وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:
کابینه قوی دولت تدبیر و امید فرصت حضور باثبات و مقتدرانه را خواهد داشت
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جلسه شورای اداری استان قم، افزایش تعامل با حوزه و روحانیت و تماس موثر با موسسات و انجمن های فرهنگی و علمی را از سیاست های وزارت فرهنگ و ارشاد در دولت دوزادهم عنوان کرد.
به گزارش خبرگزاری موج از قم، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جلسه شورای اداری استان قم با اشاره به استقرار دولت دوازدهم اظهار داشت: می توانیم با مجموعه ای از اقدامات امیدها به کارآمدی دولت را افزایش دهیم.
وی انتخابات شکوهمند دوازدهمین دوره ریاست جمهوری را مورد توجه قرار داد و گفت: این انتخابات با حداقل تنش و تصادم که برای بسیاری از کشورهای منطقه و جهان دست نیافتنی است به نتیجه پیوست.
صالحی با بیان اینکه بسیاری از کشورهای منطقه حتی درصدی از این مردم سالاری را ندارند ادامه داد: امام بزرگوار که پرچمدار این حرکت بود با نفس مردم حرکت کرد و انقلاب اسلامی مرهون حضور و مشارکت مردم بوده است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه حضور ۴۰ میلیونی مردم در انتخابات پس از ۴۰ سال یک رفراندوم بزرگ بود ادامه داد: این مسئله برای اقتصاد سیاست و امنیت کشور پشتوانه ای بزرگ است که می تواند اهداف را با سرعت بیشتری محقق کند.
وی با بیان اینکه پس از انتخابات دوره ی همکاری برای ساخت و آبادانی کشور است خاطرنشان کرد: رئیس جمهور با آرائی بر این مسند قرار گرفت که به وی فرصت قابل توجهی می دهد تا مسیر را با تزلزل دنبال نکند.
وی مسئولیت قوه ی مجریه مبنی بر انجام مباحث اجرایی کشور را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: رئیس جمهوری امروز به ۲۴ میلیون رای متکی است، اگرچه رئیس جمهور ۸۰ میلیون نفر است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: تجربه ی دولت یازدهم به دولت جدید قوت بیشتری داده است و استقرار دولت جدید نقطه ی شروع نیست، بلکه تداوم اطلاعاتی و مدیریتی دولت گذشته است.
صالحی همچنین بحث انتخاب اعضای هیئت دولت با رای قاطع نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: کابینه ی قوی دولت تدبیر و امید فرصت حضور باثبات و مقتدرانه را خواهد داشت.
وی همدلی قوای سه گانه و فضای عمومی برای تولید، کار و رفع مسائل فرهنگی را یکی دیگر از نقاط قوت دوره ی جدید دانست و گفت: در فضای آرام کنونی فعالیت آسانتر خواهد بود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه بحث قم به عنوان پایگاه تاریخی تشیع و شهری تاثیرگذار در سطح کشور را مورد توجه قرار داد و گفت: بنده به عنوان عضوی از کابینه ی دولت خود را نماینده ی شهر مقدس قم می دانم.
صالحی گفت: در کشور ایران، جای دیگری همچون قم چنین همنوایی و همزادی را با تفکر و محبت اهل بیت علیهم السلام ندارد.
وی ویژگی دیگر قم را آغاز انقلاب اسلامی از این شهر عنوان کرد و با بیان اینکه انقلاب با قم شناخته می شود گفت: ادامه ی انقلاب اسلامی و تحرکات و پویش ها با قم عجین بوده است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: قم به عنوان یک فضای جمعیتی و یا منطقه ی جغرافیایی مطرح نیست، بلکه مکانی است که در همه ی حوزه های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کارنامه ی انقلاب اسلامی به این شهر گره خورده است.
صالحی حضور مراجع عظام تقلید و حوزه های علمیه را دیگر ویژگی برجسته ی قم عنوان و اظهار کرد: توریسم مذهبی و قرار گرفتن در محور مواصلاتی چندین استان بر این ویژگی ها افزوده است.
وی با بیان اینکه قم باید در زمینه های مختلف شکوفایی بیشتری داشته باشد و شهری در تراز انقلاب و تمدن اسلامی باشد، ادامه داد: بایستی با همدلی مسئولان و استفاده از فرصت ها میدان های جدیدی در راستای تحقق این مسئله ایجاد شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود قم را یکی از کانون های فرهنگی و هنری در حوزه های مختلف هنر، چاپ و فرهنگ عنوان و اضافه کرد: قم یکی از محورهای تعاملات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت جدید خواهد بود.
صالحی تعامل با حوزه و روحانیت را یکی دیگر از سیاست های وزارت فرهنگ و ارشاد دانست و افزود: خط اتصال های قوی تر و جدی تری با روحانیت تشیع در دستور کار قرار خواهد داشت.
وی با بیان اینکه هیچ شهری به اندازه ی قم سرشار از موسسات علمی و فرهنگی نیست ادامه داد: موسسات و انجمن های فرهنگی قم نقطه ای برای تعاملات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: دریافت مزیت های فرهنگی و هنری استان قم، تماس با حوزه و روحانیت برای حل مسائل و تلاقی و تماس موثر با موسسات و انجمن های علمی و حوزوی برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نقطه ی اتکا و برای استان قم در زیرساخت ها و رویدادها مسیر تازه ای را رقم خواهد زد.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر