عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور و مشاور عالی قوه قضاییه؛
فعالیت های فرهنگی باید منجر به ارتقای دینداری و اخلاق اسلامی در جامعه شود
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور و مشاور عالی قوه قضاییه در جلسه شورای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: باید تعریف ما از دین عمیق تر باشد تا خروجی فعالیت های فرهنگی منجر به ارتقای دینداری و اخلاق اسلامی در جامعه شود.
به گزارش خبرگزاری موج از رشت، حجت الاسلام احمد واعظی ضمن خرسندی از وجود یک نقشه راه در دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: شکل گیری یک ایده بزرگ و به تبع آن همراهی همه ارکان و پرسنل با آن ایده بزرگ برای توسعه هر سازمانی نیاز است.
حجت الاسلام واعظی گفت: همان گونه که نباید اساس دین را فدای ظواهر آن کرد کارهای فرهنگی را نیز باید با رویکرد مناسب به انجام رساند و برای فرهنگ سازی باید در نگرش ها و رفتارها تغییر ایجاد نمود.
استاد دانشگاه کمبریج اظهار کرد: باید تعریف ما از دین عمیق تر باشد تا خروجی فعالیت های فرهنگی منجر به ارتقای دینداری و اخلاق اسلامی در جامعه شود.
وی ضعف فرهنگی را از معضلات امروز جامعه دانست وگفت: برای پیشرفت جامعه نیازمند اصلاح فرهنک کار هستیم.
واعظی با اشاره به این که طب اسلامی با طب سنتی متفاوت است، گفت: برای طب اسلامی که بر پایه روایات و احادیث موجود می خواهد در سلامت مردم دخالت کند مبنایی برای دخالت در سلامت مردم ندارد و بر اساس کتاب شیخ صدوق این روایات ضعیف بوده و قابل استناد نیستند.
عضو شورای انقلاب فرهنگی تاکید کرد: مدیریت باید بر اساس علم صورت بگیرد و صرفا تجربه برای مدیریت سازمان ها کافی و لازم نیست.
وی افزود: مدیریت ها باید بر اساس سیتم های مشخص صورت بگیرد و تکیه بر تجربیات بدون توجه به علوم یکی از دردهای مدیریتی در کشور است.
واعظی در مورد ادغام دانشگاه علوم پزشکی با وزارت علوم، طرح ایجاد هیات امنای مشترک را مطرح و با اشاره به وجود تعامل مناسب دو دانشگاه علوم پزشکی گیلان و دانشگاه گیلان، از گیلان به عنوان یک استان کاندید برای اجرای پایلوت این طرح تا رسیدن به بهبود سیر تدریجی، نام برد.
شاهرخ یوسف زاده چابک با بیان اینکه توسعه و ارتقای منابع انسانی وابسته به ارتقای فرهنگ سازمانی است اظهار کرد: فرهنگ سازمانی در واقع پایه و ستون برنامه راهبردی حوزه سلامت و از پروژه های اصلی دانشگاه علوم پزشکی گیلان محسوب می شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: هدف نهایی همه این برنامه ها و ارزش ها در دانشگاه علوم پزشکی گیلان، تامین، حفظ و ارتقای سلامت مردم و کاهش مدت زمان ارایه خدمات می باشد.
یوسف زداه با اشاره به وجود 8 دانشکده و حضور 450 عضو هیات علمی و بالغ بر 5 هزار نفر دانشجو توجه به ارتقای فرهنگ سازمانی در این دانشگاه را از مهم ترین شاخص های یک محیط علمی بر شمرد و افزود: با تفکر و تعمق باید برای بهبود فرهنگ سازمانی در نهادها و سازمان ها کمر همت بست تا با شایسته سالاری بتوان بستر مناسبی برای توسعه و ارتقای جامعه ایجاد کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان خاطر نشان کرد: نظام سازمانی باید بر پایه شایسته سالاری و ارزش های اسلامی نهادینه شود و با توجه به فرهنگ غنی اسلامی نهادینه شده در ایران، باید این فرهنگ به همت مسوولین در تمامی سازمان ها استقرار یابد، برای این که فرهنگ اساس هر فعالیت در سازمان ها و نهادها می باشد.
عضویت در کانال تلگرامی خبرگزاری موج
ارسال نظر