English

استاندار گیلان مطرح کرد

ضرورت رقابتی کردن اجرای طرح بوم گردی

استاندار گیلان در جلسه‌ی کارگروه بوم‌گردی گفت: با اجرای طرح بوم‌گردی، تفریحات دریایی، خوراک، صنایع دستی و اماکن گردشگری استان از رونق خوبی برخوردار می شود.

ضرورت رقابتی کردن اجرای طرح بوم گردی

به گزارش خبرگزاری موج از رشت، مصطفی سالاری در این جلسه که بیش از ۳ ساعت به طول انجامید به بهره‌برداری راه آهن قزوین- رشت طی ماه‌های آتی اشاره کرد و افزود: با افتتاح راه آهن شاهد افزایش تعداد مسافران و گردشگران به استان گیلان خواهیم بود.

وی افتتاح راه آهن، وجود منطقه آزاد و بکر بودن طبیعت منطقه را از موجبات جذابیت و ترغیب مسافر و گردشگر برای سفر به گیلان عنوان کرد و اظهار داشت: اگر برای حضور مسافران زمینه‌های لازم را فراهم کنیم قطعاً تحولات مثبتی را در این بخش شاهد خواهیم بود.

نماینده عالی دولت در گیلان خاطر نشان کرد: افزایش تقاضا برای سفر به گیلان نیازمند جهت‌دهی و برنامه‌ریزی خاص متناسب با موقعیت جغرافیایی و اقلیمی این استان است.

وی با بیان اینکه در مسیر اجرای طرح بوم‌گردی از هتل‌داران، مجتمع‌های گردشگری و شرکت‌های فناور بهره خواهیم برد افزود: بخشی از مسافران کیفیت و آداب دیپلماتیک برای آنان اهمیت دارد که صرفاً از هتل‌ها استفاده می‌کنند و بخش دیگر صرفاً بهره‌مندی از طبیعت برای آنان مهم است که می‌توان از واحدهای بوم‌گردی به عنوان مکمل استفاده کرد.

استاندار گیلان اظهار داشت: در نظر گرفتن مسائل بهداشتی، نظافت و تأمین امنیت لازم در واحدهای بوم‌گردی قطعاً استقبال بسیاری را در پی خواهد داشت.

وی گفت: در این طرح علاوه بر افزایش ضریب اشغال این واحدها می‌توان با قیمت بسیار مطلوبی  خدمات را به گردشگران عرضه کرد و در این مسیر مدیریت پایدار و تبلیغات متمرکز آینده‌ای درخشان را رقم می‌زند.

سالاری خاطرنشان کرد: از هم اکنون باید به دنبال ورود واگن‌های باکلاس لوکس، VIP و نیز متوسط و همچنین در اختیار قرار دادن خودروهای منطقه آزاد به صورت استیجاری برای سطوح مختلف جامعه باشیم.

وی با اشاره به اینکه رونق بوم‌گردی، رونق هتل‌ها و گردشگری را نیز در پی دارد گفت: باتوجه به اینکه در طرح خانه‌ مسافر نظارت بر مسائل بهداشتی و همچنین مدیریت متمرکز وجود نداشت، این طرح با مشکلاتی مواجه شد که در اجرای طرح بوم گردی نواقص مذکور برطرف می‌شود.

نماینده عالی دولت در گیلان بر ضرورت رقابتی کردن اجرای این طرح تأکید و تصریح کرد: اگر جامعه‌ی هدف پیش‌بینی شده برای این طرح محقق شود قطعاً تفریحات دریایی، خوراک، صنایع دستی و اماکن گردشگری استان نیز از رونق خوبی برخوردار می شود.

وی به اعطای تسهیلات با عناوین مختلف به افراد متقاضی برای ورود به این طرح اشاره و خاطر نشان کرد: در گیلان ۳ ظرفیت و توانمندی عظیم همچون آبزی‌پروری، کشاورزی و گردشگری وجود دارد که در این میان اجرای طرح‌های گردشگری اطمینان بیشتری برای بازگشت سرمایه به سرمایه‌گذاران می‌دهد.

استاندار گیلان اظهار داشت: اگر ۸۰ درصد تمرکز در بخش اشتغالزایی و رونق اقتصادی را در صنعت گردشگری قرار دهیم قطعاً شاهد نتایج مطلوبی خواهیم بود.

وی افزود: در فضای فعلی اقتصاد کشور هیچ استانی همانند گیلان از چنین ظرفیت بالایی برخوردار نیست.

سالاری با قدردانی از تلاش‌های ارزشمند صورت گرفته در یک ماه اخیر برای به ثمر نشاندن طرح بوم‌گردی گفت: باتوجه به احساس مسئولیت و دغدغه‌ی بالای اعضای این کارگروه و برگزاری بیش از ۳۰ جلسه در یک ماه اخیر این جلسه برای بنده بسیار مسرت بخش بود.

در این نشست هریک از دستگاه های عضو کارگروه به ارائه پیشنهادات و اقدامات بعمل آمده درخصوص نحوه اجرای طرح بوم گردی در گیلان پرداختند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه