English

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان:

بانک ها در توسعه صنعت توریسم دریایی هرمزگان پیش قدم شوند

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان خواستار پیشقدمی و نقش آفرینی پررنگ تر بانک ها برای توسعه و رونق هر چه بیشتر صنعت گردشگری دریایی در این استان شد.

بانک ها در توسعه صنعت توریسم دریایی هرمزگان پیش قدم شوند
به گزارش خبرگزاری موج، اله مراد عفیفی پور در نشستی که به میزبانی بندر شهید رجایی و با حضور حجت الاسلام "ذوالقدر" نماینده مردم شهرستان های ساحلی شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی و همچنین سرپرست امور شعب بانک ملی و مدیران ارشد این بانک در استان برگزار شد، به تشریح ظرفیت ها و پتانسیل های بالای گردشگری دریایی و ساحلی در هرمزگان پرداخت.

وی از خورهای "آذینی" سیریک، "خلاصی" جاسک و "تیاب" میناب در شرق استان، جنگل های حرای قشم و بندر خمیر در غرب استان و همچنین جزایر زیبای قشم، هرمز، هنگام و لارک در مرکز استان به عنوان بخشی از ثروت های خدادادی استان در بخش توریسم دریایی و جاذبه های شاخص گردشگری هرمزگان نام برد.

به گفته عفیفی پور، هرمزگان با دارا بودن ۱۲ بندر مسافری و چندین اسکله تفریحی و گردشگری در جزایر به عنوان غنی ترین استان کشور به لحاظ جاذبه ها و زیرساخت های گردشگری دریایی و ساحلی محسوب می شود.

وی اضافه کرد: بنادر این استان با پشتیبانی از ۹۵درصد حجم کل ترابری مسافران دریایی کشور، کانون اصلی فعالیت های مرتبط با صنعت سفرهای دریایی به مقصد جزایر ایرانی و بنادر حاشیه جنوبی خلیج فارس و همچنین کروز توریسم در ایران شناخته می شود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان به رقابت های گسترده بانک ها در زمینه تامین مالی طرح های سرمایه گذاری در استان از جمله در بنادر بازرگانی و تجاری اشاره کرد و گفت: خوشبختانه در این زمینه فعالیت ها و اقدامات خوبی از سوی بانک ها برای تحرک چرخ های اقتصادی کشور و حمایت از متقاضیان سرمایه گذاری در حوزه فعالیت های بندری صورت گرفته است اما در مباحث دریایی باید این حضور، پررنگ تر شود.

وی خواستار پیشقدمی و نقش آفرینی پررنگ تر بانک های عامل برای توسعه صنعت گردشگری دریایی در این استان شد و افزود: از طرح ها و پیشنهادات بانک ها برای رونق هر چه بیشتر این صنعت مهم، اشتغالزا و سازگار با توسعه پایدار استقبال می کنیم.

این مقام مسئول در همین رابطه تصریح کرد: ما در مجموعه بنادر و دریانوردی طرح ها و ایده های زیادی در زمینه گردشگری دریایی داریم که باید با ایجاد یک ساختار منسجم، موارد قابل اجراو کاربردی برای پاسخ به نیازهای مردم شناسایی، ترغیب و تا مرحله وصول به نتیجه، پیگیری شود.

عفیفی پور خاطرنشان کرد: مطمئناً عملی شدن این طرح ها زمینه ساز اشتغال پایدار در بخش اقتصاد دریا پایه و رونق معیشت ساحل نشینان خواهد شد.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه