English

در جلسه سومین گزینه شهرداری با اعضای شورای پنجم چه گذشت؟

طباطبایی: ضرورت تخصصی تر شدن حوزه مدیریتی شهرداری بندرعباس

برای برون‌رفت شهرداری بندرعباس از وضعیت نامناسب مالی باید از متخصصان استفاده بیشتری شود و مدیران شهرداری به سمت تخصص در حوزه کاری خودشان سوق پیدا کنند.

طباطبایی: ضرورت تخصصی تر شدن حوزه مدیریتی شهرداری بندرعباس

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی شورای شهر بندرعباس، سید محمد رضا طباطبایی از گزینه‌های تصدی پست شهردار بندرعباس ظهر امروز با حضور در نشست شورای اسلامی شهر بندرعباس، برنامه خود را برای این منظور به اعضا ارائه کرد.

وی در ابتدای اظهارات خود بیان کرد: از زحمات همه شهرداران و اعضای شورای گذشته و فعلی شهر بندرعباس تشکر و قدردانی ویژه دارم و اگر در جلسه نقدی صورت می‌گیرد ندیدن زحماتی که برای بندرعباس در گذشته انجام شده، نیست بلکه به دنبال تحلیل مسائل و ارائه راهکارهای مناسب‌تری برای مدیریت شهر هستیم.

گزینه تصدی پست شهردار بندرعباس با بیان این که در شرایط کنونی اوضاع مالی شهرداری بندرعباس اوضاع مناسبی نیست و با این وضعیت بسیاری از برنامه‌هایی که برای توسعه این شهر تدوین شده، قابل اجرا نخواهد بود، خاطرنشان کرد: برای برون‌رفت از این وضعیت باید از متخصصان استفاده بیشتری شود و مدیران شهرداری به سمت تخصص در حوزه کاری خودشان سوق پیدا کنند.

طباطبایی ادامه داد: نامیدن بندرعباس به عناوینی نظیر پایتخت اقتصادی و شهر فولاد چشم‌انداز خوبی را پیش روی بندرعباس قرار نداده است و دستاوردی آنچنانی نیز برای شهر نداشته است. بندرعباس شهر دریا است و باید با اتکای به ظرفیت‌های دریایی آن برای این شهر جذابیت گردشگری و تفریحی ایجاد کرد تا سرمایه‌گذاران در این حوزه وارد شوند.

وی بزرگ‌ترین مزیت بندرعباس را آرام بودن ساحل آن است دانست و گفت: فاجعه بزرگ در بندرعباس از بین رفتن عرض ساحل آن است و در بسیاری از طول ساحل، ما ساحل را از بین برده‌ایم و در بروز این فاجعه، شهرداری نقشی نداشته است.

رئیس سابق دانشگاه مذاهب اسلامی هرمزگان ادامه داد: در هیچ کدام از مناطق دنیا این حجم از فاضلاب را در وسط شهر به دریا نمی‌ریزند و این موضوع مشکلاتی اساسی برای شهر ما رقم خواهد زد که در آینده مهار آسیب‌های ناشی از آن غیرممکن خواهد بود.

وی در ادامه این جلسه با نمایش دادن دو فیلم کوتاه از پیشرفت‌های صورت گرفته در کشورهای غربی در زمینه مهار موج‌های دریا، از بندرعباس به عنوان یک شهر با ساحل بسیار آرام یاد کرد که همین موهب الهی به عنوان یک سرمایه بزرگ برای توسعه ظرفیت‌های دریایی آن بشمار می‌رود.

طباطبایی تصریح کرد: تز دکترای من ایجاد موج‌شکن‌های دوتایی است که در دانشگاه امام حسین تهران آن را پیگیری می‌کنم و ما می‌توانیم بر اساس ظرفیت‌های ارزشمند دریایی که داریم در این زمینه سرمایه‌گذاری‌های خوبی جذب کنیم و بندرعباس را به شهری گردشگری تبدیل کنیم.

در ادامه جلسه هر یک از اعضای شورای شهر بندرعباس از طباطبایی سوالاتی پرسیدند:

فیصل دانش منتخب شورای پنجم:

تا به امروز طباطبایی را فردی سیاسی می‌دانستم اما امروز او را یک چهره علمی دیدم. سوالم این است که بزرگ‌ترین مشکل فعلی شهرداری چیست و چه باید کرد؟ و اگر چاق شدن بی رویه شهرداری در منابع انسانی یکی از مشکلات شهرداری است، شما چه راهکاری برای آن دارید؟ شما در دولتی مسؤولیت داشتید در آن مسؤولیت چه کردید؟

