English

طی مراسمی در شیراز:

تجلیل از خدمات دوازده ساله دکتر ایمانیه

طی مراسمی که با حضور اقشار و گروه ها و تشکل های مختلف دانشجویی در شیراز رخ داد؛ از خدمات دوازده ساله دکتر محمد هادی ایمانیه تجلیل و دکتر علی بهادر رسماً به عنوان رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی شیراز منصوب شد.

تجلیل از خدمات دوازده ساله دکتر ایمانیه

به گزارش خبرگزاری موج از شیراز، دکتر "محمدهادی ایمانیه" در آیین تکریم خدمات خود و معارفه رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛ که با حضور حداکثری همه اقشار و گروه ها برگزار شد، گفت: ۱۲ سال پیش، عصر یکی از روزهای آذرماه سال ۸۴، طی تماس دکتر لنکرانی، پیشنهاد ریاست دانشگاه به من اعلام شد.

من در زمان رؤسای پیشین، مسئولیت های ریاست بیمارستان شهیدبهشتی، نمازی، معاونت درمان، پیشتیبانی و قائم مقامی دانشگاه را تجربه کرده بودم که خدمت آیت الله حائری رسیدم و از ایشان مشورت خواستم و ایشان به روایاتی اشاره کردند و گفتند: اگر ریاست به دنبال تو باشد، آن را بپذیر، بنابراین این مسئولیت را پذیرفتم.

وی با اشاره به پیگیری چهار هدف عمده در طی این سال ها، از مدیریت اسلامی، به عنوان نخستین مورد مدیریتی خود یاد کرد و افزود: کوشیدم این امر بر اساس شعارهای انقلاب اسلامی و آموزه های دین در عمل با پاکدستی، دقت، پرتلاشی، مهربانی و دلسوزی با مردم و محرومان و پرهیز از تبعیض ثابت شود و از اطرافیان و وابستگان خود نیز خواستم تا خود را وقف نیازمندان کنند.

رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین تربیت نسل جوان را دومین هدف خود قلمداد کرد و ادامه داد: دومین هدف من تربیت نسل جوان بود تا که پزشکان و مدیران و پیراپزشکان با اخلاق، متندین و پاکدامنی برای آینده باشند.

دکتر ایمانیه رفع نیازهای سلامت و به ویژه در مناطق محروم را دیگر هدف خود در طی این سال ها برشمرد و اظهار داشت: رؤسای پیشین دانشگاه، خدمات بسیاری داشته و کارها را پیش برده بودند، اما باز هم برای خدمت به مردم، کار فروان بود و معتقدم که امروز دکتر بهادر، در این موقعیت مالی کشور و مجموعه؛ با ایثار خود به این مسئولیت تن در داده است.

دفاع از حیثیت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز چهارمین هدف بزرگ دکتر ایمانیه در سال های گذشته بود که وی در این خصوص گفت: کوشیدم به نحوی غیرتمندانه، از حیثیت دانشگاه دفاع کنم، اما قضاوت اینکه تا چه حد موفق به تحقق این اهداف شده ام، با دیگران است.

قائم مقام اسبق وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با معرفی بخشی از کارنامه خدمات خود، بیان داشت: استان فارس با کمبود بسیار زیاد تخت بیمارستانی مواجه بود و امروز با بهره برداری از بیمارستان های در حال ساخت، به افزایش دو برابری تخت های بیمارستانی می رسیم.

ایمانیه ادامه داد: یکی از بیمارستان های بزرگ کشور که در دست ساخت است، بیمارستانی به نام مبارک پیامبر گرامی اسلام است که هوشمندترین بیمارستان کشور خواهد بود.

وی افزود: در این سال ها، ۳۰۰میلیارد تومان تجهیزات پزشکی پیشرفته برای مجموعه خدمات سلامت استان خریداری شد، چرا که فارس دارای جاذبه پزشکی بالایی در منطقه است و تنها طی دو ماه، شش هزار بیمار از مسقط به شیراز مراجعه کرده اند.

ایمانیه از رایگان شدن پیوند کبد در طی این سال ها، به عنوان یکی دیگر از دستاوردهای عرصه سلامت طی این سال ها، با پیگیری های دکتر لنکرانی و دکتر ملک حسینی یاد کرد و اذعان داشت: به جرأت می توان گفت این حرکت توانست خیال بیماران را آسوده سازد.

رئیس اسبق دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اینکه شیرازبه عنوان قطب پزشکی کشور است؛ آغاز ساخت بزرگترین بیمارستان سرطان کشور و ایجاد شهر سلامت را دو تلاش دیگر برای توسعه خدمات به مردم دانست و افزود: ساخت آن ها با قوت آغاز شده و ادامه دارد به ویژه که پروژه بزرگ شهر سلامت، با سرمایه گذاری دو میلیارد یورویی می تواند  کمک فراوانی به اشتغال و جذب بیمار داشته باشد.

دکتر ایمانیه از توسعه و تجهیز خانه های بهداشت، توسعه مراکز بهداشتی درمانی، ایجاد مراکز خدمات جامع سلامت، به عنوان اقدامات عرصه بهداشتی یاد کرد و یادآور شد: یکی از موفقیت های خود را مدیون همراهی استانداران این سال ها و مجموعه مدیران استان می دانم که با همدلی، کار را پیش بردند.

وی اجرای برنامه پزشک خانواده شهری را یکی از دشوارترین و پرچالش ترین اقدام طی این سال ها عنوان کرد که با بی مهری فراوانی همراه بود و خاطرنشان ساخت: به نواقص این برنامه اقرار می کنیم، اما رفع آن ها از طرف دانشگاه قابل انجام نبود؛ از طرفی هم کسانی که باید همکاری می کردند، خود را کنار کشیدند.

رئیس اسبق دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین با توجه به جای گرفتن فارس در رتبه نخست مرگ و میر ناشی از سوانح ترافیکی در کشور تأکید کرد: ستاد کاهش سوانح ترافیکی اولین بار به ابتکار دانشگاه علوم پزشکی شیراز تشکیل شد و دستاوردهای آن، در کاهش مرگ و میرهای ناشی از سوانح، نمود یافته است.

قائم مقام پیشینی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با اشاره به تلاش های صورت گرفته برای کاهش بار بیماری های غیرواگیر در استان، از راه اندازی مرکز پایش مراقبت های درمانی (MCMC) و مرکز پایش مراقبت های بهداشتی (HMC)، به عنوان دیگر اقدامات ابتکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز نام برد.

وی راه اندازی دانشکده علوم و فناوری های نوین پزشکی، راه اندازی واحد بین الملل دانشگاه، ایجاد و تقویت معاونت بین الملل دانشگاه، خرید درمانگاه امام رضا(ع)، تقویت فعالیت های کمیته عفاف و حجاب دانشگاه، ترویج فرهنگ نماز با هدف ترویج اخلاق مداری در جامعه پزشکی آینده؛ را از جمله فعالیت های انجام گرفته در این سالها دانشت و ادامه داد: احترام به پیشکسوتان را نیز می توان به فعالیت ها اضافه نمود و در این راستا نیز راه اندازی خانه استاد، برگزاری آیین های بزرگداشت اساتید پیشکسوت و فعال کردن کانون بازنشستگان را می توان برشمرد.

او در ادامه، به مشارکت نیکوکاران در توسعه خدمات سلامت، به عنوان یکی از فعالیت های مهم این سال ها اشاره کرد و گفت: باید از نیکوکاران که ماحصل زندگی خود را در اختیار ما نهاده اند، قدردانی کنیم، در مواردی نیز با کمک نهادهایی مانند ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره)، بنیاد پانزده خرداد، قرارگاه خاتم الانبیاء(ص)، سپاه فجر استان فارس، دانشگاه آزاد اسلامی و شهرداری شیراز؛ کوشیدیم خدمات سلامت را توسعه ببخشیم.

دکتر ایمانیه در بخش دیگری از صحبت های امروز خود با ابراز عشق به جوانان و دانشجویان؛ آنان را آینده سازان کشور خواند که با اقداماتی نظیر ایجاد فرصت ملاقات مستقیم، ایجاد شورای دستیاری، شورای تحصیلات تکمیلی، اردوهای جهادی، مدارس تابستانه، کانون های دانشجویی، اردوهای راهیان نور، نمایشگاه های ویژه دانشجویی مانند اسوه ماندگار، شورای راهبردی دارو و مواردی از این دست، در راستای تقویت توانمندی های آنان و پاسخ به درخواست هایشان تلاش شده است و آنان نیز در المپیادهای علمی، فرهنگی، ورزشی و قرآنی، همواره رکوردار بوده اند.

وی در ادامه از تلاش های خود برای انتخاب افراد بر اساس پاکدستی، اعتدال، وقت گذاری و از جناح های مختلف سخن گفت و اضافه کرد: همچنین تلاش شد تا به مدیران جوان در مناصب مختلف دانشگاه، اعتماد شود.

حمایت غیرتمندانه از تولید داخلی و حمایت از اقتصاد مقاومتی، دیگر مواردی بود که دکتر ایمانیه به عنوان تلاش های خود در این سال ها نام برد. 

وی در پایان با سپاس خداوند و اهل بیت(ع) به ویژه امام رضا(ع) و برادر بزرگوارش حضرت شاهچراغ(ع)، از خانواده خود، وزرای بهداشت، آیت الله "حائری" در زمان نمایندگی ولی فقیه و آیت الله "ایمانی"، آیت الله "دستغیب" حمایت های استانداران وقت، مدیران کل دستگاه های اجرایی استان، مردم قدرشناس، اساتید برجسته و فهیم، کارکنان خدوم، دانشجویان پاک و صدیق، مسئولان و مدیران دانشگاه، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، همکاری رسانه ها، اعضای شورای اسلامی و دیگر افرادی که در این سال ها وی را در مسیر خدمت همراهی کرده بودند قدردانی کرد و خداوند بزرگ را شاهد گرفت که اگر خطایی در طول این سال ها داشته، از سر عمد نبوده است.

دکتر ایمانیه که در ۱۲ سال گذشته، مسئولیت ریاست دانشگاه علوم پزشکی شیراز را به عنوان یکی از دانشگاه های مادر کشور بر عهده داشت، پس از صحبت های خود، از روی سن پایین آمده، دست مادر خود را به پاس زحمات ایشان بوسید و ادامه مسیر ریاست این دانشگاه را به دکتر "علی بهادر" سپرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه