معاون اجرایی رئیس جمهور:
حل آسیب های اجتماعی باید محله ور شود
معاون اجرایی رئیس جمهور بر اهمیت صدای جامعه محلی در تصمیمگیریها تأکید کرده و خواستار تقویت مسئولیت اجتماعی نهادها و سازمانها شد.

، معاون اجرایی رئیسجمهور در شورای اجتماعی استان کرمانشاه، به بررسی چالشهای اجتماعی پرداخت و بر لزوم توجه ویژه به مسائل اجتماعی تأکید کرد.
محمدجعفر قائم پناه با اشاره به جزئیات سفرهای خود گفت: هدف من از این جلسه توجه به مسائل اجتماعی است و درخواست دارم نگاهی جدیتر به مشکلات اجتماعی داشته باشیم.
وی تصریح کرد: آسیبهای اجتماعی در کشور، به ویژه در استان کرمانشاه، تحت تأثیر عوامل متعدد و پیچیدهای قرار دارند که نیازمند رویکردهای علمی و نظاممند است.
وی افزود: در مواجهه با آسیبهای اجتماعی باید نگاهمان را عوض کنیم و به رویکردهای مدرن در سیاستگذاری اجتماعی توجه کنیم.
معاون رئیسجمهور به مسئله بیکاری بهعنوان یکی از اصلیترین چالشهای اجتماعی در کرمانشاه اشاره کرد و گفت: نرخ بیکاری در زمستان ۱۴۰۳ به ۱۴.۵ درصد رسیده که بالاترین شاخص در کشور است. این وضعیت باید به طور جدّی پیگیری شود و وضعیت اشتغال باید تغییر کند.
به گفته قائم پناه حکمرانی اجتماعی و مشارکت مردم باید در اولویت قرار گیرد تا دولت، بخش خصوصی و سازمانهای غیردولتی بتوانند در حل مسائل اجتماعی به صورت مشترک با یکدیگر همکاری کنند.
او همچنین بر اهمیت صدای جامعه محلی در تصمیمگیریها تأکید کرده و خواستار تقویت مسئولیت اجتماعی نهادها و سازمانها شد.
معاون اجرایی رئیسجمهور در ادامه به مسائلی نظیر خودکشی و آسیبهای خانوادگی اشاره کرد و گفت: آسیبهای اجتماعی فقط با تزریق منابع مالی حل نمیشود و هر فرد و گروه میتواند نقش مؤثری در کاهش آسیبها ایفا کند.» وی همچنین بر لزوم استفاده از ظرفیتهای ملی و محلی برای غلبه بر این چالشها تأکید کرد و گفت: «دولت باید به عنوان تسهیلگر عمل کند و آینده را با تقویت پیوندهای اجتماعی و اعتماد عمومی بسازد.
معاون اجرایی رئیسجمهور در پایان اظهار داشت که با همکاری و همدلی مردم، میتوان بر مشکلات فائق آمد و به بررسی آسیبهای اجتماعی با دقت بیشتری پرداخته و اولویتها را بهدرستی تنظیم کرد.
او ادامه داد: امیدوارم با عزم ملی، بتوانیم وضعیت آسیبهای اجتماعی را بهبود ببخشیم و جامعه ای امن، سالم و پایدار بسازیم.
ارسال نظر