توسط اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور اهواز صورت گرفت
ساخت برد فیدبک LVDT توربین راستون B۴۰۰۰
عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور اهواز گفت: دانشگاه پیام نور اهواز در راستای شعار پژوهش تقاضا محور و مفید برای صنعت و تجارت اقدام به پژوهش کرده است.
![ساخت برد فیدبک LVDT توربین راستون B4000](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/z1TjpMht7ho9/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh28sa4qxv-hI/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87+%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85+%D9%86%D9%88%D8%B1.jpg)
روح الله نخعی، عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور اهواز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج خوزستان، در خصوص دستاوردهای این دانشگاه در هفته پژوهش بیان داشت: رویکرد اصلی دستاوردهای پژوهشی این بوده است که تقاضا محور و مفید برای صنعت و تجارت باشد. در همین راستا دانشگاه پیام نور نیز در زمینه کنترل سیستم صنعتی و خانگی اقدام به ساخت سیستم مرصاد ۱، مرصاد۲ و مرصاد ۳ کرده است.
این عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور اهواز در خصوص دستاورد پژوهش خود به نام برد فیدبک LVDT، توربین راستون B4000، بیان داشت: این برد یک برد قدیمی بوده است که یکی از توربین های صنعت نفت است و در سالهای بسیار دور توسط یک شرکت انگلیسی طراحی شده است با توجه به خرابی های مداوم برد و نبود مشابه داخلی و نیز با توجه به تحریم های ظالمانه این برد توسط اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور(روح الله نخعی و پیمان الماسی) باز طراحی همراه با ارتقای عملکرد گردیده است و هم اکنون نمونه ساخته شده آن بدون هیچ ایرادی و با بالاترین عملکرد در حال کار در توربین است.
نخعی که بیشتر دستاوردهای دانشگاه پیام نور در هفته پژوهش را به راهنمایی با دانشجویان خود پرداخته است، گفت: مهم ترین چالش اصلی در دانشگاه پیام نور و شاید در بیشتر سازمان و مراکز آموزشی ارتباط ضعیف صنایع با این مراکز است و تامین بودجه را مهم و کلیدی دانست چرا که موجب آسایش خاطر پژوهشگر بوده و کارایی بالای آن می شود.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت های خوب دانشگاه پیام نور اهواز در زمینه پژوهش و زیرساخت های آن به زودی مرکز رشد این دانشگاه که گام های اولیه آن برداشته شده است راه اندازی می شود.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر