English

هیچ محدودیتی برای فعالان اجتماعی در قالب تشکل ها وجود ندارد

فرماندار شهرستان مرزی بندر آستارا گفت: هیچ محدودیتی برای فعالان اجتماعی در قالب تشکل ها وجود ندارد و از تمامی این افراد درخواست می کنیم تا بر اساس قانون و نظم مشخص فعالیت کنند و مجوز بگیرند.

هیچ محدودیتی برای فعالان اجتماعی در قالب تشکل ها وجود ندارد

به گزارش خبرگزاری موج از آستارا، یونس رنجکش در دومین نشست هیات نظارت بر سازمان های مردم نهاد شهرستان آستارا اظهار داشت: هدف اصلی دولت این است که بتواند از بدنه اجتماعی در راستای رفع مشکلات بهره مند شود و بر این اساس و شرایط تسهیل کننده ای فراهم نماید تا افرادی که خواستار همراهی هستند به شکل پویا تر فعالیت نمایند.

وی اضافه کرد: در حال حاضر سازمان های بهزیستی، ورزش و جوانان، نیروی انتظامی و استانداری اقدام به صدور مجوز برای سازمان های مردم نهاد می کنند که بناست کلیه مجوزها بر اساس قانون، یکپارچه از سوی وزارت کشور، استانداری ها و فرمانداری صادر شود.

وی گفت: در شهرستان آستارا با روند رو به رشد درخواست ها جهت فعالیت های داوطلبانه اجتماعی و تاسیس سمن روبه رو هستیم که ما نیز باتوجه به نوع رویکرد سازمانهای مردم نهاد از افزایش آنها در شهرستان استقبال می کنیم و تلاش می کنیم آنها را منسجم و قانونمند کنیم.

فرماندار آستارا با تاکید بر اینکه دست همه گروه هایی اجتماعی را که در مسیر تعالی جامعه فعالیت کنند را خواهند فشرد، گفت: باید از ظرفیت مردم بخصوص متخصصین بهره برد، امیدواریم در شهرستان نیز از پتانسیل این طیف استفاده کنیم و باید همه اینها را به سمت نظم بخشی و مجوز دار شدن سوق دهیم تا ما نیز پشتیبانی های لازم را بر اساس قانون داشته باشیم.

وی گفت: باید روند فعالیت های داوطلبانه مردم را تسهیل کرد چرا که در بحرانها، در بحث آموزش ها و فرهنگ سازی این سازمانهای مردم نهاد و حرکت های خیرخواهانه و داوطلبانه هستند که کمک شایانی به دولت می کنند.

رنجکش گفت: نقش محوری سازمان های مردم نهاد و فعالان اجتماعی در جامعه بر کسی پوشیده نیست و اگر هم اصرار بر گرفتن مجوز از سوی این فعالان داریم تنها با هدف ساماندهی فعالیت‌ها و نظم بخشی و بهره‌مندی از ظرفیت آنهاست.

وی ادامه داد: هر میزان قانونمند حرکت کنیم خواهیم توانست از ظرفیت‌های موجود بهتر بهره مند شویم.

پیمان بازدیدی نماینده منتخب سازمانهای مردم نهاد در هیات نظارت استان نیز در این جلسه گفت: از سال ۱۳۷۲ که فعالیت اجتماعی در قالب NGO  در کشورمان آغاز شد، بالاترین ثبت سمن در استان گیلان در زمان مدیریت آقای رنجکش در اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان رخ داده است حتی سازمانهای مردم نهادی که خیلی حاشیه ساز بودند نیز با مدیریت ایشان به سمت گرفتن مجوز رفتند و همراه و کمک حال دولت شدند.

وی با تاکید بر چهار مولفه فعالیت اجتماعی، سرمایه اجتماعی، حقوق شهروندی و توسعه پایدار اظهار داشت: کشوری به توسعه دست پیدا می کند که شهروند مسئولیت پذیر داشته باشد، ما در برف سال گذشته برای نخستین بار ستاد بحران سمن ها را تشکیل دادیم و کارهایی انجام دادیم که بی نظیر بود این همان فعالیت اجتماعی شهروندان مسئولیت پذیر است که جامعه را به سمت توسعه پایدار می برد.

در ادامه این جلسه توسط فرماندار آستارا و با حضور هاشم اسماعیلی معاون جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان گیلان پروانه فعالیت برای دو سازمان مردم نهاد جدید در شهرستان آستارا که از سوی اداره کل ورزش و جوانان استان گیلان  صادر شده بود به آنها اهدا شد.

عضویت در کانال تلگرامی خبرگزاری موج
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه