رشد ۶۷ درصدی تولید سیلندر چاپ با سرمایه گذاری خارجی در منطقه آزاد انزلی
مدیر شرکت ایران یونچنگ پلت مکینگ منطقه آزاد انزلی با اشاره به سرمایه گذاری بالغ بر ۷ میلیون دلار و بکارگیری تکنولوژی جدید از رشد ۶۷ درصدی تولید سیلندرهای چاپ این واحد در سال جاری نسبت به سال گذشته خبر داد.
به گزارش خبرگزاری موج از گیلان، عقیل حق شناس افزود: در طول سال ۹۵، بطور متوسط ماهیانه ۱۲۰۰ دستگاه سیلندر چاپ در این کارخانه تولید شده که این تعداد در سال جاری با بکار گیری تکنولوژی جدید بالغ بر ۲۰۰۰ عدد رسیده است.
دبیر انجمن سرمایه گذاران و کارآفرینان منطقه آزاد انزلی در رابطه با دلایل دست یابی به این رشد در میزان تولید محصول بیان کرد: با توجه به اقبال بازار داخلی و خارجی به سیلندرهای چاپ تولیدی این مجموعه در طول فعالیت نزدیک به یک دهه گذشته، از فروردین ۱۳۹۵ طرح تجهیز خط تولید با ماشین آلات تمام اتوماتیک و با تکنولوژیروز دنیا را آغاز و آخرین مرحله آن در ماه گذشته با نصب مدرنترین دستگاههای حکاکی دنیا، ساخت کشور آلمان تکمیل شد.
حق شناس اضافه کرد: در دست یابی به این موفقیت علاوه بر بالارفتن کیفیت و دقت محصول نهایی، باید به رویکرد حمایتی سازمان منطقه آزاد انزلی نیز اشاره کرد که در چارچوب ارائه بسته های حمایتی و همراهی سرمایه گذار در فرآیند تولید و صادرات محصول بسیار تاثیرگذار است.
وی با بیان اینکه اقدامات صورت گرفته از سوی سازمان منطقه آزاد انزلی طی چهار سال اخیر که منجر به رونق فضای کسب و کار و فعال شدن افزون بر ۵۰ واحد تولیدی راکد شده قابل تقدیر بوده، و این امر می تواند به ایجاد انگیزه جهت افزایش حضور سرمایه گذاران و کارآفرینان در منطقه منتهی شود.
مدیر کارخانه ایران یونچنگ پلت مکینگ در خصوص بازارهای داخلی و خارجی سیلندرهای چاپ تولیدی این مجموعه گفت: در حال حاضر محصولات نهایی به تمامی شرکت های چاپ مطرح کشور صادر می شود و سهم قابل توجهی از بازار داخلی را در اختیار دارد وعلاوه بر ایران، افغانستان، ترکمنستان و عراق نیز صادرات انجام شده است.
رییس هیات مدیره شهرک صنعتی بندر انزلی با بیان اینکه این شرکت با سرمایه گذاری مستقیم خارجی به ارزش حدود ۵ میلیون دلار فعالیت خود را آغاز کرد افزود: در ۱۸ ماه گذشته بالغ بر۲ میلیون دلار نیز میزان سرمایه گذاری خود را افزایش داده است و هم اکنون ۴۴ نفر پرسنل ایرانی در این شرکت به صور ت مستقیم مشغول به کار می باشند و این رقم در حالی است که تعداد تکنسین ها و مهندسین چینی خطوط تولید از ۱۷ نفر در سال شروع به کار مجموعه در سال ۸۷، افزایش پیدا نکرده، اما تعداد ایرانیان شاغل هفت برابر شده و این مهم در راستای انتقال دانش فنی و آموزش های تخصصی به نیروهای بومی صورت گرفته است.
گفتنی است؛ شرکت ایران یونچنگ پلت میکینگ منطقه آزاد انزلی در سال ۱۳۸۶ در منطقه آزاد انزلی ثبت شد و در سال ۱۳۸۷ با سرمایه گذاری مستقیم خارجی به بهره برداری رسید و محصول تولیدی این شرکت سیلندر چاپ روتوگراوور مربوط به چاپ صنایع بسته بندی مواد غذایی می باشد که مدرنترین و با کیفیت ترین روش چاپ بر روی لفاف های بسته بندی است.
عضویت در کانال تلگرامی خبرگزاری موج
ارسال نظر