English

رئیس موسسه آموزش عالی زند شیراز اعلام کرد؛

برگزاری نخستین همایش ملی مهندسی عمران در شیراز

رئیس موسسه آموزش عالی زند شیراز، از برگزاری نخستین همایش ملی مهندسی عمران با موضوع پژوهش و تحقیقات کاربردی در مهندسی عمران، مدیریت بحران و حفاظت از آثار تاریخی طی روزهای ۱ الی ۲ اسفندماه سال جاری در شیراز خبر داد.

برگزاری نخستین همایش ملی مهندسی عمران در شیراز
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، ابراهیم حسینی رئیس موسسه آموزش عالی زند با اشاره به اینکه این موسسه علمی و آموزشی در راستای رسالت اجتماعی، باید همه مشکلات جامعه توسط شرکت‌های دانش‌بنیان و تبدیل علم به ثروت و کارآفرینی را برطرف کند، افزود: مهندسی عمران به‌عنوان یکی از ارکان اساسی در توسعه پایدار، نقشی بی‌بدیل در بهبود کیفیت زندگی بشر ایفا می‌کند و در این مورد حوزه علمی توانسته با طراحی و ساخت زیرساخت‌های اساسی، مدیریت بحران طبیعی و حفاظت از میراث گران‌بهای تاریخی با ارائه راهکارهای مختلف با حضور دانشمندان، فرهیختگان و دانشگاه‌های بزرگ و مهم علمی است.

رییس موسسه آموزش عالی زند شیراز اظهار داشت: مهندسی عمران، معماری و توسعه پایدار، مهندسی سازه، آب، زلزله، ژئوتکنیک و بهسازی لرزه‌ای، مدیریت پروژه، حفاظت، مرمت بافت‌ها، بناها، آثار تاریخی، مدیریت بحران، ریسک، راه‌کارهای ایجاد مدیریت بحران، مهندسی ترافیک، مدیریت ساخت، حمل‌ونقل، زیرساخت‌های شهری، مهندسی محیط‌زیست و محیط‌ زیست شهری و انرژی‌های تجدید پذیر از جمله محورهای این همایش است.

حسینی خاطرنشان کرد: مهندسی شهرسازی، توسعه شهری پایدار، منظر شهری پایدار توسعه، هوشمند سازی ساختمان، فناوری‌های نوین در بهره‌برداری از ساختمان، شهرسازی، کاربرد انرژی‌های پایدار، توسعه شهرهای هوشمند، حقوق و قوانین شهری، مدیریت اکو توریسم و مدیریت منابع آب و سازه‌های هیدرولیکی از دیگر محورهای این همایش می باشد.

دبیر علمی همایش عمران در ادامه این گفت‌وگو اظهار داشت: همایش علمی عمران یکی از رویداد علمی، پژوهشی باهدف شناسایی، معرفی و به‌کارگیری آخرین دستاوردهای علمی در حوزه مهندس عمران و موضوع‌های مرتبط، برگزار می‌شود.

مسعود رضایی منفرد خاطرنشان کرد: با ایجاد فضایی پویا زمینه‌ساز بحث‌های تخصصی و همکاری مشترک میان نخبگان علمی و صنایع باشیم و با ارسال چکیده مقالات این رویداد غنی‌تر برگزار شود.

معاون پژوهشی موسسه آموزش عالی زند در ادامه این گفت‌وگو افزود: برگزاری این همایش نقطه عطفی در فعالیت‌های پژوهشی در سطح ملی فراهم کرده و مسیر جدیدی برای ارتباط موٍثر میان اساتید، پژوهشگران و دانشجویان در سطح ملی فراهم می‌کند و نیز فرصتی ارزشمند برای ارائه و بررسی جدیدترین یافته‌های علمی و پژوهشی در حوزه مهندسی عمران است.

شیوا صدیقی با تأکید بر اینکه حضور گسترده اساتید، متخصصان و دانشجویان نشان‌دهنده نیاز به چنین بستری برای تبادل دانش و دستاوردهای علمی و کاربردی در این همایش است، افزود: تداوم برگزاری همایش مهندسی عمران به‌صورت سالانه و ۲ سالانه یکی از راهبردهای اصلی موسسه زند است، چرا که در جایگاهی قرار گرفته که توانایی برگزاری ۳ تا ۴ کنفرانس علمی در سطح ملی در کشور و ارائه راهکارهای نوین برای ارتقای سطح علمی و عملیاتی در این حوزه فراهم کرده است و در این مورد باید اذعان داشت همایش‌های علمی زمینه تعامل بین دانشگاه و صنعت را فراهم کرده و این رویداد می‌تواند نقش مهمی در بهبود زیرساخت‌های عمرانی و ارائه راهکارهای علمی برای چالش‌های اجرایی کشور ایجاد کرد.

دبیر اجرایی همایش نیز افزود: این همایش با رویکرد جدید بر پژوهش و تحقیقات کاربردی در زمینهٔ مهندسی عمران، مدیریت بحران و حفاظت از آثار تاریخی شرایط را برای ارائه آخرین یافته‌های علمی، پژوهشی، در قالب سخنرانی‌های کلیدی و برگزاری کارگاه‌های آموزشی، کاربردی فراهم نموده است.

داوود قائدیان با اشاره به اینکه آخرین مهلت ثبت نام ۲۰ بهمن ماه بوده است، بیان داشت: تاکنون بیش از ۱۵۰ مقاله دریافت که تعدادی رد و مابقی پذیرش‌ شده که به‌ صورت شفاهی و پوستر در روز همایش ارائه می‌شود و نیز بیش از ۲۰۰ پژوهشگر تاکنون نسبت به ثبت‌نام اقدام کرده‌اند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه