English

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای اصفهان :

در مباحث حکمرانی آب مشروعیت اصل اساسی است

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای اصفهان گفت: در مباحث حکمرانی خوب آب مشروعیت اصل اساسی است که با شفافیت، مشارکت و حضور هوشمندانه مردم محقق می شود .

در مباحث حکمرانی آب مشروعیت اصل اساسی است

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان ، مسعود میرمحمد صادقی اظهار داشت: در یک الگوی حکمرانی خوب و هوشمندانه آب، مسائل به لحاظ اجتماعی، سیاسی و اقتصادی نیز باید مورد بررسی قرار گیرند.

وی با اشاره به نقش و جایگاه سازمان های مردم نهاد  تصریح کرد : سمن ها از اصلی ترین نهادهای زمینه ساز حکمرانی مناسب آب در کشور هستند وبا کمک تسهیل گران گفتگوها به صورت برد – برد خواهد بود .

وی گفت : در ایران ۶ حوضه آبریز اصلی وجود دارد که حوضه فلات مرکزی با ۱۶۲ میلیمتر بارش در سال از کم بارش ترین آنهاست.

میرمحمدصادقی افزود: حوضه گاوخونی به عنوان زیرحوضه فلات مرکزی و حوضه زاینده رود با  ۲۷ هزار کیلومتر مربع وسعت در زیر مجموعه  گاوخونی قرار دارد که ۹۳ درصد مساحت حوضه زاینده رود در استان اصفهان و ۷ درصد در استان چهارمحال و بختیاری قرار دارد .

 مدیرعامل شرکت آب منطقه ای اصفهان  چند استانی بودن حوضه زاینده رود را از مشکلات مهم و اصلی حوضه برشمرد و خاطر نشان کرد : چند استانی بودن به طور طبیعی اختلافاتی را موجب می شود .

وی  با اشاره به ترکیب جمعیتی حوضه زاینده رود افزود :  ۹۸ درصد جمعیت این حوزه در اصفهان و ۲ درصد در چهارمحال و بختیاری ساکن هستند.

میر محمد صادقی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه درجه حرارت دمای استان از غرب به شرق تفاوت های قابل توجهی دارد، ادامه داد: در شرایطی که درجه حرارت میانگین در غرب حوضه شش تا هشت درجه است همین زمان در منتهی الیه شرقی حوضه در ورزنه  دما به حدود ۱۶ تا ۱۸ درجه سانتی گراد می رسد .

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای اصفهان  با اشاره به اینکه وضعیت بارش ها ازغرب به شرق حوضه از همین الگو تبعیت می کند ،  بیان داشت: بدین ترتیب  در شرایطی که در غرب حوضه  ۵۰۰ تا ۱۵۰۰ میلی متر بارندگی داریم در شرق ومنتهی به تالاب گاوخونی میزان بارش ها به حدود  ۱۰۰ میلیمتر  می رسد .

وی با بیان اینکه در ایستگاه شاخص چلگرد شاهد تغییر اقلیم هستیم،  افزود :  پیش از این، بارندگی در این حوزه به شکل برف بوده است اما در شرایط فعلی روند بارش های نزولی به صورت باران را شاهد هستیم.

 مدیرعامل شرکت آب منطقه ای اصفهان  تأکید کرد:  کمبود آب سطحی باعث حرکت و پیش رفتن به سوی آب های زیر زمینی است.

میر محمد صادقی با اشاره به اینکه در حوضه آبریز زاینده رود وضعیت مناسبی  در زمینه آب های تجدیدپذیر نداریم،  اظهار داشت:  امروزه در مناطق مختلف به واسطه اقدامات غیر علمی و تغییر اقلیم کمبود روان آب ها را شاهد هستیم و سفره آبهای زیرزمینی کشور به مرز بحران رسیده است و بر این اساس لازم است مدیریت منابع آبی را جدی تر بگیریم.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای اصفهان  ابراز داشت:  در یک الگوی حکمرانی خوب آب باید هوشمندانه حوضه های آبریز بررسی شده و  با برنامه ریزی و  تدبیر مناسب زمینه رفع مشکلات آبی کشور فراهم شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه