English

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کردستان:

زمانی مشکل واحدهای تولیدی حل خواهد شد که سرمایه گذاران به اجرای مصوبات پایبند باشند

فیروزی در درکارگروه تسهیل ورفع موانع تولید، با بیان اینکه اگر مصوبات این کارگروه اجرایی شود، حدود سه واحد تولیدی از خطر تعطیلی رهایی پیدا می کنند، یادآور شد: زمانی مشکل واحدهای تولیدی حل خواهد شد که سرمایه گذاران به اجرای مصوبات پایبند باشند.

زمانی مشکل واحدهای تولیدی حل خواهد شد که سرمایه گذاران به اجرای مصوبات پایبند باشند

به گزارش خبرنگارخبرگزاری موج، حسین فیروزی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کردستان، امروز چهارشنبه ۲۹ آذر در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان که در خصوص بررسی مشکلات شرکت‌هایی که در مشارکت با بنیاد برکت سرمایه گذاری کرده‌اند برگزار شد، اظهار کرد: یکی از واحدهایی که متاسفانه امروز با مشکل مالی روبه رو است واحد گاوداری شیری کشت و صنعت برکت است که در زنجیره اول این شرکت گاوداری یک هزار راسی با مشارکت بنیاد برکت سرمایه گذاری شده است.

وی ضمن اشاره به اینکه این گاوداری ۳۵۰ دام دارد، عنوان کرد: در طرح توجیهی آن قرار است با مشارکت بنیاد برکت این مهم به یک هزار راس افزایش پیدا کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری با اشاره به اینکه این واحد بالغ بر هفت و نیم میلیارد تومان تسهیلات از بانک سپه درخواست کرده است، ذکر کرد: بانک سپه در این کارگروه موافقت کردند که ارزیابی این طرح دوباره مورد بررسی قرار خواهد گرفت و درصورت تایید ارزیابی ها این مبلغ پرداخت خواهد شد.

فیروزی تصریح کرد: این واحد به صورت زنجیره وار در حال فعالیت است و سرمایه گذاری در آن صرفه اقتصادی و توجیه اقتصادی دارد که به تصویب جهاد کشاورزی رسیده است.

وی در ادامه این کارگروه به مشکلات واحد تولیدی بستنی عسل پرداخت و گفت: حل مشکلات واحدهای تولیدی تنها یک بخش نیست و عوامل زیادی دخیل هستند که باید حل شوند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری با بیان اینکه بستنی عسل بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان بدهی سررسیده شده به بانک کشاورزی دارد، ذکر کرد: واحد تولیدی بستنی عسل در خصوص دریافت تسهیلات جدید باید ۲۰ درصد از بدهی خود را پرداخت کند.

فیروزی تصریح کرد: در این کارگروه مصوب شد در خصوص تسهیل در دریافت تسهیلات جدید پرداخت ۲۰ درصد بدهی به ۵ درصد کاهش یابد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه باید مشکل تولید کنندگان حل شود، اظهار کرد: در این کا گروه مصوب شود که وثایق محل اجرای طرح توسط بانک دوباره ارزیابی قرار گیرد و برای تسهیلات جدید از همان وثایق استفاده شود .

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری در دستورکار دوم این جلسه به بررسی مشکلات شرکت خرم دشت کردستان پرداخت و گفت: شرکت خرم دشت کردستان در سال ۸۷ در زمینه فرآوری مواد عذایی فعالیت خود را در شهرک صنعتی دهگلان آغاز کرده است.

وی با اشاره به اینکه ۴۹ درصد از سهام این شرکت متعلق به بنیاد برکت است، خاطرنشان کرد: الگوی مشارکتی بنیاد برکت به گونه ای است که در مدت ۳ الی ۵ سال با سرمایه گذار بخش خصوصی مشارکت می کند و بعد از این مدت سهم خود به شرکا یا غیر واگذار می کند.

فیروزی ضمن اشاره به اینکه این واحد در جهت ارزش افزوده می تواند کمک شایانی به تولید بخش کشاورزی کند، یادآور شد: این شرکت برای ادامه فعالیت خود نیازمند ۸ میلیارد تومان نقدینگی است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری با بیان این مهم که پرداخت این مبلغ توسط بانک به دلیل بدهی های گذشته این شرکت امکان پذیر نیست، اظهار کرد: در جلسه کارگروه مقرر شد که رایزنی هایی با بنیاد برکت کشور در خصوص مشارکت دوباره به مدت سه سال انجام شود.

وی تصریح کرد: اگر این مهم صورت گیرد و  شرکت خرم دشت کردستان فعالیت خود را آغاز کند اشتغال ۱۰۰ نفر در این مجموعه تضمین شده است.

فیروزی در پایان با بیان اینکه اگر مصوبات این کارگروه اجرایی شود، حدود سه واحد تولیدی از خطر تعطیلی رهایی پیدا می کنند، یادآور شد: زمانی مشکل واحدهای تولیدی حل خواهد شد که سرمایه گذاران به اجرای مصوبات پایبند باشند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه