شهرهای ساحلی ظرفیتی برای احیاء و ارتقای معماری بومی هستند
دیر شهرسازی و معماری راه و شهرسازی هرمزگان در همایش گرامیداشت روز معمار، از شهرهای ساحلی به عنوان یک ظرفیت و پتانسیل برای احیاء و ارتقای معماری بومی یاد کرد.
به گزارش خبرگزاری موج، ابراهیم رستم گورانی افزود: شهرهای ساحلی یک ظرفیت و پتانسیل برای احیاء و ارتقای معماری بومی و منطقه ای در استان هرمزگان به شمار می روند که استفاده از این قابلیت نیاز به ارتقاء دانش و آگاهی مدیران شهری، مشاورین و همچنین دانشجویان است.
وی همچنین با اشاره به اهمیت برگزاری این همایش گفت: با توجه به اهمیت و استحکام رابطه با نیروهای متخصص کشور، دستیابی به دانش روز در زمینه معماری و شهرسازی و تجارب نوین مرتبط با حوزه های هدف، برگزاری همایش، کارگاه و نشست های تخصصی در دستور کار این مدیریت قرار گرفت و در این راستا همایش روز معمار با همکاری اداره کل راه و شهرسازی، سازمان نظام مهندسی ساختمان استان و دانشکده فنی و حرفه ای سما بندرعباس برگزار شد.
گورانی با بیان اینکه این همایش با محوریت " معماری اقلیمی هرمزگان" و " معماری مساجد اسلامی" برگزار شد، افزود: در این راستا دو کارگاه برای مدیران شهرسازی و دانشجویان و علاقه مندان به موضوعات مربوطه برگزار شد که هدف آن ارتقاء سطح دانش و همچنین ارائه ایده های جدید در حوزه های مختلف معماری است و علاوه بر مباحث تخصصی در حوزه معماری خراسانی و معماری بومی هرمزگان، مسائل، مشکلات و دیدگاه های مدیران شهری در این همایش به بحث و بررسی گذاشته شد.
گورانی ضمن تشکر از همه اساتید، دانشجویان و تمام دست اندرکاران حوزه مدیریت شهری، اظهار امیدواری کرد، با برگزاری چنین نشست ها و همایش هایی بتوانیم در راستای ارتقاء دانش معماری و همچنین تبادل اطلاعات، گامهای اساسی را در حوزه مدیریت شهری جهت رسیدن به معماری پایدار برداریم.
گفتنی است، این همایش با حضور مدیران استانی و همچنین اساتید و دانشجویان دانشگاه ها برگزار شد.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر