English

استاندار خوزستان:

۸۴ خانوار ساکن کوی رمضان در اولویت جابه‌جایی هستند

استاندار خوزستان اظهار کرد: درمان مصدومان این حادثه کاملا به صورت رایگان انجام می‌شود.

۸۴ خانوار ساکن کوی رمضان در اولویت جابه‌جایی هستند

به گزارش خبرگزاری موج خوزستان، در پی حادثه ریزش کوه در منطقه مسکونی منبع آب اهواز، غلامرضا شریعتی گفت: یک بعد این حادثه عاطفی است که با وقوع این حادثه همه متاثر هستند. بعد دیگر این است که افرادی در این منطقه که اصول شهری در آن رعایت نشده سکنا گزیده‌اند و این کار خارج از ضوابط انجام شده است.

وی با اشاره به جایگزنی خانه‌هایی که در این منطقه تخریب شده بودند، گفت: اکنون ۸۴ خانوار ساکن کوی رمضان در اولویت جابه‌جایی هستند و در مجموع ۸۱۸ خانوار در پهنه‌های پر خطر قرار دارند.

شریعتی گفت: شهرهای شیرین‌شهر و رامین گزینه‌های مورد نظر برای جابه‌جایی خانوارها هستند، و مشکل آورده این خانوارها پس از جابه‌جایی را می‌توان به گونه‌ای حل کرد. باید همین امروز تصمیم عاجلی گرفته شود و برای این‌ کار اقدام شود.

وی خطاب به مردم منطقه بیان داشت: خواهشمندم مردم این منطقه همکاری لازم را داشته باشند تا بتوانیم در حد توان خود کمک کنیم تا این مساله به خیر حل شود و بیش از این آسیبی به وجود نیاید.

استاندار خوزستان اظهار کرد: درمان مصدومان این حادثه کاملا به صورت رایگان انجام می‌شود.

شریعتی خاطر نشان کرد:  من از این منطقه بازیدهایی داشتم و مسئولان کشوری را نیز به آنجا بردم اما عدم وجود تعهدات لازم باعث شده بود این کار به تاخیر بیفتد.   

ضعف نظارت شهرداری مقصر اصلی حادثه ریزش کوه در کوی رمضان

جواد کاظم‌نسب الباجی، نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت: حادثه امروز ریزش کوه در کوی رمضان و تخریب شدن ۲ منزل مسکونی و جان باختن ۲ کودک، مایه شرمساری است

وی افزود: مقصر اصلی فاجعه امروز، ضعف نظارت شهرداری است و در رابطه با این حادثه قطعا به وزیر کشور تذکر خواهم داد.

الباجی با اشاره به اینکه ریشه حادثه امروزبه ضعف دستگاه نظارتی برمی‌گردد، گفت: واقعا کار شهرداری چیست؟ همانگونه که از اسم شهرداری نمایان است، این مجموعه باید شهر را اداره کند، در خصوص ساخت و ساز منازل در مجاور کوه در منطقه‌ای که امروز حادثه امروز در آن رخ داد، حرف‌هایی زده می‌شود.

کاظم نسب الباجی تصریح کرد: اگر این ساخت و سازها تخلف محسوب می‌شد که شهرداری نباید اجازه این ساخت و سازها را می‌داد و از احداث منازل در این نقاط باید جلوگیری می‌کرد و اگر تخلف نبود باید راهکارهای ایمنی و امنیتی لازم نظیر صدور پروانه ساختمان و اعزام ناظر ساختمان را به کار می‌برد.

وی افزود: کم‌توجهی شهرداری اهواز نسبت به کوی رمضان و سایر مناطق مشابه موجب وقوع فاجعه امروز شد، حادثه امروز مایه شرمساری است که در یک کلانشهر که در دامنه کوه‌های زاگرس و البرز نیست، بلکه منازل در دامنه تپه‌ها قرار دارند، چنین اتفاقی رخ داده است.

نماینده مردم اهواز گفت:  شهرداری اهواز برای ایمن‌سازی منازل و خانه‌های فرسوده این منطقه چه کاری انجام داد؟‌ اگر توجه و همت به خرج می دادند و به داد مردم این منطقه می‌رسیدند، حادثه امروز رخ نمی‌داد. ۱۰ سال قبل هم ریزش کوه در همین خیابان موجب جان باختن حدود ۱۰ تن از شهروندان ما شد. از آن موقع تاکنون شهرداری چه تدبیری به خرج داده و چه راهکاری اتخاذ کرده است.

جواد کاظم‌نسب الباجی اذعان داشت: آیا جان ۱۰ انسان تا این حد ارزان است که برای رسیدگی به مشکلات این منطقه بی‌توجهی می‌شود و پس از ۱۰ سال با تداوم این بی‌توجهی، جان ۲ کودک معصوم گرفته می‌شود و باز هم این بی‌توجهی‌ها ادامه می‌یابد. این کودکان و خانواده‌های آن ها چه گناهی داشتند؟

مشکل اصلی ایمن سازی مناطق(منبع آب و کوی رمضان) مساله تامین اعتبار بود

بر اساس این گزارش از موج خوزستان، محمد هادی قنوات، عضو کمیسیون خدمات شهری اهواز در خصوص حادثه ریزش کوه در کوی مجاهدین (منبع آب) بیان داشت: یکی از مشکلات اصلی در ایمن سازی این منطقه مساله تامین اعتبار بوده است.

وی با تاکید بر جابجایی ۵۰ باب منزل مسکونی در منطقه منبع آب اهواز تصریح کرد: برای جابجایی هر واحد مبلغ ۳۰۰میلیون ریال پیشنهاد شده که مالکان قبول نکرده اند.

قنوات با بیان اینکه حلقه مفقوده بهبود این معضل جذب سرمایه گذار است اذعان داشت: ساکنان منبع آب از شرایط فعلی و بهبود نیافتن این شرایط ناراضی و دلگیر هستند.

عضو کمیسیون خدمات شهری اهواز با انتقاد از اینکه مدیریت یکپارچه شهری برای حل چنین مشکلاتی وجود ندارد اظهار کرد: تمام دستگاه های متولی مانند استانداری، راه و شهرسازی و شهرداری باید برای حل این معضل ورود می کردند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه شهرداری در سال های گذشته مانع ساخت و سازهای غیرمجاز نشده و اکنون درگیر است افزود: باید هرچه زودتر نسبت به حل این معضل اقدام کرد.

در حالی که استاندار خوزستان شهرهای شیرین‌شهر و رامین گزینه‌های مورد نظر برای جابه‌جایی خانوارها دانستند. محمد هادی قنوات با بیان اینکه حلقه مفقوده بهبود این معضل جذب سرمایه گذار است، بیان کرد: ۲ شهر رامین و شیرین شهر با هزینه میلیاردی در خوزستان ساخته شده اند، اما به دلیل نبود مطالعات درست حتی جمعیت حاشیه نشین حاضر به سکونت در آنجا نیست.

گفتنی است؛ در این حادثه که صبح امروز (۳۰مهر) اتفاق افتاده است ۲ کودک کشته و چهار نفر در بیمارستان بستری شدند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه