مدیرکل استاندارد هرمزگان:
در زمینه استاندارد کالا و خدمات هنوز اول راه هستیم
مدیرکل استاندارد هرمزگان اظهار داشت: محصولات از نظر کارکنان استاندارد، دربرگیرنده کالا و خدمات است، باید بررسی کنیم ببنیم کجای کار قرارداریم، هنوز در اول راه هستیم، ما هنوز نه تنها استاندارد کالاها بلکه کلیه خدمات ارائه شده در کشور را تکمیل نکرده ایم.
به گزارش خبرگزاری موج از بندرعباس، مدیرکل استاندارد هرمزگان در همایش استاندارد با بیان اینکه بیش از ۶۰ درصد واردات و صادرات کشور در استان هرمزگان انجام می شود گفت: تجار، بازرگانان و تولیدکنندگان زیادی از سراسر کشور به استان هرمزگان مراجعه و از اداره کل استاندارد و دیگر دستگاه های اجرایی نظیر گمرک خدمات دریافت می کنند.
عیسی باقرزاده با اشاره به نامگذاری روز جهانی استاندارد افزود: شعار روز جهانی استاندارد؛ "استانداردها، شهرها رو هوشمند می کند" عنوان شده که از تصویر پوستر، این مفهوم قابل درک است.
وی با اشاره به اهمیت استاندارد و کیفیت گفت: در بند ۲۴ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی، در بند ۳۰ سیاست های کلی برنامه ششم توسعه، در سیاست های کالی محیط زیست، سیاست های کلی اصلاح الگوی مصرف و به طور کلی در سایر سیاست ها که توسط مقام معظم رهبری برای اجرا، ابلاغ می شود ردپای استاندارد را به صورت واضح و کامل می بینیم.
مدیرکل استاندارد هرمزگان افزود: در بند ۲۴ سیاست های کلی که همه به بحث استاندارد مربوط می شود، بر افزایش پوشش استاندارد برای کلیه محصولات داخلی و ترویج استاندارد تاکید شده است.
باقرزاده اظهار داشت: محصولات از نظر کارکنان استاندارد، دربرگیرنده کالا و خدمات است، باید بررسی کنیم ببنیم کجای کار قرارداریم، هنوز در اول راه هستیم، ما هنوز نه تنها استاندارد کالاها بلکه کلیه خدمات ارائه شده در کشور را تکمیل نکرده ایم.
ضرورت همراهی بخش های دولتی و غیردولتی با سازمان استاندارد
وی گفت: برنامه ریزی به صورتی است که برای هر خدمتی که قرار است هر دستگاه اجرایی و هر سازمان و نهادی به مردم ارائه دهد پیوست استاندارد داشته باشد، قطعا این راه با حجم کار و کالا برای ما بسیار دور است و سازمان استاندارد به کمک همه بخش های دولتی و غیردولتی نیازدارد.
مدیرکل استاندارد هرمزگان در ادامه ابراز داشت: منظور از بخش دولتی تمامی نهادها حتی نهادهای تحت نظر مقام معظم رهبری را نیز دربر می گیرد.
باقرزاده ادامه داد: مقصود از تولید کالاهای مرغوب و باکیفیت یعنی بهادادن به استاندارد در تولید کالا است و استانداردها را در تولیدمان رعایت کنیم.
وی گفت: عدم رعایت استادنداردها در خیلی از بخش ها به ما ضرر می رساند، باعث هدررفت منابع شده ، به محیط زیست آسیب می رساند و سلامت مردم را با تولید کالاهای غیر استاندارد و عرضه آنها در بازار، تهدید می کند.
وی افزود: پوستر دیگری با عنوان کالای استاندارد ایرانی میخرم" طراحی شده است که امروز از همه مدیران دعوت می کنم که به ما بپیوندند و با توجه به منویات مقام معظم رهبری، کالاهای استاندارد تولید داخل را ترویج دهند.
باقرزاده اضافه کرد: هرچند این شعار برای ما و همکاران بسیار مسئولیت آور است باید نظارت ها را دقیق تر و جدی تر کنیم و یک مسئولیت نیز متوجه تولیدکنندگان می شود که مسئولیت شان بسیار سخت تر و خطیرتر می شود.
وی ادامه داد: متاسفانه هر جا به ناچار مجبور می شویم کالای ارزان را عرضه کنیم نخستین چیزی که قربانی می شود کیفیت کالاست، در صورتی که راه های دیگری نظیر افزایش بهره وری، افزایش تولید و ظرفیت وجود دارد و می توان از این طریق به هدف نزدیک تر شد.
این مقام مسئول با اشاره به جایگاه استاندارد هرمزگان گفت: هرمزگان استانی فراملی است اداره کل استاندارد در طول یک سال گذشته تا کنون، 55 هزار اظهارنامه گمرکی را با کمک آزمایشگاه های همکار و شرکت های بازرسی، برای گمرک بررسی و اظهارنظر کرده است.
مدیرکل استاندارد استان گفت: درآمد یک ساله این اداره کل 176 میلیارد تومان بوده که امید است با تلاش و چانه زنی نمایندگان مجلس در بودجه سال 97، حق استان از این بودجه اخذ شود.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر