ورود به بازارهای بینالمللی از دریچه اقتصاد اصفهان
شرکت نمایشگاههای بینالمللی استان اصفهان با برپایی پاویون ملی جمهوری اسلامی ایران در نوزدهمین نمایشگاه بینالمللی مواد غذایی و نوشیدنی مالزی (MIFB۲۰۱۸) شرایط ویژهای برای ورود محصولات تولید داخل به بازارهای بینالمللی فراهم آورده است.
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، این پاویون برای نخستینبار توسط نمایشگاه اصفهان برپا میشود و در تاریخهای ششم تا هشتم تیرماه شرایط مطلوبی را برای حضور شرکتهای ایرانی و ارائه توانمندیهای خود فراهم آورده است.
این رویداد اقتصادی در حالی رخ میدهد که منطقه آسیای جنوب شرقی یکی از مناطق بسیار مهم و استراتژیک جهان به شمار میرود که ۱۰ کشور اندونزی، مالزی، تایلند، سنگاپو، فیلیپین، برمه، برونئی، کامبوج، لائوس و ویتنام در آن واقع شده و چهارمین منطقه بزرگ صادراتی جهان با جمعیتی بالغ بر ۶۰۰ میلیون نفر محسوب میشود.
این امتیازات در کنار پتانسیلها و قابلیتهای ایران در تولید و صادرات انواع محصولات و موادغذایی با برند حلال سبب شده که نگاه کشورمان به جنوب شرق آسیا بیشتر نگاه اقتصادی باشد. در میان کشورهای جنوب شرق آسیا کشور مالزی توانسته با مطرح کردن برند حلال در صنعت غذا، جایگاه ممتازی را نسبت به سایر همسایگان خود به دست آورد.
این کشور به عنوان بزرگترین تأمین کننده موادغذایی حلال در جهان و دارنده موفقترین سیستم اقتصادی در جنوب شرق آسیا و بزرگترین بازارهای خرده فروشی موادغذایی دنیا، همواره شاهراه تجارت با کشورهای آسهآن محسوب میشود به نحوی که بسیاری از تولیدکنندگان و صادرکنندگان موادغذایی جهان، محصولات خود را از طریق این کشور به سایر مناطق صادر میکنند.
در این راستا شرکت نمایشگاههای بینالمللی استان اصفهان سعی کرده در راستای تحقق بخشی از رسالت خود در فراهم آوردن بسترهای مناسب برای معرفی بدون واسطه انواع فرآودههای غذایی کشورمان و ایجاد شرایط ایدهآل برای ورود تولیدکنندگان و صادرکنندگان برتر ایرانی به بازار چند صدمیلیونی آسیای جنوب شرقی، غرفههای ایران را در نمایشگاههای معتبر غذایی مالزی سازماندهی کند.
ارسال نظر