English

معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد انزلی:

پرداخت ۳۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به واحدهای تولیدی منطقه

معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد انزلی گفت: یکی از اولویت های اصلی سازمان منطقه آزاد انزلی به منظور پیگیری اهداف اقتصاد مقاومتی ایجاد اشتغال پایدار و افزایش میزان تولید واحدهای تولیدی در منطقه از طریق رونق بیشتر واحدهای تولیدی فعال موجود و فعال سازی واحدهای راکد و غیرفعال باقیمانده از دوره های قبل و همزمان احداث واحدهای جدید صنعتی در سطح منطقه است.

پرداخت  300 میلیارد ریال تسهیلات به واحدهای تولیدی منطقه

به گزارش خبرگزاری موج از بندر انزلی، وحید طالب پور گفت: که این مهم از طریق معرفی سرمایه گذاران جدید و جایگزین، خرید یا اجاره واحدهای غیرفعال و یا تخصیص تسهیلات به متقاضیان، تعیین تکلیف قراردادهای واگذاری اراضی صنعتی، تغییر در تکنولوژی تولید و یا کمک به بازاریابی محصولات تولیدی منطقه، همراهی و مساعدت جهت حضور در نمایشگاههای موثر داخلی و خارجی برای شناسایی بازارهای جدید محصولات واحدهای تولیدی منطقه به جد پیگیری و عملی شده است.

وی افزود: از طرفی جهت تسریع در حل مشکلات پیش روی تولید کنندگان منطقه نیز کارگروه های رفع موانع تولید در مجموعه سازمان تشکیل گردید و از ظرفیت کارگروههای استانی نیز استفاده می شود.

 معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد انزلی با بیان اینکه از سال ۹۵ تاکنون بالغ بر ۲۲ واحد صنعتی و تولیدی منطقه از تسهیلات محل طرح رونق تولید به ارزش بیش از ۳۰ میلیارد تومان برخوردار شده اند، افزود: علاوه بر این در سالجاری نیز ۲۵ واحد تولیدی دیگر منطقه نیز متقاضی دریافت سرمایه در گردش به ارزش بیش از ۴۹ میلیارد تومان در سامانه بهین یاب وزارت صنعت ، معدن و تجارت شده اند که تاکنون پرونده ۹ واحد تولیدی پس از بررسی های کارشناسی در مرحله معرفی به بانک ها قرار گرفته است.

وی افزود: عملکرد بانک ها جهت همراهی در این مسیر متفاوت بوده و سازمان منطقه آزاد انزلی در نظر دارد در سالجاری یکی از شاخص های ارزیابی عملکرد بانک های فعال در سطح منطقه را بر اساس همین رویکرد تعریف نماید.

وحید طالب پور با تقدیر از همکاری موثر کارگروهها و دستگاههای ذی ربط استانی عنوان نمود: علاوه بر پرداخت این تسهیلات در سال ۹۵ و ۹۶ که با تدبیر مقام معظم رهبری به سالهای اقتصاد مقاومتی نام گذاری شده اند بیش از ۱۵ مورد هم جلسه کارگروه رفع موانع تولید در منطقه با موضوعات و مشکلات مالیاتی، بانکی، زیست محیطی، گمرکی، زیرساختی و... با هدف رفع موانع کارخانجات و واحدهای تولیدی منطقه برگزار گردیده است. 

معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد انزلی در پایان اظهار داشت: با مجموعه اقدامات و پیگیری های به عمل آمده ظرف سنوات گذشته تاکنون بیش از ۵۰ واحد تولیدی در منطقه یا از حالت رکود خارج گردیده و یا به عنوان واحد تولیدی جدید به چرخه تولید کشور اضافه شده اند.

گفتنی است حجم صادرات  منطقه آزاد انزلی در سال ۹۵ مجموعا بالغ بر ۳۵۵ میلیون دلار بوده است که این میزان در بین مناطق آزاد کشور بی نظیر بوده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه