کیانوش جهانبخش:
محیط زیست با بی توجهی و تصمیمات غلط هرمزگان را خفه می کند
عضو شورای شهر بندرعباس گفت: سازمان محیط زیست تا زمانی که زیر نظر دولت باشد نمی تواند از اهرم فشار در جهت حفاظت از محیط زیست اقدام نماید و قانون در این زمینه عقیم است و طبیعی است که اولویت دولتها توجه به رونق اقتصادی و صنعتی است و توجه به محیط زیست کمتر است.
به گزارش خبرگزاری موج، کیانوش جهانبخش در نطق پیش از دستور بیست ویکمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر بندرعباس با بیان مطلب بالا اظهار داشت: سازمان حفاظت از محیط زیست هرمزگان فقط اظهار تأسف می کند و باید از سازمان حفاظت از محیط زیست به سازمان ابراز تأسف و اظهار نگرانی تغییر نام پیدا کند.
وی گفت: سازمان محیط زیست چرا از دادستان بعنوان مدعی العموم در قالب شکایت از مجموعه های متخلف نمی خواهد با برخی دستگاههایی که آسیب جدی به اقلیم، اکوسیستم محیط زیست و جان مردم ایجاد می کند مقابله کند.
جهانبخش افزود: متأسفانه تا زمانی که سازمان محیط زیست زیر نظر دولت اداره می شود واز اهرم فشار وقدرت نمی تواند بهره ببرد مشکلات زیست محیطی زیاد می شود.
با این شرایط بهتر است سازمان محیط زیست را به کل منحل کنند
رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر بندرعباس بیان کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی باید در قبال سازمان محیط زیست یک تصمیم جدی واساسی بگیرند با این شرایط بهتر است این سازمان را به کل منحل نمایند و یا اینکه سازمان محیط زیست را از مجموعه دولت خارج کنند و بعنوان یک سازمان مستقل عمل کنند که البته قوانین محکم و بازدارنده ای داشته باشد.
جهانبخش در بخش دیگری از سخنان خود گفت: نمایندگان مجلس در بحث تصویب قوانین بویژه مالیات بر ارزش افزوده قانونی جامع و کامل وضع کنند چرا که کنار این قانون تبصره های فراوانی وجود دارد و مسئولین به سلیقه خود این تبصره ها را تفسیر می کنند که متأسفانه جان مردم و نسل های آینده و اکوسیستم و محیط زیست را به مخاطره می اندازد.
بندرعباس از بنزین یورو ۴ سهمی ندارد
وی در ادامه سخنانش به تولید بنزین یورو ۴ در بندرعباس اشاره و بیان کرد: پالایشگاه در بندرعباس با هزینه های هنگفتی اقدام به تولید بنزین یورو 4 می کند که مردم هرمزگان سهمی از تولید این بنزین ندارند و در استانهای دیگر استفاده می شود.
جهانبخش گفت: سازمان محیط زیست از سال ۹۴ بر چه اساس و معیاری پالایشگاه بندرعباس را با وجود تمام آلایندگی اش از فهرست صنایع آلاینده خارج کرده است؟
وی افزود: این پالایشگاه آب دریا را با درصد شوریی بالایی برای خنک کردن دستگاههای موجود خود استفاده می کند و دوباره با شوری و حرارت بیشتری به دریا برمی گرداند که باعث آلودگی محیط زیست و دریا می شود و همچنین باعث آلودگی هوا می گردد و یقیناً زمین را هم آلوده می کنند.
وی گفت: کشور آلمان بعنوان یک کشور سبز صنعتی که تمام ملاحظات زیست محیطی را در زمان احداث محیط صنعتی رعایت می کند به صراحت در مورد پاک بودن صنایع خود صحبت نمی کند ولی متأسفانه در بندرعباس پالایشگاه نفت و برخی صنایع دیگر که تولید می کنند با تمام آلودگی از فهرست صنایع آلاینده خارج می شود.
وی گفت: در استانهایی که مناطق آزاد دارند از تبصره تردد خودروهای ایمن و مناسب با سوخت کم استفاده می شود در صورتی که در هرمزگان جهت این مهم مجوزی صادر نشده است و از نمایندگان مجلس واستاندار محترم درخواست دارم که نگاه جدی و ویژه تری به این موضوع داشته باشند.
جهانبخش بیان کرد: از مجموعه شهرداری تقاضا می شود برای بررسی پارامترهای استاندارد زیست محیطی در پالایشگاه بندرعباس و سایر صنایع، هزینه بکارگیری یک آزمایشگاه مستقل را تقبل کنند و نتیجه را به مردم اعلام نمایند و در صورتی که آلایندگی بیش از حد مجاز باشد بدون هیچ گونه ملاحظه ای نسبت به تعطیلی این واحدها اقدام گردد.
وی گفت: سازمان محیط زیست در پایان هر سال صنایع آلاینده را اعلام می کند و باید به دنبال این باشیم که عوارض آلایندگی که حق مردم بندرعباس است گرفته شود ودر توسعه فضای سبز و... هزینه شود.
جهانبخش در پایان با گلایه جدی بابت کوتاهی و بی توجهی سازمان محیط زیست گفت: با این تصمیم های غلط دنبال خفه کردن و مرگ تدریجی مردم هرمزگان نباشید، بحران های زیست محیطی ابتدا بصورت پنهان شکل می گیرد و در غفلت همگی بروز پیدا می کند که دیگر دیر شده است و چاره ای نداریم.
عضویت در کانال تلگرامی خبرگزاری موج
ارسال نظر