پاسخ: بزرگ‌ترین مشکل شهر مشکلات زیست‌محیطی و آسیب‌های ناشی از وجود صنایع است که باید سهم شهر بندرعباس را بگیریم. 600 نفر در این دوره شهرداری به آماری وارد شهرداری و استخدام شده‌اند. این روش اصلا مناسب نیست و راهکار نیست که افراد را اخراج کنیم باید برای این نیروها کار تعریف کنیم و ما کار زمین مانده در شهر بسیار داریم که باید در ازای حقوقی که این افراد مازاد می‌دهیم، کار انجام شود. من در دورانی که در فرمانداری بودم تا جایی که در توانم بود مسائل را پیگیری کردم و ما نشست‌ها و جلسات متعددی در این زمینه داشتم و بخشی از آن را شما نیز در جریان هستید

کیانوش جهانبخش عضو شورای پنجم:

توجه شما به موضوع ساحل در برنامه‌تان خوب بود/ راهکار شما برای بهره‌مندی همه مردم از ظرفیت‌های این شهر چیست؟

پاسخ: بخش ویژه‌ای از این برنامه‌ای که برای شهرداری ارائه کرده‌ام با همین رویکرد است. خدمات بندری گران‌ترین خدمات دنیا است و ما باید سهم خودمان را از این درآمدهای ساحلی بدست بیاوریم و این مهم به کمک اعضای شورای شهر نیاز دارد.

آبتین امیری منتخب شورای پنجم:

بخشی از برنامه‌های شما خارج از حیطه وظایف شهرداری است. در زمینه بخشی از برنامه‌تان که مربوط به وظایف دیگر دستگاه‌ها است، توضیحات بیشتری دهید.

پاسخ: حرف ما در این زمینه این است که باید با کمک و حمایت سیاسی و بویژه استفاده از ظرفیت نمایندگان خوب‌مان در مجلس استفاده کنیم تا سهم شهر از فعالیت‌های پیرامونی مشخص شود. من از سال 90 سیاست را کنار گذاشتم و دانشگاهی تأسیس کردم و حتی از شما آقای امیری به عنوان مربی برای این دانشگاه دعوت کردم و از شما استفاده کردم و حرف پشت سر من زیاد است اما آنچه که واقعیت دارد این است که من در دوره قبل انتخابات اساسا عضو نظارت بودم و هیچ گرایش سیاسی را مداخله ندادم.

پرویز سالاری منتخب شورای پنجم:

برنامه‌تان برای شهر بندرعباس بود و این خیلی خوب است. درباره اقتصاد مقاومتی در ساختار مدیریت شهری چه برنامه‌ای دارید؟

پاسخ: شهر را بدون اتکای به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و بدون افزایش بهره‌وری نمی‌توان به توسعه رساند

ی با بیان اینکه اگر در این جلسه نقدی صورت می گیرد نادیده گرفتن زحمت ها نیست بلکه هدف ارتقای عملکرد شهرداری است، تصریح کرد: باید فرهنگ، خدمات، مکان های عمومی، فضای سبز و مسکن را به عنوان حوزه های مهم در رشد بندرعباس در نظر گرفت.

طباطبایی با اشاره به اینکه اوضاع شهر بندرعباس مناسبت نیست، اظهار کرد: برای برون رفت از این اوضاع دو راهکار استفاه از متخصصین در هر حوزه و دیگری افزایش درآمد است.

این نامزد تصدی شهرداری بندرعباس با بیان اینکه برنامه ریزی شهری، مالی و بودجه ای، عمرانی، دریایی، حقوقی و انفورماتیک حوزه هایی است که نیازمند متخصص هستیم، خاطرنشان کرد: برای رسیدن به مرحله رشد و توسعه نیازمند به برنامه های چشم انداز، بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدت داریم

وی با اشاره به اینکه در سال های اخیر بندرعباس را پایتخت اقتصادی و شهر فولاد نامگذاری کرده اند که چشم انداز خوبی برای مردم نبوده و نیست، اضافه کرد: بندرعباس باید شهر دریا باشد و آمده ام این حوزه را ارائه دهم زیرا بندرعباس شهر ویژه ای است که برخی طبیعی و برخی به واسطه عملکرد جامعه بشری است.

طباطبایی مهمترین بحث در برنامه ریزی شهرهای دریایی، دریای آرام شهر بندرعباس است که خود یک مزیت است، خاطرنشان کرد: به دلیل وجود سه موج شکن طبیعی هرمز، لارک و قشم سبب دریای آرام شده است.

وی جزر و مد دریایی بندرعباس را هم تهدید و هم فرصت دانست و عنوان کرد: ساحل لای و رسی به جای ساحل شنی و ماسه ای که بالعکس نوع ساحل جزیره کیش است.

این نامزد تصدی شهرداری بندرعباس ادامه داد: در مسابقت زیادی از طول ساحل بعلت اجرای سازه ها ساحل بندرعباس از بین رفته است مانند پروژه بلوار ساحلی که به اسم ترافیک ساحل شهر را از بین برد.

وی با انتقاد از تخلیه فاضلاب در دریا، افزود: رسوب گذاری به علت سازه های سنگی غلط استفاده شده در ساحل بندرعباس مانند سازه های سنگی موج شکن های صیادی، شهید حقانی و سازه پشت استانداری هرمزگان که این پدیده را بوجود آورده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه