English

در قالب یک پروژه پژوهشی تحقق یافت

ساخت دستگاه انشعاب گیری هم سایز و انسداد لوله های ۳/۴ اینچ گاز

با توجه به اهمیت ساخت دستگاه انشعاب گیری هم سایز و انسداد لوله های ۳/۴ اینچ علی الخصوص ویژگی منحصر به فرد آن بدلیل عدم نیاز به قطع گاز مشترکین، طراحی این دستگاه در قالب یک پروژه پژوهشی تعریف و با همکاری جهاد دانشگاهی واحد آذربایجان شرقی اجرا شد.

ساخت دستگاه انشعاب گیری هم سایز و انسداد لوله های 3/4 اینچ گاز
به گزارش خبرگزاری موج و به نقل از روابط عمومی شرکت گاز استان آذربایجان شرقی، سیدرضا توحیدی با اعلام این مطلب در توضیح قابلیت ها و مزیت های این دستگاه اظهارداشت: در شبکه های توزیع گاز شهری  و در فاصله بین خط توزیع اصلی و علمک که از لوله سایز ۴/۳ اینچ استفاده می شود، در موارد زیادی نیاز به انجام تعمیر یا تغییر طول انشعاب بدون قطع جریان گاز می باشد که عملاً بدلیل محدودیت حفاری در داخل شهرها بعلت ایجاد ترافیک و همچنین قطعی گاز بخش زیادی از مناطق همجوار محل مورد نظر، امکان قطع جریان گاز از محل انشعاب خط توزیع اصلی مقدور  نبوده و یا دارای صرفه اقتصادی نمی باشد. بدین منظور طراحی و ساخت دستگاه انشعاب گیری هم سایز و انسداد لوله های ۳/۴ اینچ در قالب یک پروژه پژوهشی تعریف و با همکاری جهاد دانشگاهی واحد آذربایجان شرقی اجرا گردیده است.

مدیرعامل  شرکت گاز استان آذربایجان شرقیافزود: این سیستم با دستورالعمل و روش مشخص قادر به انشعاب گیری هم سایز از لوله های ۳/۴ اینچ بوده و در عین حال می تواند برای قطع موقت جریان با انسداد موضعی لوله و در شرایط ایمن، مورد استفاده قرار گرفته و ضمن افزایش سرعت عملیات، مشکلات اخذ مجوز و هزینه های مربوط به حفاری بخصوص در مناطق پر تردد و شلوغ و در موارد عدم دسترسی آسان به تی سرویس را رفع نماید.

گاز شهری

قطع گاز تعداد زیادی از مشترکین، مزیت مهم دستگاه است

وی با اشاره به اینکه  این دستگاه برای اولین بار و براساس نیاز صنعت گاز در داخل کشور طراحی و ساخته شده و نمونه خارجی نیز برای لوله های سایز 3/4 اینچ موجود نمی باشد ، تصریح کرد:  مهمترین مزیت این دستگاه عدم نیاز به قطع گاز تعداد زیادی از مشترکین در  زمان عملیات تعمیراتی و ... می باشد.

در حال حاضر این دستگاه بصورت اختراع با طبقه بندی بین المللی F16L در اداره ثبت اختراعات و مالکیت معنوی به ثبت رسیده و درحال بررسی و انجام تستهای پایلوت در کمیته تجاری سازی مدیریت پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز ایران برای اخذ مجوزهای لازم به منظور بکارگیری عملیاتی می باشد.
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه