English

شامگاه پنجشنبه:

اطعام مهدوی به همت مرکز نیکوکاری نجوا در ایلام برگزار شد

شامگاه پنجشنبه اطعام مهدوی در مصلی بزرگ شهر ایلام با همت مرکز فرهنگی نیکوکاری نجوا و با همکاری اداره کل کمیته امام برگزار شد.

اطعام مهدوی به همت مرکز نیکوکاری نجوا در ایلام برگزار شد
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، اله‌نور کریمی‌تبار نماینده ولی فقیه و امام جمعه ایلام در آیین اطعام مهدوی که به همت مرکز نیکوکاری نجوا و کمیته امداد برگزار شد ، بر اهمیت احترام به والدین و حمایت از یتیمان و نیازمندان تأکید کرد و گفت: احترام به والدین و کمک به یتیمان باید در اولویت‌های اجتماعی قرار گیرد.

 امام جمعه ایلام اظهار داشت: خداوند متعال به احترام والدین و احسان به یتیمان تأکید کرده و ما به عنوان مسلمانان مسئولیت داریم به این مهم توجه ویژه داشته باشیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین کریمی‌تبار همچنین به مسئولیت اجتماعی افراد در حمایت از خانواده‌های نیازمند و یتیمان تاکید کرد و گفت: همه ما باید تلاش کنیم تا خلأهایی که در زندگی یتیمان به وجود آمده است را پر کنیم و محبت به یتیمان نه تنها یک عمل خیر است، بلکه قساوت قلب را از بین می‌برد.

امام جمعه ایلام همچنین به اهمیت حمایت از زنان بی سرپرست، اشاره و خواستار توجه و حمایت بیشتر به این قشر از جامعه گردید.

امام جمعه ایلام در پایان به پاداش‌هایی که خداوند به کسانی که به یتیمان و نیازمندان کمک می‌کنند، اشاره کرد و گفت: کسانی که سرپرستی یتیمان را به عهده می‌گیرند از جایگاه ویژه ای نزد خداوند متعال برخورداند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه