برگزاری جشن نیکوکاری در چهار هزار و ۲۰۰ آموزشگاه استان لرستان
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پررش لرستان از برگزاری جشن نیکوکاری در چهار هزارو ۲۰۰آموزشگاه استان لرستان خبر داد و گفت: توسعه و ترویج فرهنگ ایثار ، فداکاری و نیکوکاری یکی از ابعاد مهم و تاثیر گذار سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است.
به گزارش خبرگزاری موج از لرستان، خیراله خیرایی در مراسم جشن نیکوکاری که با حضور مدیران دستگاههای اجرایی لرستان در دبیرستان دخترانه صدیقه کبری(س) شهرستان خرم آباد برگزار شد، گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش سندی جامع است که در تربیت و پرورش دانش آموزان به تمامی ابعاد شخصیتی آنان توجه دارد و تلاش می کند تا علاوه بر آموختن خواندن و نوشتن، دانش آموزی را تربیت کند تا به همنوعان خود عشق بورزد و برای رفاه آنان فداکاری، انفاق و از خودگذشتگی کند.
در قرن ۲۱، مفهوم سواد تغییر کرده است
وی تصریح کرد: در قرن بیست و یکم مفهوم سواد تغییر کرده و سواد به مجموعه قابلیت هایی اطلاق می شود که دانش آموزان باید فرا بگیرند.
وی سواد رسانهای، سواد زیست محیطی، سواد اجتماعی، سواد بهداشتی، سواد فناوری و سواد فرهنگی هنری را از جمله مواردی دانست که در حوزه تعلیم و تربیت باید بر آن تاکید شود.
خیرایی تاکید کرد: اگر دانش آموز در این ساحت ها رشد کند شاهد جامعه ای خواهیم بود که انسانها در کنار یکدیگر احساس آرامش و آسایش خواهند کردو از زندگی لذت خواهند برد.
وی، غایت تربیت را رسیدن به حیات طیبه عنوان کرد و گفت: حیات طیبه زمانی محقق می شود که ساحت های ششگانه دقیقاً مورد توجه قرار گیرد و دانش آموزان توامان در این شش ساحت رشد کند .
خیرایی مفهوم یادگیری را در قرن بیست و یکم در چهار بعد قلمداد کرد و گفت: در قرن بیست و یکم یادگیری برای زیستن، با هم زیستن، آموختن و عمل کردن است و اگر یادگیری منجر به این موارد نشود نتیجه ای در بر نخواهد داشت.
جشن نوروز، تمرین محبت و نوعدوستی است
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پررش لرستان، نوروز را جشنی باستانی و پرمحتوا ذکر کرد و افزود: در این جشن محبت، مودت، نوعدوستی و نیکوکاری و صله رحم را به عینه مشاهده می کنیم و به نوعی تقویت نوعدوستی و محبت است.
خیراله خیرایی، برگزاری جشن نیکوکاری را ابزاری برای نهادینه کردن فرهنگ نوعدوستی در جامعه عنوان کردو ادامه داد : باید در جامعه دست یاری را به سمت دیگران گشود و مهربانی را تقویت کرد .
وی لرستان را سرزمینی با قدمت دیرینه تاریخی و بااصالت خواند و اضافه کرد : در این دیار واژه های مثبت و نوعدوستانه به زیباترین شکل معنا پیدا می کند.
برگزاری جشن نیکوکاری باید در جهت تکریم شخصیت انسانها باشد
خیرایی بر این نکته تاکید کرد که رویکرد کمیته امداد در جشن های نیکوکاری و عاطفه ها باید رویکردی مبتنی بر تکریم شخصیت انسانها باشد و از تبیلغات پردامنه و علنی کردن کمک ها پرهیز شود و سرمایه اجتماعی انسانها در این کمک ها مخدوش نشود .
وی در پایان سخنان خود به توزیع 50هزار بسته نوشت افزار و دو هزارو 500کارت هدیه یک میلیون ریال بین دانش آموزان نیازمند اشاره کردو افزود : در این مسیر دست یاری تمامی خیرین حقیقی و حقوقی را به گرمی می فشاریم.
گفتنی است در پایان این مراسم، حاضرین در جشن نیکوکاری، هدایای خود را برای کمک به دانش آموزان نیازمند اهدا کردند.
ارسال نظر