معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در خرمآباد، گفت:
اجرای طرح «تاپ» موجب توانمندی در تولید و توسعه اشتغال پایدار میشود
برات قبادیان معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: «تاپ»، طرح میانبری است که با اجرای آن در زمانبندی کوتاه ۹۸ هزار بنگاه اقتصادی، صنعتی و معدنی کشور صاحب واحد آرندی میشوند.
به گزارش خبرگزاری موج از لرستان، معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزیر صنعت، معدن و تجارت ظهر امروز جمع خبرنگاران با اشاره به شعار سال مبنی بر حمایت از کالای ایرانی، گفت: کالای ایرانی بایستی کیفت داشته باشد و کیفیت مبتنی بر دانشی است که دانشگاهها، اساتید و دانشجویان انتقال میدهند.
برات قبادیان، خاطرنشان کرد: فعالیت دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری در بنگاههای اقتصادی دو مزیت حل معضلات فنی، علمی و دانشبنیان کردن کالا و همچنین دارا شدن بنگاههای اقتصادی از یک واحد آرندی را به همراه خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه اجرای طرح تاپ توانمندسازی تولید و توسعه اشتعال پایدار را به همراه دارد، افزود: با اجرای طرح تاپ به دنبال این هستیم تا بنگاههای صنعتی و تولیدی دارای واحد تحقیق و توسعه شوند.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزیر صنعت، معدن و تجارت، گفت: محصولاتی ماندگارند و بنگاههایی میتوانند ادامه حیات داده و در بازار رقابت کنند که محصولاتشان بر اساس دانش تولید شود.
طرح تاپ ۹۸ هزار بنگاه اقتصادی، صنعتی و معدنی را صاحب واحد آرندی میکند
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، طرح تاپ را میانبری برای آرندی کردن واحدهای صنعتی عنوان و تاکید کرد: تاپ طرح میانبری است که با اجرای آن، در یک بازه زمانی کوتاه، 98 هزار بنگاه اقتصادی، صنعتی و معدنی کشور صاحب واحد آرندی میشوند.
برای طرح تاپ 3000 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است
قبادیان، تصریح کرد: برای اجرای طرح تاپ در بودجه امسال بین دو هزار و 500 تا 3 هزار میلیارد تومان اعتبار پیشبینی شده است.
ارسال نظر