رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر کرمانشاه:
بی توجهی مسئولین به آسیب های شهری، کرمانشاه را نابود می کند
ابراهیم مرادی گفت: استان کرمانشاه با ۲۵۰۰ سال تمدن و فرهنگ امروز با بی توجهی مسئولین به لحاظ عمرانی، فرهنگی، تاریخی و زیستمحیطی به وضعیتی رسیده با کوچکترین تلنگر زمینلرزه، آبگرفتگی و هرگونه حادثه طبیعی باید منتظر ریزش و نابودی بخشی از آن باشیم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کرمانشاه، عضو شورای اسلامی شهر کرمانشاه، در نشست با مسئولان و سمنهای محیطزیستی استان، ضمن انتقاد از بی توجهی مسئولین در اداره امور شهری، به بیان بزرگترین آسیبهای زیست محیطی موجود در سطح شهر کرمانشاه پرداخت و گفت: بی توجهیی مسئولین امر در بخش های مختلف باعث شده، خیابانهای اصلی شهر کرمانشاه همچون وزیری، مدرس، بنتالهدی و... همگی روی ستون چوبی دوره قاجاریه بناشدهاند و از طرفی با عبور شبکهای آبشوران از این ستونهای چوبی، باید هرلحظه منتظر ریزش بخشی از شهر باشیم.
ابراهیم مرادی در ادامه تصریح کرد: معضلات محیطزیستی شهرک صنعتی جاده سنندج و تجمع آبهای شیمیایی ناشی از فعالیتهای این شهرک در یک نقطه نهتنها بهعنوان زنگ خطر سلامتی برای شهروندان بلکه با حضور انواع پرندگان ازجمله لکلک، اردک، حواصیل و ... در کنار این منطقه و شنا کردن برخی از آنها در این آب آلوده در آینده نهچندان دور شاهد بروز فجایع بزرگ زیستمحیطی در این منطقه خواهیم بود.
وی ضمن انتقاد از زمانبر بودن اجرای پروژه تصفیهخانه فاضلاب برای این منطقه، این معضل را نیز مصداق بارز بی توجهی مسئولین عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: نخالههایی که در این شهرک دپو شده نیز دو برابر نخالههای کرمانشاه است و هیچکس یک بیل هم از آن برنداشته است.
اگر همت کنیم"قرهسو" به " زایندهرود" تبدیل می شود
وی از رودخانه شهری قرهسو در کرمانشاه بهعنوان یکی دیگر از معضلات زیستمحیطی کرمانشاه یادکرد و گفت: باید رودخانه قرهسو را به زایندهرود تبدیل کنیم و بتوانیم از قبل آن گردشگر جذب کنیم، این تأسفبار است که اصفهان با قدمت 700، 800 ساله اینقدر پیشرفت کرده و توریست جذب میکند، اما ما در حال از دست دادن میراث 2500 ساله نیاکانمان هستیم و این هم اگر با بی توجهی مسئولین روبرو نمی شد، قطعا به این وضعیت اسف بار نمی رسید.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر کرمانشاه ادامه داد: وجود و بروز فجایعی همچون نگاه گزینشی برخی مسئولین در برخورد با چاههای غیرمجاز واقع در باغها، زباله گردی، قطع درختان بلوط و تبدیل آنها به زغال و ... از دیگر معضلات زیستمحیطی کرمانشاه که همگی در مرحله طرح مسئله و نشست باقیمانده و هنوز تا رسیدن به نقطه عمل بسیار فاصلهداریم.
مرادی حضور و دخالت مردمی را در رفع مسائل و معضلات زیستمحیطی و همچنین حساسیت بیشتر دولتمردان از بی توجهی مسئولین به امور شهری را بسیار مثمر ثمر عنوان کرد و گفت: باید تهدیدها و معضلات زیستمحیطی را برای شهروندان کرمانشاه بازگو کنیم و خود آن را هم پایکار بیاوریم و با استفاده از نیروهای بومی که عاشق محیطزیست هستند، برای پیشگیری و برخورد با قانونشکنان بهره ببریم.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر