English

رئیس شورای عالی بیماران خاص کرمانشاه اعلام کرد:

راه‌اندازی مرکز جامع بیماران خاص در کرمانشاه

دکتر حسین بیگلری گفت: با همکاری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، مرکز جامع بیماران خاص با تجمیع خدمات مشاوره‌های تخصصی، خدمات فیزیوتراپی، خدمات فیزیوتراپی، کاردرمانی، شنوایی‌سنجی و... برای بیماران خاص راه‌اندازی می‌شود.

راه‌اندازی مرکز جامع بیماران خاص در کرمانشاه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کرمانشاه، رئیس شورای عالی بیماران خاص و صعب‌العلاج کرمانشاه با اعلام خبر راه‌اندازی مرکز جامع توان‌بخشی برای بیماران خاص کرمانشاه، ابراز داشت: در این مرکز تخصصی بیماران خاص کرمانشاه می‌توانند به‌صورت تجمیعی انواع خدمات مشاوره‌ای، فیزیوتراپی، کاردرمانی، شنوایی‌سنجی و ... را دریافت نمایند.

وی بابیان این مطلب که بزرگ‌ترین هدف شورای عالی بیماران خاص و صعب‌العلاج کرمانشاه به حداقل رساندن آسیب‌های ناشی از بیماری برای بیماران خاص کرمانشاه و خانواده‌های آنان است، افزود: در حال حاضر ۳۸ هزار و ۵۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج در شناسایی‌شده که متأسفانه این بیماران در کنار مشکلات بیماری با مشکلات دیگری ازجمله مشکلات مالی و درآمدی دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

شورای عالی بیماران خاص کرمانشاه

رسانه ها برای کمک به بیماران خاص پررنگتر عمل کنند

بیگلری تصریح کرد: هزینه درمان بیماران خاص به‌شدت زیاد و سرسام‌آور است با توجه به اینکه فرانشیز داروهای خارجی نیز قطع‌شده و عملاً این بیماران باید هزینه کامل داروهای خارجی را خودپرداخت می‌کنند و ازاین‌رو مجبور به پرداخت مضاعف بار مالی هستند و در این نباید فراموش کنیم که حیطه بیماری های شناخته شده به عنوان بیماری خاص روزبه روز در حال گسترش است و همه آنها نیازمند خدمات رسانی هستند.

رئیس شورای عالی بیماران خاص و صعب‌العلاج کرمانشاه ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های بیماران خاص به دلیل بروز درگیری‌های مالی، اظهار داشت: افزود: مردم خیر کرمانشاه در حادثه‌ای مانند زلزله ثابت کردند که واقعاً به فکر هم نوعانشان هستند و اگر نگاه رسانه‌ای نسبت به انعکاس مشکلات بیماران خاص پررنگ‌تر باشد، قطعاً خیرین بیشتری برای کمک پیش‌قدم می‌گردند.

بیگلری در ادامه از راه‌اندازی سامانه متمرکز تحت عنوان سامانه شورای عالی بیماران خاص و صعب‌العلاج استان کرمانشاه خبر داد و اظهار کرد: در این سامانه به آدرس kcsi.ir تمام انجمن‌های عضو شورا هستند و در حقیقت این سامانه پل ارتباطی دوطرفه میان بیماران و انجمن‌ها محسوب می‌شود و از طرفی مسئولین این انجمن‌ها می‌توانند به‌عنوان حلقه واسط صدای اعضا را به گوش مسئولین رسانده و از طرفی ارائه خدمات به بیماران خاص نظم و انسجام بیشتری خواهد گرفت و در کنار این خدمات، میزان کمک‌ها، اسامی خیرین و اطلاعات علمی و آموزشی و نحوه کمک‌ها ارائه می‌گردد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه