مدیرکل بهزیستی گلستان:
۹۸ درصد کودکان گلستانی غربالگری شنوایی شدند
مدیرکل بهزیستی استان گلستان گفت: بیش از ۹۸ درصد نوزادان و متولدین در استان گلستان غربالگری میشوند و در حال حاضر در مدارس ابتدایی و راهنمایی زبان اشاره وجود ندارد.
به گزارش خبرگزاری موج، ابراهیم غفاری عصر امروز در مراسم تودیع و معارفه مدیران بهزیستی شهرستان گنبدکاووس اظهار داشت: کودکانی که مشکلات شنوایی دارند تا سن ۳ تا ۴ سالگی تحت نظر هستند و سپس هر یک با هزینه ۳۵ میلیون تومان جراحی میشوند.
مدیرکل بهزیستی گلستان افزود: این کودکان پس از کاشت حلزون به مراکز تربیت شنیداری معرفی می شوند تا با آموزش های لازم در زمان ورود به مدرسه و بعد از ۶ سال مشکل ارتباطی نداشته باشند.
غفاری تصریح کرد: در حال حاضر فقط برای ناشنوایان بزرگسال, از زبان اشاره استفاده می شود و با گفتار درمانی و غربالگری, توانستیم پیشگیری موثری انجام دهیم.
مدیرکل بهزیستی گلستان یادآور شد: در حال حاضر مراکز شنیداری بهزیستی در شهرای گرگان, گنبدکاووس و کردکوی فعالیت دارند و کودکانی که مشکل شنیداری دارند به این مراکز معرفی می شوند.
غفاری تاکید کرد: در حوزه پیشگیری, غربالگری شنوایی, تنبلی چشم, اوتیسم در دستور کار قرار دادیم و در قانون برنامه ششم نیز غربالگری ژنتیک در سنین بین ۱۵ تا ۲۵ سال را در دستور کار قرار دادیم.
مدیرکل بهزیستی گلستان گفت: بیش از ۳ هزار زن سرپرست خانوار در استان, اکثر آنان بیمه تامین اجتماعی روستایی و شهری هستند که بعد از ۲۵ تا ۳۰ سال بازنشسته شده و از حقوق بازنشستگی برخوردار خواهند بود.
غفاری اظهار کرد: در استان گلستان ۲۹ مرکز نگهداری کودکان ایتام وجود دارد که ۳۰۰ کودک یتیم در این مراکز و ۳۰۰ کودک دیگر در خانوادهها نگهداری میشوند و میانگین نگهداری کودکان ایتام در مراکز زیر ۱۰ نفر است و ما تلاش کردیم تا کیفیت را افزایش دهیم.
کودکانی که مشکلات شنوایی دارند
مدیرکل بهزیستی گلستان تصریح کرد: در استان ۴۰۰ مهدکودک وجود دارد و ما خدمات خود را به کودکان زیر ۶ سال بدون استفاده از امکانات و اعتبارات دولت در این زمینه ارائه میدهیم و علاوه بر آن به خانواده این کودکان که در حاشیه شهر و روستاها و نیازمند برای پیشگیری از سوء تغذیه یک وعده غذای گرم میدهیم.
غفاری در زمینه معتادین تاکید کرد: پیشگیری سطح یک, دو و ۳ شامل پیشگیری، درمان و توانمندسازی برای معتادان انجام میدهیم و طی ارزیابیهای انجام شده مراکز کمپ ماده ۱۵ از مراکز کمپ ماده ۱۶ موفقیت آمیزتر بوده است.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر