توسط یک واحد فناور پارک علم و فناوری کرمانشاه؛
سامانه آنلاین ارزیابی و نظارتی پرستاری برای نخستین بار در کشور اجرا شد
سان نرس اولین و تنها سامانه آنلاین ارزیابی و نظارتی پرستاری کشور است که برای نخستین بار ایران توسط شرکت طراحان نرم افزار از واحد های فناور پارک علم و فناوری کرمانشاه اجرا شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کرمانشاه، مهندس فرزاد یاوری مدیرعامل شرکت طراحان نرم افزار با اعلام خبر فوق با اشاره به اینکه این سامانه به درخواست دفتر پرستاری بیمارستان امام رضا (ع) و حمایت مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی و طراحی جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه برای نخستین بار در کشور انجام شد، گفت: این سامانه دستاورد ها و اثر بخشی های بسیار ارزشمند ومتنوعی در حوزه پرستاری و پزشکی به همراه دارد.
وی ادامه داد: سوپروایزر های بیمارستان با داشتن این سامانه بر روی تبلت و حتی گوشی های هوشمند به انجام راند ها بالینی پرداخته و نتایج راند ها را در حیطه های مختلف به صورت الکترونیکی و آنلاین ثبت می نمایند.
یاوری گفت:پس از ثبت راند ها نتایج راند به صورت آنی محاسبه و نتیجه آن قابل مشاهده است مترون بیمارستان و دیگر مدیران ارشد بیمارستانی قادر به مشاهده تعداد راند ها در شیفت های مختلف و نتایج آنها می باشند.
مدیرعامل شرکت طراحان نرم افزار در ادامه به مزیت های این طرح اشاره کرد و گفت: ایجاد وحدت رویه و جلوگیری از اعمال سلایق شخصی در انجام بازدیدهای سوپر وایزری ، جلوگیری از بروکراسی و استفاده از امکانات الکترونیکی و هدر رفت منابع طبیعی، لحاظ نمودن جزئیات اعتبار بخشی در تدوین و طراحی سئوالات و دست یافتن به استانداردهای اعتبار بخشی و ایمنی به مرور زمان گوشه هایی از مزیت این طرح است.
وی ادامه داد: ارزیابی نقاط قابل بهبود و قوت در آموزش پزشکی، عملکرد پرستاران سرویس های مختلف پزشکی،ارزیابی میزان رضایت مندی گیرندگان خدمت از سرویس های مختلف پزشکی، باز خورد نقاط قوت و ضعف بخش های مختلف به سرپرستاران بصورت مستند و کلاسه بندی ،ایجاد مقایسه بین بخش ها و گروه های مختلف پزشکی و ایجاد حس رقابت به منظور بهبود خدمات، قابلیت تغییر و ارتقاء دادن سئوالات پس از انجام یک دوره خاص ارزیابی، امکان انطباق دادن مشکلات هر بخش به تفکیک و همچنین ارزیابی مقایسه ای بین کلیه بخش ها، مشخص نمودن مدت زمان حضور سوپر وایزر بر بالین بیمار و مترون بیمارستان که این امکان را فراهم می کند تا بصورت online روند ارزیابی بخش ها را کنترل و جمع آوری مستندات لازم برای اعتبار بخشی به صورت روزانه و لحظه ای ،که بیمارستان را از مستندسازی های گوناگون اعتبار بخشی بی نیاز می کند از دیگر اثرات ممتاز این سامانه است.
وی تاکید کرد:این سامانه اکنون نه تنها برای راند های سوپروایزر های بالینی مورد استفاده قرار می گیرد بلکه در راند های آموزشی، کنترل عفونت، بهبود کیفیت، حقوق گیرنده خدمت، ایمنی و... نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
یاوری در ادامه با اشاره به اینکه از این سامانه بسیار کاربردی نه تنها بیمارستان امام رضا (ع) که خود متولی آن بوده است استفاده می کند، بلکه چندین بیمارستان در سطح استان کرمانشاه و چند بیمارستان در استان های تهران و سمنان، لرستان و... نیز استفاده می کنند گفت: سان نرس توانست در سال ۹۵ international patent گواهی ثبت در CIP اروپا را نیز به عنوان Fist Time Idea کسب نماید.
وی گفت: بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه به واسطه این سامانه روند بسیار مطلوب و روبه رشدی در اثر بخشی راند های بالینی و آموزشی و... داشته که شاخص رشد ۱۵ درصدی آن در یکسال خود بیانگر این موضوع است.
ارسال نظر