English

استاندار کهگیلویه و بویراحمد:

ذیحساب خوب، مچ‌گیر نیست / مناقصات در استان کهگیلویه و بویراحمد شفاف نیست

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: ذیحساب خوب، ذیحساب مچ‌گیر نیست، بلکه ریل‎گذار و بسترساز برای تسریع کارهای ادارات هستند.

ذیحساب خوب، مچ‌گیر نیست / مناقصات در استان کهگیلویه و بویراحمد شفاف نیست

به گزارش خبرگزاری موج از یاسوج، علی محمد احمدی امروز در نشست ذیحسابان دستگاه‌های اجرایی استان کهگیلویه و بویراحمد، با قدردانی از سازمان امور اقتصادی و دارایی استان کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: امیدوارم همه ماها بتوانیم برای سربلندی کشور و این استان قدم برداریم، ذیحسابی یک بحث مهم است که در ساختار سازمانی ما سه نوع نظارت داریم، نظارت قوه قضائیه بر دولت از طریق سازمان بازرسی، نظارت مجلس بر دولت و نظارت ذیحسابان دولت بر دولت، وجود دارد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه نظارت ذیحسابی، یک نظارت درون خانوادگی است، افزود: این نظارت باید زیرکانه‌تر، جسورانه‌تر، چابک‌تر، دلسوزانه‌تر، متبحرتر و هوشمندانه‌تر باشد.

احمدی در ادامه اضافه کرد: یک ذیحساب خوب، ذیحساب مچگیر نیست، بلکه ذیحسابی است که با اقدام پیشگیرانه خود، با وقت‌گذاری خودش، سعی می‌کند، ریل‌گذاری خوب، و بسترسازی خوب برای حرکت سریع دستگاه‌های اجرایی فراهم کند.

وی افزود: کار ذیحسابی بسیار دشوار است، گاهی برخی از نه گفتن خوششان نمی‌آید، بعضی اوقات مجبور هستید که پای حرف‌تان بیستید و گاهی اوقات هم باید تعامل کنید.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: ذیحساب باید به قوانین برنامه، تنظیم بودجه مسلط، و اولین کسی که باید به تمام چارچوب‌های قانونی محاسبات تسلط داشته باشد، ذیحساب است.

 وی اظهار داشت: با وجود ساختارهای پیچیده و دیوان سالاری به علت عدم نهادینه شدن بحث نظارت و فراهم نبودن زیرساخت‌ها و علی رغم وجود تعدد نهادهای نظارتی هنوز نتوانستیم مسیر کم هزینه، شفاف و کارآمدی در این خصوص داشته باشیم.

 وی با بیان اینکه، مناقصات در استان کهگیلویه و بویراحمد شفاف نیستند، اظهار داشت: ذیحسابان یکی از حلقه‌های اصلی نظارت داخلی بر امور ادارات هستند و باید بر روند برگزاری مناقصات به صورت ویژه نظارت کنند.

 استاندار با تاکید براینکه، ذیحسابان باید چابک باشند و با دلسوزی بیشتری به نقد عملکرد دستگاه‌های تابعه خود بپردازند، عنوان کرد: حفاظت از منابع و بیت المال و شفاف سازی در تقسیم منابع بودجه‌ای از جمله وظایف نظارتی ذی حسابان است.

وی به تعدد قوانین اشاره کرد و افزود: بعضی جاها این قوانین ایجاد مزاحمت می‌کنند و این مسئله زمینه سوء استفاده را توسط قانون گریزان فراهم می‌سازد.

احمدی با تاکید بر اینکه، ذیحسابان باید تسلط کامل بر قوانین و مقررات داشته باشند، گفت: بدون شک آگاهی بر قوانین موجب پیشگیری از هزینه‌های سنگبن بر دوش دولت می‌شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه دولت‌ها به دنبال ایجاد اتاق شیشه‌ای در حوزه عملکردها، مالی و بودجه‌ای بودند، اظهار داشت: حقیقتاً این اتاق فعلاً کدراست و اتاق شیشه‌ای خودش ساز و کاری دارد. ما باید یک سیستم مالی خوبی طراحی کنیم، تا کار شماها راحت‌تر شود.

احمدی گفت: بیاید تا برای کشورمان کار کنیم، تا دامن ماها و مدیران‌مان به مسائل مالی آلوده نشود. تا هر روز مجبور نشویم برویم، شعب مختلف دیوان محاسبات و پاسخ دهیم. لذا انتظاری که از شماها دارم، این است که به سمت اصلاح ساختارهایمان برویم. این راه را باید برویم، نمی‌توان لب استخر ایستاد و برای پریدن به آن دو دل بود، وقتی قرار است که به استخر بروی، پس باید بپرید.

 احمدی با بیان اینکه، قوانین موجود در کشور صراحت کافی را ندارند، گفت: در این دوره باید اتاق شیشه‌ای برای حوزه مالی ایجاد کنیم و در زمینه اصلاح ساختارها با توجه به کوچک بودن استان می‌توان به صورت پایلوت حسابداری تعهدی انتخاب شود.

 وی با بیان اینکه در برخی موارد احساس شده که در کشور جزیره‌ای عمل می‌شود و هرکسی سعی می‌کند فقط جزیره خود را سرسبز کند، افزود: در چنین مواردی نوعی بی قانونی است و بدون شک قانونگرایی و تبعیت از قانون به نفع همگان خواهد بود.

احمدی خاطرنشان کرد: در نشست استانداران با وزیرکشور مسئله تامین اجتماعی مطرح می‌شود تا از توقف و رکود پروژه‌های عمرانی جلوگیری گردد.

 وی عنوان کرد: در بسیاری از بیمارستان‌ها و نهادهای دولتی دستگاه‌ها و اموال بسیاری بلا استفاده خاک می‌خورد و پس از مدتی قابل استفاده نیستند و امین اموال در این زمینه نقش ویژه‌ای بر عهده دارد.

استاندار به تلاش برای شفاف سازی امور منابع و ایجاد فرصت‌های برابر در رونق کسب و کار در همه نقاط استان تاکید کرد و گفت: حمایت از سرمایه گذار، تولید، اشتغال و صادرات و نظارت، کنترل و جلوگیری از هدر روی منابع در این حوزه‌ها به رشد و توسعه آینده استان شتاب می‌بخشد.

احمدی همچنین با اشاره به اینکه در پنج سال گذشته متوسط صادرات استان 4 میلیارد تومان بود، افزود: این مسئله در حالی است که استان چهارمحال بختیاری علی رغم اینکه جمعیت زیادی هم ندارد در این بازه زمانی حدود 300 میلیارد تومان صادرات داشته است.

وی با بیان اینکه تقویت صادرات استان بسیار حائز اهمیت است، تصریح کرد: روی مسئله صادرات تاکید کنید و باید جهشی در این زمینه داشته باشیم و واحدهای تولیدی مثل کارخانه آجر دهدشت و سیمان مارگون که ظرفیت‌های خوبی برای صادرات دارند را تقویت کرد و مشکلات پیش روی آنها را مرتفع ساخت.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه