با حضور استاندار قم؛
نشست شورای عالی کنگره بزرگداشت شهدای روحانی استان قم برگزار شد
با حضور استاندار قم و دیگر اعضا، نشست شورای عالی کنگره بزرگداشت شهدای روحانی استان قم برگزار شد.
![نشست شورای عالی کنگره بزرگداشت شهدای روحانی استان قم برگزار شد](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/kc5vMVxi69Og/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehwFVRx_R3v_C/%D8%B4%D9%88%D8%B1%D8%A7.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج از قم، استاندار قم در نشست شورای عالی کنگره بزرگداشت شهدای روحانی استان قم که با حضور آیت الله سعیدی امام جمعه قم و دیگر اعضای این شورا در محل تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) برگزار شد طی سخنانی اظهار کرد: زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و ارج نهادن به مقام شامخ این بزرگواران، یک وظیفه و تکلیف مهم دینی و الهی است.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ایثارگران انقلاب اسلامی، بر لزوم مشارکت فعال مجموعه دستگاه ها و نهادها در زمینه برپایی کنگره بزرگداشت شهدای روحانی استان قم تأکید و تصریح کرد دستگاه ها باید با تمام توان و جدیت، زمینه را برای برگزاری هر چه باشکوه تر این مراسم معنوی فراهم نمایند.
سید مهدی صادقی همچنین شأن و جایگاه والای روحانیت و شهدای روحانی را یادآور شد و با بیان این که آماده هر نوع همکاری در کمک به انجام مطلوب این برنامه هستیم افزود: کمک و همراهی در این مسیر را وظیفه خود دانسته و امیدوارم پیرو و ادامه دهنده راه شهدا و ایثارگران عزیز باشیم.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر