English

استاندار لرستان:

حمایت از کالای ایرانی می‌تواند مشکلات تولید و اشتغال لرستان را حل کند

سید موسی خادمی در بیست‌ونهمین جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید استان، حمایت از کالای ایرانی را راه حل مشکلات تولید و اشتغال لرستان دانست.

حمایت از کالای ایرانی می‌تواند مشکلات تولید و اشتغال لرستان را حل کند

به گزارش خبرگزاری موج از لرستان، سید موسی خادمی در بیست‌ونهمین جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید استان، گفت: با حمایت از کالای ایرانی می‌توان مشکلات تولید و اشتغال لرستان را حل و فصل کرد.

خادمی، با تاکید بر این‌که از منظر اسلام دو عنصر کار و کارآفرینی مکمل هم هستند، اظهارکرد: آن‌چه از اسلام برداشت می‌شود این است که کار و کارآفرینی در کنار هم معنا پیدا می‌کنند.

وی که در بیست‌ونهمین جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید لرستان سخن می‌گفت، تاکید کرد: آن‌چه اسلام می‌گوید آن است که دو عنصر کارآفرین و کارگر با هم هستند، با هم معنا پیدا می‌کنند و اگر کارگر نباشد، کارآفرینی هم وجود نخواهد داشت.

استاندار لرستان با بیان این‌که کارآفرین و کارگر هم‌زاد هم بوده و با هم تعریف می‌شوند، عنوان کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران به ترکیب کارگر، کارآفرین و دولت توجه دارد.

وی، به نقش تسهیل‌گری و نظارتی دولت اشاره کرد و گفت: کارفرما باید بداند مختار به هر کاری نیست و کارگر باید تحت ضوابطی کار انجام دهد.

خادمی به وضعیت نامطلوب تولید در کشور اشاره کرد و افزود: اگر حوزه تولید راه بیفتد مشکلات حل می‌شود. لذا بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری با حمایت از کالای ایرانی می‌توان مشکلات تولیدی و اشتغال را حل کرد.

استاندار لرستان حل مشکل بیکاری را در‌ گرو سرمایه‌گذاری برای تولید ذکر کرد و ادامه داد: از سوی دیگر اگر بازاری وجود نداشته باشد تولید هم نیست، کمااینکه مشکل اساسی شرکت‌های تولیدی در کشور، بازار است.

خادمی با بیان این‌که در تعریف اولیه سرمایه‌گذاری باید درآمد بیش از هزینه باشد، عنوان کرد: کارهای خلاقانه و فکر تولید شده هم نیازمند سرمایه‌گذاری است، به‌معنای دیگر تبدیل ایده به تجارت در گرو وجود سرمایه‌گذار است.

استاندار لرستان مشکل اصلی تولید را نبود بازار ذکر کرد و ادامه داد: بخشی از بازار را قاچاق در بر گرفته است و فعال شدن تولید به حذف قاچاق منجر می‌شود.

وی گفت: برخی کارگران تا ده ماه حقوق نمی‌گیرند و دولت با تمام وجود این موضوع را حس می‌کند و خود را ملزم به حل مشکل آنان می‌داند.

سید موسی خادمی با بیان این‌که تعدادی از صنایع دچار مشکل هستند، تصریح کرد: ورود بخش خصوصی و کاهش نقش دولت به جهت افزایش و بهبود وضعیت کار و تولید بود اما به دلیل اجرای غلط این طرح هر جا که کارگاهی به بخش خصوصی واگذار شد با مشکل روبه‌رو شدیم.

صنایعی که توان رقابت دارند را فعال می‌کنیم

خادمی ادامه داد: با تسهیلات و تمهیدات دولت، تعدادی از صنایعی که ظرفیت و توان رقابت دارند را در سطح استان فعال خواهیم کرد.

استاندار لرستان گفت: برخی کارگاه‌ها در سطح استان به‌دلیل شرایط خاص اقتصادی و تحریم‌ها دچار مشکل شدند و با تسهیلات دولت به مدار برمی‌گردند.

طرح جایگزین کارخانه سیمان دورود تا اوایل خرداد اجرا می‌شود

وی تصریح کرد: یکی‌از صنایعی که به‌طور تاریخی وجود داشته سیمان دورود است که قرار بر جایگزینی این شرکت بوده و تا اوایل خرداد عملیات اجرایی آن با همکاری بانک توسعه تعاون و بانک رفاه استان آغاز می‌شود.

عضویت در کانال تلگرامی خبرگزاری موج
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه