English

رئیس اداره شیلات شهرستان میناب:

شهرستان میناب رتبه نخست تولید میگو در کشور را به خود اختصاص داده است

رئیس اداره شیلات شهرستان میناب اظهار کرد: شهرستان میناب با داشتن بیش یک هزار و ۹۰۰ هکتار سطح زیرکشت مزارع میگو تولید رتبه نخست تولید میگو پرورشی را در کشور به خود اختصاص داد.

شهرستان میناب رتبه نخست تولید میگو در کشور را به خود اختصاص داده است

به گزارش خبرگزاری موج، خلیل حیدری رئیس اداره شیلات  شهرستان میناب، با اشاره به اینکه میناب برای دومین سال پیاپی با تولید ۹ هزار و ۴۷۰ تن میگو رتبه نخست تولید این محصول در کشور را بدست آورده است،  گفت: در سایت های پرورش میگوی تیاب شمالی و جنوبی میناب در سال ۹۶ با سطح زیر کشت یک هزار و ۹۰۰ هکتار بالغ بر ۹ هزار و ۴۷۰ تن میگو تولید شده است که ۶۲ در صد تولید میگوی استان را به این شهرستان اختصاص داده است.

وی با توجه به اینکه صنعت میگوی ایران از سال ۱۳۷۰ در منطقه کلاهی شهرستان میناب آغاز شد، عنوان کرد: شهرستان میناب همواره در صنعت تکثیر و پرورش میگو در کشور پیشرو است.

حیدری با بیان اینکه طی سال‌‌های اخیر ‌استفاده از تکنولوژی های نوین پرورش در مزارع میگو در افزایش راندمان کار موثر بوده است، گفت: بالا بردن میزان تولید میگو در واحد سطح، بهبود کیفیت محصول، افزایش میانگین وزن میگو، کاهش هزینه‌های آماده سازی در دوره‌های بعدی پرورش میگو ‌و ‌امکان مقابله با نقاط بحرانی از طریق افزایش میانگین میزان اکسیژن در استخر از اهم مزایای استفاده از این تکنولوژی است.

رئیس اداره شیلات  شهرستان میناب، پایداری تولید، سودآوری برای تولید کننده از طریق کاهش هزینه تولید، مقاوم کردن میگو در مقابل بیماری‌ها و جلوگیری از ورود استرس‌های محیطی به میگو، از بین بردن لایه بندی شوری و دما در آب استخر پرورش میگو و بهبود ضریب تبدیل غذایی را از دیگر مزایای مهم استفاده از این تجهیزات و فن آوریها برشمرد، اذعان کرد: با پیگیری انجام شده در اداره کل شیلات هرمزگان و شیلات شهرستان میناب این مهم در حال توسعه و ترویج بیش از پیش است که خوشبختانه در حال حاضر بالغ بر ۸۰ درصد مزارع پرورش میگوی شهرستان مکانیزه شده‌اند‌.

حیدری با اشاره به آغاز عملیات لایروبی کانال های آبرسانی مزارع پرورش میگو در تیاب اظهار داشت: با پیگیری اداره کل شیلات هرمزگان و حمایت های استاندار و سازمان مدیریت برنامه ریزی استان اعتباری بالغ بر چهل و  پنج میلیارد ریال، برای لایروبی کانال های آبرسان مجتمع پرورش میگوی تیاب شمالی و جنوبی در شهرستان میناب  تأمین شد.

وی گفت: کانال های آبرسان به حوضچه‌های پرورش میگو به شدت رسوب دارند و این امرباعث می شود که عملا آب در زمان‌هایی که نیاز است، از حجم آن کاسته و و میزان دبی آب کاهش یابد.

وی افزود: همه ساله این کانال ها به دلیل بهره برداری و آب بردگی و رسوب گذاری دیواره های کانال موجب بالا آمدن رسوبات کانال‌های آبرسان وانتقال آب به حوضچه‌های پرورش میگو می گردد و این مساله باعث می‌شود خسارات و آسیب‌های جدی به کار پرورش میگو، تولید و بهداشت مزارع وارد شود.

حیدری خاطرنشان کرد: برای رفع مشکل پرورش دهندگان میگو، پایداری تولید و اشتغال در منطقه تاقبل از آغاز فصل تولید، لایروبی کانال های آبرسان مزارع پرورش میگوی تیاب انجام می شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه