دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کرمانشاه:
استاندار کرمانشاه توجه ویژهای به حل آسیبهای اجتماعی دارند
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گفت: استاندار کرمانشاه از استانداران فعال کشور در حوزه مبارزه با مواد مخدر هستند که توجه ویژهای به حل آسیبهای اجتماعی دارند.
به گزارش خبرگزاری موج کرمانشاه، علی شمشیری با اشاره به اجرای طرح پاکسازی نقاط آلوده به مواد مخدر در استان کرمانشاه گفت: اقدامی که امروز در استان کرمانشاه در حوزه حقوقی و قضایی و در بحث مواد مخدر انجام میشود در هیچ جای کشور در حوزه هماهنگی و اقدام و عمل نظیر ندارد.
شمشیری با تشکر از دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه بهعنوان رئیس کمیته حقوقی و قضایی شورای هماهنگی استان گفت انتظار میرود سایر دستگاههای عضو شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و در رأس آن روسای محترم کمیتههای تخصصی ذیل شورای هماهنگی با تشدید فعالیتهای روزمره در حوزه مواد مخدر بهمثابه رئیس محترم کمیته حقوقی و قضایی ضمن افزایش دامنه فعالیتهای خویش از اقدامات خوب انجامشده در حوزه کاری خود از طریق رسانهها مردم را در جریان کارهای صورت گرفته قرار دهند.
وی با اشاره به کشفیات استان از ابتدای امسال گفت: صرفنظر از کشف مواد پیش ساز از ابتدای سال جاری تاکنون بالغبر یکتن کشفیات مواد مخدر در استان کرمانشاه داشتهایم که نسبت به مدت مشابه در سال قبل ۱۰۰ درصد رشد کشفیات را شاهد هستیم.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه، برخورد با اماکن عرضه، توزیع و مصرف مواد مخدر را از مهمترین اهداف اجرای طرحهای پاکسازی برشمرد که مانع از توسعه مناطق جرم خیز میشود. و از طرفی با توجه به مستندسازی دستگاههای مقابلهای در خصوص این اماکن به لحاظ فراهم نمودن صاحبان و مالکان اماکن یادشده جهت تسریع در وقوع جرائمی از قبیل، فروش و استعمال و... این اماکن به استناد مواد ۱۳ و ۱۴ قانون مبارزه با مواد مخدر به نفع دولت ضبط و مصادره میشوند.
وی افزود: اگر اقدامات متناسب با اقدامات دستگاه قضا در سایر حوزهها اعم از فرهنگی و درمان و... انجام میشد، قطعاً نتایج خوبی را شاهد بودیم و اگر قبلاً به هشدارهای مقام معظم رهبری در مورد شبیخون فرهنگی بهخوبی توجه میشد قطعاً شاهد وضعیت کنونی نبودیم.
شمشیری ادامه داد: انتظار ما از سایر دستگاههای عضو اعم از فرهنگی و پیشگیری، درمان و صیانت و... تلاش و کوشش و همکاری بیشتر و متناسب با حوزه آسیب در این زمینه است و اینکه همچنان که دستگاه قضا به جد و اعتقادی راسخ ورود کرده دستگاههای دیگر در حوزه فرهنگی و درمان با تفکر و کار بسیجی و جهادی در حوزه تحت مدیریت خویش اقدام کنند.
وی با اشاره به انتصاب استاندار جدید و دیدار با ایشان پس از انتصاب گفت: ایشان از استانداران فعال و مطرح در سطح کشور در حوزه مبارزه با مواد مخدر بودند که توجه ویژهای به حل آسیبهای اجتماعی دارند و چه خوب است که تمام دستگاههای عضو از این فرصت بهخوبی درزمینهٔ مبارزه با مواد مخدر و به نحو مطلوب در جهت پیشبرد منافع مردم و استان استفاده نمایند. از طرفی استاندار بهعنوان رئیس شورا و مدیریت ارشد استان قطعاً از دستگاههای عضو برابر شرح وظائفشان مطالبه خواهند کرد. ایشان معتقد به این هستند که هر دستگاهی کار خود را بهخوبی انجام دهد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: اجرای این طرحها باهدف از بین بردن زمینههای جرم در محلاتی است که توسعه و وقوع جرم در آنها اتفاق میافتد.
وی تصریح کرد: حدود ۱۰ میلیون نفر در حوزه قاچاق مواد مخدر در جهان فعالیت میکنند که سود سرشار و وسوسهانگیز این تجارت کثیف لحظهای ایستایی و سکون را در کار مافیا ایجاد نمیکند که از این تعداد یکمیلیون نفر آن در حوزه ترانزیت نقش دارند و بخشی از آسیب وارده به جامعه و کشور ما قرار گرفتن در خط ترانزیت و همسایگی با بزرگترین تولیدکننده مواد مخدر سنتی جهان یعنی افغانستان است که سریز این مواد تمام دستگاههای مقابلهای را درگیر خودکرده که بدون حضور و بروز مردم و جامعه کار چندانی از پیش نخواهیم برد و اینجاست که بحث اجتماعی شدن موضوع از اهمیت مضاعفی برخوردار میشود و وظیفه دستاندرکاران را سنگینتر میکند.
شمشیری گفت: بیش از ۱۷۰ کشور دنیا نیز با این موضوع درگیر هستند و هماکنون خیلی از کشورهایی که داعیه حقوق بشر دارند، خودشان بعضاً در مافیای مواد مخدر نقش دارند و سهیم هستند.
عضویت در کانال تلگرامی خبرگزاری موج
ارسال نظر