنوان کرد.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه