شورای پیشگیری از جرم و آسیب های اجتماعی در اهواز تشکیل می شود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان گفت: شورای پیشگیری از جرم و آسیب های اجتماعی با مشارکت اصناف مختلف در تمام مناطق اهواز تشکیل می شود.
به گزارش خبرگزاری موج خوزستان، حجت الاسلام عبدالحمید امانت بهبهانی در نشست مشترک با فرماندهان نیروی انتظامی و روسای کلانتریها اظهار کرد: پلیس، امروز دانشگاه تخصصی دارد و نیروهای آن از نظر علمی ارتقا یافتهاند و با شیوههای نوین پیشگیری و مقابله با مجرمان آشنا هستند.
وی افزود: چهار مسأله حاشیهنشینی، طلاق، مفاسد اخلاقی و اعتیاد از آسیبهای اجتماعی هستند که جامعه را تهدید میکنند و مقام معظم رهبری نیز بر ضرورت رفع این آسیبها تاکید فراوان دارند.
امانت بهبهانی گفت: این آسیبها به شدت به هم وابسته هستند و هرکدام میتواند زمینهساز دیگری باشد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان ادامه داد: از دستگاههای اجرایی و انتظامی انتظار داریم ضمن رسیدگی به مناطق حاشیهنشین فعلی، از گسترش این مناطق جلوگیری شود و بهترین راهکار برای این امر ایجاد کمربند سبز در اطراف شهر است.
امانت بهبهانی گفت: استان خوزستان در موقعیت جغرافیایی خاصی قرار دارد و مورد هجمه عقاید ضدفرهنگی گروهکهای تکفیری و سلفی است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان تصریح کرد: اغلب افرادی که از سراسر جهان به داعش پیوستهاند مسلمانانی هسند که تحت تاثیر این گروهکها قرار گرفته و از واقعیت دین اسلام فاصله گرفتهاند.
وی افزود: اهواز بیش از ۵۰۰ مسجد آباد دارد که همگی امام جماعت دارند و انتظار ما بر این است تا سازمان تبلیغات اسلامی استان برای آنان دورههای بازآموزی برگزار کند و آنان را با مظاهر فرقههای نوظهور و گروهکهای تکفیری که روزانه در حال تغییر و ایجاد تنوع هستند آشنا سازد.
امانت بهبهانی از تشکیل شورای پیشگیری مناطق در اهواز خبر داد و گفت: یک نفر از این معاونت، یک نفر قاضی، یک نفر وکیل، یک نفر از مراکز مشاور خانواده، ۲ نفر از ائمه جماعات، ۲تن از اساتید دانشگاه و ۲ نفر از اساتید حوزه علمیه، فرمانده سپاه یا حوزه مقاومت منطقه، ۲ نفر از بانوان فعال منطقه و برخی اداره ها و نهادها مانند شورای حل اختلاف و آموزش و پرورش هر کدام یک نفر در این شورا عضو هستند.
فرمانده نیروی انتظامی اهواز نیز در این نشست گفت: همه سازمانها و دستگاهها در امر پیشگیری باید ورود کنند و در حالی که جرائم به حوزه خدمات آنها برمیگردد اغلب آنها کمرنگ عمل میکنند.
سرهنگ محمد صفری گفت: اهواز یکی از سه کلانشهری است که بیشترین مناطق حاشیهنشی را دارد اما با توجه اهمیت موقعیت جغرافیایی استان، در رتبه اول این مساله قرار گرفته است.
وی با انتقاد از اجرایی نشدن ماده ۱۶ قانون مبارزه با مواد مخدر ۳۹;در خصوص جمع آوری و انتقال معتادان به مراکز ترک اعتیاد۳۹; در استان تصریح کرد: تاکنون هیچ اقدامی برای راهاندازی مکان مناسب برای جمع آوری معتادان و متکدیان انجام نشده در حالی که این افراد مستعد ارتکاب جرائم هستند.
صفری گفت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز در بحث تصویب قوانین باید علمیتر عمل کنند. همچنین برخی صنایع مانند صنعت خودرو، با ایجاد امنیت بیشتر در محصولات خود، در کاهش آمار سرقتها مؤثر هستند.
وی ادامه داد: دستاورد نیروی انتظامی، امنیت است و اگر در این زمینه گیرندگان خدمات پلیس و نیروی انتظامی که همان مردم و سازمانها هستند با ما همکاری بیشتری داشته باشند عملکرد این نیروها افزایش مییابد.
فرمانده انتظامی اهواز در ادامه گفت: سازمانها و شرکتها باید مشکلات و آسیبهای مرتبط با خود در مناطق مختلف را به نیروی انتظامی اعلام کند تا ما نیز نسبت به اقدام های خود در مناطق مختلف بر اساس آسیبهای موجود برنامهریزی و اقدام کنیم.
عضویت در کانال تلگرامی خبرگزاری موج
ارسال نظر