English

دعوت شورای هماهنگی تبلیغات قم برای حضور مردم در راهپیمایی علیه نسل کشی مسلمانان میانمار

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی قم با صدور اطلاعیه ای از مردم برای شرکت در راهپیمایی علیه فاجعه دردناک مسلمانان میانمار پس از نماز جمعه این هفته دعوت کرد.

دعوت شورای هماهنگی تبلیغات قم برای حضور مردم در راهپیمایی علیه نسل کشی مسلمانان میانمار

در این اطلاعیه که نسخه ای از آن عصر پنجشنبه در اختیار دفتر خبرگزاری موج قم قرار گرفت، آمده است: استمرار فاجعه دردناک نسل ‌کشی مسلمانان مظلوم میانمار و مشاهده صحنه ‌های دلخراش و غمبار قتل و عام بی رحمانه، سوزاندن گروه ‌های صدها نفری در آتش و آواره کردن هزاران کودک و زن بی دفاع در سایه سکوت ذلت‌ بار سازمان ‌ها و مجامع بین ‌المللی مدعی دروغین حقوق بشر و مهم تر از آن حمایت رذیلانه حکام انگلیس مکار از عاملان این جنایات، دل هر انسان آزاده ‌ای را جریحه‌ دار و قلب آن ‌ها را می ‌آزارد.

در این اطلاعیه تصریح شده است: در این رابطه پاسخ مثبت به ندای «یاللمسلمین» این ستمدیدگان و اعلام نفرت و انزجار از ددمنشی‌ های گروه‌ های افراطی، ارتش صهیونیست شادکن میانمار و حامیان این جنایات ننگین خاصه انگلیس، آمریکا و اشغالگران قدس شریف انجام وظیفه حداقلی است.

این اطلاعیه نمازگزاران جمعه در مصلای قدس قم را به برپایی تظاهرات دعوت و اعلام نموده: پس از اقامه نماز عبادی سیاسی جمعه، راهپیمایی محکومیت شدید فجایع نسل‌ کشی مسلمانان از مصلای قدس تا چهارراه شهدا برگزار خواهد شد.

در پی حملات ۲۵ اوت (سوم شهریور) ارتش میانمار علیه مسلمانان روهینگیا، دست کم ۴۰۰ تن کشته شدند و نزدیک به ۱۲۵ هزار روهینگایی نیز به بنگلادش گریختند و این موضوع بحران انسانی را در پی داشته است.

روهینگیایی ها اقلیتی مسلمان در کشور عمدتا بودایی میانمار هستند که میانمار آن ها را بنگلادشی و دولت بنگلادش آنها را میانماری می دانند.

کشتار مسلمانان روهینگیایی در میانمار در روزهای اخیر شدت گرفته و این دومین بار در سال جاری میلادی است که خشونت ها علیه مسلمانان، موج عظیمی از آوارگان را به وجود می آورد.

بر اساس گزارش کمیساریای پناهندگان سازمان ملل، در روزهای اخیر ده ها هزار تن از مسلمانان اقلیت روهینگیایی برای فرار از خشونت ها، با قایق و پای پیاده از مرز میانمار عبور کرده و وارد بنگلادش شده اند.

دولت میانمار اعلام کرده که بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ خانه در شمال غرب این کشور و در استان راخین در یک هفته تنش در این استان، در آتش سوخته است.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه