English

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی کهگیلویه و بویراحمد:

فرارهای مالیاتی معضل بزرگ رشد اقتصادی کهگیلویه و بویراحمد است

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: فرارهای مالیاتی معضل بزرگی در راستای وصول درآمدها و رشد اقتصادی استان کهگیلویه و بویراحمد است.

فرارهای مالیاتی معضل بزرگ رشد اقتصادی کهگیلویه و بویراحمد است

به گزارش خبرگزاری موج از یاسوج، عصر امروز نشست ستاد درآمد، توسعه و تجهیز منابع استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور علی حسن نوروزی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی، ابراهیم کشاورز مدیرکل امور اقتصادی و دارایی و اعضاء استانی این ستاد در یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.

نماینده وزیر و مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کهگیلویه و بویراحمد در این نشست، اظهار کرد: در ۷ ماهه نخست سالجاری با همت و تلاش دستگاه‌های متولی وصول درآمد، این ستاد عملکرد خوبی در وصول درآمد مصوب هفت ماهه داشته است، اما لازم هست تلاش‌ها در ماه‌های منتهی به پایان سال افزایش یابد تا بتوانیم درآمد مصوب استان را به موقع وصول نمائیم.

ابراهیم کشاورز در این نشست با اشاره به عملکرد خوب اداره کل امور مالیاتی استان در وصول درآمدهای مالیاتی، اظهار داشت: یکی از موضوعات مهم جامعه، بحث شفافیت مالیاتی است که در این راستا لازم است بعضی گردش‌های عملیات مالی و تراکنش‌های بانکی رصد شود چون بسیاری از این گردش عملیات‌ها گویای فعالیت‌های اقتصادی پنهان است که در بسیاری از مواقع صاحبان این تراکنش‌ها و عملیات‌های مالی، مالیات واقعی خود را نمی‌پردازند و این فرارهای مالیاتی معضل بزرگی در راستای وصول درآمدها و رشد اقتصادی استان است و لازم است با جدیت این موضوع از طریق اداره کل امور مالیاتی و سیستم بانکی استان در راستای تفاهم نامه سازمان امور مالیاتی کشور با بعضی بانک‌ها انجام شود و این امر قطعا در تحقق درآمدهای مالیاتی استان موثر خواهد بود.

کشاورز همچنین با اشاره به ضرورت ثبت اطلاعات املاک و شفاف سازی در این مورد، افزود: برای شفاف سازی و وصول درآمدهای مالیاتی از املاک، لازم هست تا با هماهنگی اداره کل امور مالیاتی و اداره ثبت اسناد و املاک و سایر دستگاه‌های مرتبط با موضوع، ثبت اطلاعات املاک در سامانه ثبت اسناد و املاک نیز پیگیری شود.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی در این نشست همچنین با اشار به تلاش‌های صورت گرفته در استان کهگیلویه و بویراحمد در راستای تهاتر بدهی های دولت به بخش خصوصی بیان داشت: در همین راستا، ردیف بودجه ای به استان اختصاص داده شده است و چون منبع مهم درآمدی برای استان است لازم است از این ابزار و از ظرفیت قانون بودجه در راستای توسعه استان نهایت بهره را ببریم.

کشاورز افزود: در بودجه امسال نیز درصدی از بودجه استانی از محل تخصیص اسناد خزانه اسلامی است و باید با برنامه ریزی و دقت نظر و اطلاع رسانی مناسب از این فرصت و ظرفیت برای پرداخت بدهی های دولت به بخش خصوصی استفاده بهینه شود.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی همچنین خواستار آموزش و اطلاع رسانی مناسب در راستای استفاده از سامانه تدارکات الکترونیکی دولت در انجام بهینه معاملات شد و افزود: بر اساس ماده ۹ قانون برنامه ششم توسعه، معاملات متوسط و عمده باید ظرف ۲ سال در این سامانه ثبت شود و از آنجائیکه ۹۰ درصد معاملات، جزء هستند لازم است تدابیر لازم برای آموزش و اطلاع رسانی و استفاده موثر از این سامانه در استان اتخاذ شود.

مدیرکل امور مالیاتی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست، اظهار کرد: مالیات استان بر اساس منابع موجود، مصوب میشود و با تلاش کارکنان زحمتکش این اداره کل و ضمن تکریم و رعایت حقوق مودیان مالیاتی توانسته ایم ۹۹ درصد درآمد مالیاتی مصوب ۷ ماهه را وصول نمائیم.

محمدعلی غفاری افزود: منابع اصلی درآمدهای مالیاتی، مالیات مشاغل و شرکتها هستند و عمده درآمدهای مالیاتی در ماههای منتهی به پایان سال وصول می شوند.

معاون نظارت مالی و رئیس خزانه معین استان نیز در این نشست گفت: ۹۶ درصد درآمد مصوب ۷ ماهه استان وصول گردیده است.

غضنفر آرام بیان داشت: درآمد مصوب استان برای سال جاری ۲۴۳ میلیارد تومان است که عمده این درآمدها، درآمدهای مالیاتی هستند و لازم است دستگاههای متولی برای تحقق درآمد مصوب در راستای رشد و توسعه استان تمام تلاش خود را بکار گیرند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی نیز در این نشست گفت: کشور به سمت نظام درآمد‌ ، هزینه پیش می رود و قطعا در این میان، استانها و مناطقی که درآمدهای بالایی وصول میکنند از تخصیص بودجه بهتری برخوردارند و لازم هست تا دستگاهای متولی درآمدهای استانی با برنامه ریزی و تلاش بیشتر تا پایان سال جاری نسبت به وصول درآمدهای استانی اقدام نمایند و مازاد درآمد نیز به استان در راستای رشد و توسعه اقتصادی برگشت داده خواهد شد.

نوروزی در این نشست از دستگاههای متولی وصول درآمد خواست تا موانع قانونی و اجرایی وصول درآمدها را مکتوب به این سازمان ارائه نمایند تا راهکارهای لازم برای وصول به موقع درآمدها پیش بینی و اجرایی گردد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه